DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2055488฿%-0.92358

ETHEREUM

105111Ξ%3.02666

a

AK TUZLA, TÜM MAHALLELERDE VATANDAŞLARLA BERABER SOKAK SAHURU YAPTI

AK MAHALLE BAŞKANLARI VE YÖNETİMLERİ ÖZELİNDE SAHUR PROGRAMLARI DÜZENLEDİ

AK Parti Tuzla Teşkilatları, Sandık Yönetiminden İlçe Yönetimlerine Kadar Her Kademeden Teşkilat Mensupları İle Ramazan Ayının Güzelliklerini İlçenin Her Noktasında Gerçekleştirilen Programlar ve Ziyaretlerle Tuzla Halkı İle Paylaşıyor. Her Mahallenin Kendi Özelinde Mahalle Başkanları ve Yönetimleri Program Yapmaları Güçlü Tuzla İlçe Teşkilatının Gücünü Hissettiriyor.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Geçen Hafta Sahurunu Aydıntepe Mahallesi’nin Misafiri Olarak Yapmıştı Bu Hafta da Postane Mahallesine Misafir Oldu. Daha Sonra İlçe Başkan Yardımcıları ve Yöneticileri, Geçen Hafta Aydıntepe, Aydınlı, Akfırat, Orhanlı, Orta, Tepeören, İçmeler Mahallelerinde Bu Hafta İse, Postane, Cami, Anadolu, Evliya Çelebi, Fatih, İstasyon, Mescit, Mimar Sinan, Şifa, Yayla Mahalle Başkanlarıyla ve Yönetimleriyle Gerçekleştirdi.

Sohbet Havasında Gerçekleşen Mahalle Teşkilatları Sahur Programında Başkan Tayfur, Teşkilatların İstek ve Görüşlerini Tek Tek Not Aldı. Çevre Esnafı ve Vatandaşları da Ziyaret Eden Başkan Tayfur, Ramazan Ayının Hayırlara Vesile Olmasını Diledi. İlçenin 17 Mahallesinde Her Kademeden Teşkilat Mensuplarıyla Birlikte Dolu Dolu Geçirdiklerini Söyledi. Her Akşam İftar, Teravih ve Sahur Vakitlerinde Gerçekleştirilen Ziyaretler ve Katılım Sağladıkları Programlarla İlçenin Her Noktasında, Her Kesimden Halkla İç İçe Olduklarını Belirten Talha Tayfur, Şunları Söyledi:

“Teşkilatlarımızın En Önemli Güç Kaynaklarından Olan Halkla İç İçe, Aziz Milletimizle Birlikte Yönetim ve Hizmet Anlayışımızı Ramazanın Huzur ve Bereketiyle Harmanlıyoruz. Her Kesimden Halkımızla Buluşmalarımızda Tuzla’mızın Her Noktasında Talep ve Görüşleri Alıyor, Çözüme Ulaştırmak Adına Çalışmalarımızı Yürütüyoruz. Partimizin Kuruluşundan Bu Yana Her Zaman Olduğu Gibi Bu Yılda Çalınmadık Kapı, Sıkılmadık El Bırakmadan Halkımızla İç İçe Olarak, Ramazanın Güzelliklerini Paylaşıyoruz.” İfadelerini Kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MHP VE ÜLKÜ OCAKLARINDAN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ

HIZLI YORUM YAP