DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

AYDINLI MAHALLE DANIŞMA MECLİSİ 2023’E DAMGA VURDU

AYDINLI MAHALLE TEŞKİLATI EMİN ADIMLARLA 2023’E İLERLİYOR

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı Düzenli Olarak Gerçekleşen Mahalle Danışma Meclis Toplantılarında En Yoğun ve Verimli Toplantısını Aydınlı Mahallesinde Geniş Katılımla Gerçekleşti.

Aydınlı Mahalle Danışma Meclis Toplantısına AK Parti İstanbul Milletvekili Av.Serkan Bayram, AK Parti İstanbul İl Yöneticisi Tuzla Sorumlusu Ali Yazlı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Kadın kolları, İlçe Gençlik Kolları, Mahalle Başkanları ve yönetimleri, Meclis Üyeleri İle Mahalle Teşkilatlarının Yoğun Katılımlarıyla Gerçekleşti.

Mahalle Danışma Meclisi Toplantısı Divanın Oluşturulmasının Ardından, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı Okundu. Açılış Konuşması Yapan Mahalle Başkanı Cengiz Durmaz’ın Ardından Bugüne Kadar Yapılan Çalışmalar Slayt Gösterisiyle Partililere Sunuldu. Slayt Gösterisinde AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Konuşmalarının Yer Bölümde Partililer Duygusal Anlar Yaşadı. Dilek Temenni Bölümünde Aydınlı Mahallesinin Geneli Hakkında İstişareler ve Temenniler Konuşuldu. Konaşlı Bölgesi İmar Durumu Hakkında Başkan Yazıcı Detaylarını Anlatarak Ortalıkta Konuşulan Dedikodulara İnanmamalarını Olayı Doğrularını Anlatarak Hiçbir Zaman Yalan Söylemedim Çünkü Biz Liderimizden Böyle Gördük Dedi. 

Adalet ve Kalkınma Partisi Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Aydınlı Teşkilat Üyeleriyle Buluştuğu Danışma Meclisinde 2023 ve 2024 Seçimlerine Yönelik Önemli Açıklamalarda Bulundu. Millete Hizmet Davasına Gönül Vermiş Aydınlı Mahalle Teşkilatının Kıymetli Mensuplarına ve Partililere Hitap Eden İlçe Başkanı Tayfur, Bu Salondaki Ruh Halkımızın İstikbalini Hakikati Savunmakta ve Yüceltmekte Gören Ruhtur. Büyük ve Güçlü Türkiye Hedefini İnşa Edecek Ruhtur. 2023, 2053 ve 2071 Vizyonunu Hayata Geçirecek, Geleceğin Güçlü Türkiye’sini Kuracak Güçtür. Bunu Hep Birlikte Başaracağız. Mahalle Mahalle, Sokak Sokak Gezerek Vatandaşlarımıza Ulaşarak Başaracağız Dedi.

Aydınlı Mahallesinde Daha Fazla Çalışma Yürüteceklerini Vurgulayan Talha Başkan, Zaman, Mekan ve İnsan Mefhumu Gözetmeksizin Hak Davamızı Vatandaşlarımıza Anlatacağız. Her Şeyden Önce Allah’ın Rızası ve Milletimizin Rızası İçin Yorulmadan Çalışacağız. Muhalefetin Yalan Rüzgarlarına Teslim Olmayacağız. Gerçek Dışı Algılarla Toplumu Yönlendirmelerine Müsaade Etmeyeceğiz. Hedefimiz 2023 Seçimlerini Kazanarak Liderimiz Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Yüzde 60’ın Üstünde Bir Oyla Daha Güçlü Türkiye Yolundan Halkın İradesiyle Cumhurbaşkanı Seçmek En Büyük Görevimiz İfadelerini Kullandı.   

İlçe Başkanın Konuşmasından Sonra İl Yöneticisi Ali Yazlı ve İstanbul Milletvekili Av.Serkan Bayram Birlik, Beraberliğin ve 2023 Seçimlerin Önemini İçeren Birer Konuşma Yaptılar.

Danışma Meclisin Sonunda Aydınlı Mahalle Başkanı Cengiz Durmaz, İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur ve Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’ya Başarılı Çalışmaların Devamını Dilerek Aydınlı Mahallesinden Gerçekleşen Saha Çalışmalarından Bir Görselle Günün Anlamına Binayen Plaket Takdim Ederken İl Yöneticisi Ali Yazlı ve İstanbul Milletvekili Av.Serkan Bayram’a da Birer Buket Çiçek Takdim Etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK PARTİ AYDINTEPE DANIŞMA MECLİSİNDE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

HIZLI YORUM YAP