DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

AVRASYA YEREL YÖNETİMİNDEN REFERANDUM DESTEĞİ

Avrasya Yerel Yönetimler Birliği İstanbul Anadolu Yakası Bölge Başkanlığı Tarafından Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde Düzenlenen Programa Avrasya Yerel Yönetimler Birliği Genel Başkanı Hasan Cengiz Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Avrasya Yerel Yönetimler Birliği İstanbul Anadolu Yakası Bölge Başkanı Aytekin Akkurt ve Çok Sayıda Davetli Ülkücü Gençler Katıldı.

Avrasya Yerel Yönetimler Birliği İstanbul Anadolu Yakası Bölge Başkanı Aytekin Akkurt Çok Sayıda Ülkücü Gençlerin Katıldığı Yemeğin Açılış Konuşmasını Yaparak Referanduma Tam Destek Verdi. Avrasya Yerel Yönetimler Birliği İstanbul Anadolu Yakası Bölge Başkanlığı Olarak 16 Nisan’da Referandum İle İlgili Bir Oylama Yapılacak Bu Anayasa Değişikliği İle İlgili Bir Bilgilendirme Toplantısı Düzenleyerek Tüm Gençlerimizin Bilgilenmesini İstedik Avrasya Yerel Yönetimler Birliği Genel Başkanımız Hasan Cengiz ve Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı Sizlere Burada Bilgiler Verecekler Katılımlarınızdan Dolayı Teşekkür Ediyorum Dedi.

Avrasya Yerel Yönetimler Birliği Genel Başkanı Hasan Cengiz’de Yaptığı Konuşmada Türkiye Genelinde 81 İlde ve Yurtdışında “EVET” İle İlgili Programlar Düzenliyoruz. Yeni Anayasa’ya EVET Yada Hayır Demek Türk Halkının İradesindedir İnanıyoruz Ki Halkımız 16 Nisan’da En Doğru Kararı Verecektir Dedi.

BAŞKAN YAZICI BİZ GENÇLERE GÜVENİYORUZ

Ülkücü Gençlere Seslenen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı 1923’ten Günümüze Kadar Gelen Çift Başlılık İle İlgili Örnekler Vererek Başladığı Konuşmasında Bir Daha Geçmiş Dönemlerde Çift Başlılıklardan Dolayı Başbakanlar ve Cumhurbaşkanları Arasındaki Kavgaları Yaşamak İstemiyorsak 16 Nisan’da Evet Diyeceğinize Ben İnanıyorum Dedi.

Eminim Ki % 51 Almak Gibi Bir Gücü ve Kudreti Olsa Benden Çok Evet’i Kemal Kılıçdaroğlu Savunurdu. Recep Tayyip Erdoğan’dan da Daha Çok Savunurdu. Türkiye’de Milliyetçi Muhafazakar Yapının Çok Olması Onları Rahatsız Ediyor Başkan Yazıcı Konuşmasının Sonunda 16 Nisan’a Az Kaldı Böyle Bir Fırsat Bir 60 Yıl Daha Gelmez Bu Seçim Sizin Geleceğiniz İle İlgili Bir Seçim Benim Ecdadım Fatih Çağ Açıp Çağ Kapatıyor Biz Hiçbir Zaman 18 Yaşı Bir Lüks Görmüyoruz 18 Yaşında Bir Gencimiz de Bu Ülkenin Değişim Dönüşümünde Rolünü Almalıdır Bu Seçim Sizin Geleceğinizle İlgili Sizin Çocuklarınızın Geleceği İle İlgili Bir Seçim Bu Seçim 80 Milyonun Kaderiyle 1 Milyar 700 Milyonun Kaderiyle İlgili Bir Seçim. “BİZ GENÇLERE GÜVENİYORUZ BİZ SİZLERE GÜVENİYORUZ” Şeklinde Açıklamalarda Bulundu. 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ÇAYLAR BAŞKAN’DAN AK CAFE SAHİLDE AÇILDI

HIZLI YORUM YAP