DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2068582฿%0.68849

ETHEREUM

107597Ξ%2.37196

a

AKINCILAR DERNEĞİ TUZLALI ŞEHİDİMİZ AHMET KÖROĞLU İÇİN YÜRÜDÜ

TUZLA TEK YÜREK OLDU, ŞEHİTLERİMİZ İÇİN YÜRÜDÜ

Akıncılar Derneği Genel Başkanı Tolga Yoktan Tuzla’lı Kahraman Şehidimiz P. Uzm. Çvş. Ahmet Köroğlu Hatırası İçin Şifa Mahallesinde Yürüyüş Düzenledi.

Şehit Olan 9 Askerimizden Biri Olan P. Uzm. Çvş. Ahmet Köroğlu Adına Akıncılar Derneği Genel Başkanı Tolga Yoktan Ev Sahipliğinde Şifa Mahallesinde Tepki Yürüyüşü Yapıldı. Düzenlenen Yürüyüşte Şehitlerimiz Anıldı. Terör Örgütü PKK Lanetlendi. Şehitine Sahip Çıkan Tuzla Halkı Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez Sloganları Attı.

Tuzlalı Gençler Akıncılar Derneğinin Ev Sahipliğinde Pençe Kilit Harekâtı Bölgesinde Şehit Olan Mehmetçikler İçin Bir Araya Geldi. Şehitler İçin Şehadet Yürüyüşü Boyunca Gençler, Hep Bir Ağızdan “Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez”, “Ne Mutlu Türk’üm Diyene” Sloganları Atarak, Pençe Kilit Harekâtı Bölgesinde Şehit Olan Mehmetçikleri Dualarla Yâd Etti.

AKINCILAR DERNEĞİ GENEL BAŞKANI TOLGA YOKTAN: “ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ”

Akıncılar Derneği Genel Başkanı Tolga Yoktan Akıncılar Olarak Devletinin ve Milletinin Yanında Olduklarını Açıklarken “Pençe Kilit Harekâtı Bölgesinde Şehit Olan Mehmetçiklerimizi Dualarla Yâd Ediyoruz. Devletimiz Terör Örgütleriyle Mücadelesine Ara Vermeden Devam Edecektir. Akıncılar Olarak Gençlerimizle Anlamlı Bir Yürüyüşte Bir Araya Geldik. Gür Bir Sesle Haykırıyoruz; ‘Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez’ Diyoruz. Vatanımızın Her Karış Toprağında Birlik ve Beraberliğimizi Sürdüreceğiz. Aynı Zaman da Filistin’de Yaşanan Katliamları da Görmezden Gelmiyoruz. Filistin, Kudüs Bizim Kırmızı Çizgimizdir. Filistinli Her Bir Kardeşimize Tuzla’dan Selam Gönderiyoruz Şeklinde Konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MECLİS ÜYESİ A.ADAYI GÖKHAN ALİ ÖZTÜRK GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

HIZLI YORUM YAP