DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a
  • Selam Tuzla
  • GENEL
  • ASTROLOG ’SELDA ÖZCAN’ MAYIS AYINI YAZDI! BURÇLARA GÖRE MAYIS AYI NASIL GEÇECEK

ASTROLOG ’SELDA ÖZCAN’ MAYIS AYINI YAZDI! BURÇLARA GÖRE MAYIS AYI NASIL GEÇECEK

ASTROLOG Selda Özcan'ın Mayıs Ayında Burçlara Göre Mayıs Ayı Nasıl Geçecek Adlı Köşe Yazısı Kendi Kaleminden…

Herkese Merhabalar…

Mayıs Ayı Yorumlarıyla Değerlendirelim Bakalım Gökyüzü Hareketlerini Nisan Ayında Akrep Dolunayı İle Kapanışı Yaptık Hatta Evlere de Kapandık Zaten Bunun Olacağı Belliydi Dolunay Etkisi Yasakları Getirecekti. Öylede Oldu. Hepimize Hayırlı Olsun Diyelim. 11 Haziran’daki Güneş Tutulmasından Sonra Biraz Rahatlayacağız.

Bu Arada Herkese Şimdiden İyi Bayramlar Dilerim.

Şimdi Gelelim Mayıs Ayı Etkilerine;

4 Mayıs‘ta Merkür İkizler Burcuna Geçiyor. Zihnimiz Gayet İletişimsel Çalışacak. Her Türlü Yazılı Sözlü Anlaşmalar Gündem Olabilir. Oturduğumuz Yerden İletişim Hızlı Bir Şekilde Akacak.

6 Mayıs Venüs Plüton Üçgeni Şifa Dağıtan Bir Enerji Etrafta Değerlendirin.

9 Mayıs Venüs İkizler Burcuna Geçiyor. İlişkilerde Bol İletişimli Günler Başlıyor.

11 Mayıs Boğa Burcunda Bir Yeniay Yaşayacağız. Ay Boğa Burcunda Yücelir Gayet Güzel Etkiler Alırız. Ay’ın Gücünü Kullanın Güven Teması Gelişecek İçine Duygularda Katılırsa Gayet Güzel Etkiler Alacağız.

14 Mayıs’ta Jüpiter Balık Burcuna Geçiyor. Ta ki 28 Temmuz’a Kadar Burada Kalacak. Evrensel Bir Enerji Bol Bol Şifa, Meditasyon Çalışması Faydamıza Olacaktır.

26 Mayıs’ta Yay Burcunda Bir Dolunay Yaşayacağız. Seyahat ve Eğitim Konuları Gündem Olabilir.

29 Mayıs ve Merkür Retrosu Başlar… Zihinler ve Projeler Tatilde Diyebiliriz.

BURÇLARA GÖRE MAYIS AYI NASIL GEÇECEK;

KOÇ BURCU

Mayıs Ayı Sizin İçin Fırsat Ayı Olabilir. Karakterinizi Güçlendirebilir. Çalışma Pozisyonunuzda Değişiklik Yaşayabilirsiniz. İş Hayatınızda Pozitif Gelişmeler Yaşanabilir. Aile ve Aşk Hayatınızda Herşey Yolunda Gidecek Gibi Gözüküyor. Sevgiler.

BOĞA BURCU

Mayıs Ayı Sizin İçin Kariyer Odaklı Gelişmelere Açık Olabilir. Uzun Zamandır İçinde Kaldığınız Birtakım Olayları Halledecek ve Önünüze Bakacaksınız. Ailenizle Birlikte Tatil Planlarınızı Uygulayın İyi Gelecektir. Aşk Hayatınızda Güven Duygusu İle Birlikte Önemli Gelişmeler Yaşanabilir.

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler, Biraz Zorlayacak Sizi Mayıs Ayı Enerjiniz Düşük Hissedebilirsiniz. Güneş 21 Mayısta İkizler Burcuna Geçecek Doğum Gününüz Şimdiden Kutlu Olsun. Enerjinizi Yerine Getirmek İçin Motivasyon Arttırıcı Etkinlikler Yapabilirsiniz. Bu Size İyi Gelecek. Aile İçi İlişkilerde Problemler Olabilir. Biraz Alttan Almanızı Tavsiye Ederim. Sevgiler

YENGEÇ BURCU

Mayıs Ayı Yengeç Burçları İçin Kendinize ve Sevdiklerinize Zaman Ayıracağınız, Mutlu Olacağınız Ufak Etkinlikler Yapabileceğiniz Zamanlar İle Geçebilir. Performansınız Zaman Zaman Düşebilir Dinlenme İhtiyacı Hissedebilirsiniz. Zamanında Aldığınız Kararlardan Dolayı Önemli Geri Bildirimler Alabilirsiniz. Ay Sonunda Bir Yolculuğa Çıkabilirsiniz Tadını Çıkarın. Sevgiler.

ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar Mayıs Ayı Yoğun ve Hareketli Geçecek. İş Anlamında Yoğun Bir Ay Geçirebilirsiniz. Çalışma Arkadaşlarınızla Çatışmaktan Kaçının. Önemli Kararlar Alırken Sevdiklerinize de Danışın. Aşk Hayatınızda Net ve Güzel Kararlar Verebilirsiniz. Mutluluklar.

BAŞAK BURCU

Sevgili Başaklar Geçtiğimiz Aylardaki Huzursuzluğunuzu İçinizden Atacaksınız. Mayıs Ayında Huzurunuz Tekrar Yerine Gelecek. Çevrenizdeki Kişilere Gereğinden Fazla Affedici Olacaksınız. Yaklaşımlarınızı Değiştirecek Kontrollü Olacaksınız. Spor Etkinlikleri Size İyi Gelecektir. Sevgiler.

TERAZİ BURCU

Mayıs Ayı Terazi Burçları İçin Küslük, Dargınlık, Kızgınlıkların Biteceği Bir Ay Olacak. İlişkinizde Yoluna Girecektir. İç Huzura Yeniden Kavuşacaksınız. Enerjiniz Artacak. Sevgi, Saygı, Hoşgörü Ön Planda Olacak. Fikrinizle ve Zihninizle İlişkilerinizi Besleyebilirsiniz. Bu Ay Herşey Yoluna Girecek. Sevgiler.

AKREP BURCU

Mayıs Ayı Akrep Burçları İçin İçinizde Bastırdığınız Duyguları Dışa Vurma Zamanı ve Rahatlayacaksınız. İkili İlişkiler Ön Plana Çıkıyor. Kendinize Yakın Gördüğünüz Kişilerle Biraraya Gelebilirsiniz. Aşk Hayatınızda Herşey Yolunda Gözüküyor. Sevdiğinizle Beraber Keyfinize Bakın. Kendinizi İhmal Etmeyin ve Bu Ay Kendinize de Zaman Ayırın. Sağlığınıza Dikkat Edin. Bol Bol Spor Yapın. Sevgiler.

YAY BURCU

Sevgili Yaylar Sağlığınıza Önem Vermeniz Gereken Bir Ay Olacak. Bu Ay Sizi Kırmaya ve Üzmeye Çalışanlar Olabilir. Çevrenizdeki Kişilere Dikkat Edin. Dengeli ve Sakin Bir Ruh Halinde Olmanızı Tavsiye Ederim. İkili İlişkilerde Gelişmeler Yaşanabilir. Yeni Kişilerle Tanışabilirsiniz. Değerlendirin. Sevgiler.

OĞLAK BURCU

Mayıs Ayı Oğlak Burçlarının Enerjisi Zirvede Olacak. Yeni Dostluklar Kuracak, Aile İçi İlişkileriniz Yoluna Girecek. Mutlu ve Huzurlu Bir Ay Olacak. Kendinize Zaman Ayırmak İçin Bolca Vaktiniz Olacak. Uzun Bir Yolculuğa Çıkma Planınız Olabilir. Bu Yolculuk Size İyi Gelecek. Tek Şikayetiniz Yorulmak Olacak. Tatlı Yorgunluklarınız Olur İnşallah. Tadını Çıkarın. Sevgiler.

KOVA BURCU

Sevgili Kovalar Mayıs Ayı Sizi Biraz Yoracak. Sağlık Konusunda Sorunlar Yaşayabilirsiniz. Dikkat Etmenizi Tavsiye Ediyorum. İş Hayatınızda Yorucu Bir Ay Sizi Bekler. İş Arkadaşlarınızla Problemler Yaşama Olasılığınız Var. Aile ve Arkadaşlarınıza Vakit Ayırmanız Gereken Durumlar Söz Konusu Olabilir. Yeni Bir İlişkiye Başlama Olasılığınız Çok Yüksek. Uzun Vadeli Olabilir ve Huzurlu Hissedersiniz Kendinizi. Bu Durumu Değerlendirin. Sevgiler.

BALIK BURCU

Mayıs Ayı Balık Burçlarına Sağlık ve Ailesinin Sağlığı Konusunda Dikkat Etmesi Gereken Durumlar Yaşatabilir. Onun Dışında Sakin Bir Ay Olacak. İş Hayatınız Gayet Güzel ve Enerjik Geçecek. İş Konusunda Terfi Alma Olasılığınız Olabilir. Ay Sonuna Doğru Herşey Yoluna Girecek. Hatta Yeni Arkadaşlıklar Kurabilir ve Gayet Keyifli Ortamlarda Bulunabilirsiniz. Sevgiler.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

YAŞAM KOÇU REMZİYE ÖZPOLAT: HOŞ GELDİN BEREKET VE HUZUR AYI RAMAZAN

HIZLI YORUM YAP