DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2068582฿%0.68849

ETHEREUM

107597Ξ%2.37196

a

BAKAN KURUM TUZLA’NIN METRO, KENTSEL DÖNÜŞÜM, 726 PARSEL GİBİ SORUNLARINA NEŞTERİ VURDU

AK PARTİ TUZLA TEŞKİLATINA TARİHİ ZAFER İÇİN 14 MAYIS’A KADAR DİNLENMEK, TATİL HARAM

https://youtu.be/0Gv7ZTI182s

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı, Ev ve İş Yeri Ziyaretlerinden Mahalle Gezilerine, Sivil Toplum Kuruluşları Ziyaretlerinden Gençlik Buluşmalarına Kadar Toplumun Her Kesimiyle Yüz Yüze İletişim Kurmaya Devam Ediyor. Bugünde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Tuzla’da Bulunan İş İnsanlarıyla Bir Araya Geldi.

İş İnsanları Buluşmasının Açılış Konuşmasını Yapan AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Seçim Startın Ardından Yapılan Çalışmalar Hakkında Bilgi Verdi. 2023 Seçimlerine Giden Süreçte 7/24 Esasına Göre Çalışan AK Parti Tuzla Teşkilatı, “Tuzla Evimiz Ziyaretleri” Kapsamında 14 Mayıs’a Kadar İlçenin Dört Bir Yanında Kapı Kapı, Sokak Sokak, Mahalle Mahalle Gezerek 160 Bin Seçmeni Tek Tek Ziyaret Ediyor. Milletvekili Adaylarımızla Bölgemizi Karış Karış Dolaşmaya Gönüller Yaparak Öyle Bir Kazanacağız Ki Hiç Kimse Kaybetmeyecek. “Türkiye Yüzyılı İçin Doğru Zaman Doğru Adam” ve “Doğru Adımlarla Yola Devam” İnşallah Dedi.

BAKAN KURUM TUZLA’NIN METRO, KENTSEL DÖNÜŞÜM, 726 PARSEL GİBİ SORUNLARINA NEŞTERİ VURDU

Seçim çalışmaları kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Tuzla Sosyal Tesisleri’nde İş İnsanları İle İftar Programına Bakan Kurum’la Birlikte Tuzla AK Parti İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Sivil Tolum Kuruluşların Temsilcileri, Muhtarlar ve Birçok İş İnsanı Katıldı.

“GÖNÜLLÜ VE HIZLI BİR DÖNÜŞÜMÜ SOKAK SOKAK, MAHALLE MAHALLE, İLÇE İLÇE SÜRDÜRÜYORUZ”

Program Sonrası İstanbul ve Kentsel Dönüşümlerle İlgili Açıklama Yapan Bakan Kurum, “İstanbul’umuzu Güçlü Yarınlara Taşımak İçin Yerinde, Gönüllü ve Hızlı Bir Dönüşümü Sokak Sokak, Mahalle Mahalle, İlçe İlçe Sürdürüyoruz. Bugün Pendik Orta ve Dumlupınar Mahallelerinde Bizim Çalışmalarımızı Görürsünüz. Üsküdar’ın Kalbi Olan Kirazlıtepe İle Ferah Mahallesinde, Ataşehir Şerif Ali Çiftliği’nde Harıl Harıl Çalışıyoruz. Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi’nde Çöken Binanın Enkazlarını Biz Kaldırıp Kentsel Dönüşümü Biz Başlattık. Kangrene Dönen Fikirtepe’de, Beykoz Tokatköy’de, Beyoğlu Okmeydanı’nda da Dönüşüm Hızla Devam Ediyor. Dün Kartal Orhantepe Sakinlerimizle Görüşerek Müjdelerimizi Sıraladık! Elbette Gözbebeğimiz Tuzla İçin de Projelerimiz Hazır, Projeksiyonumuz Hazır. İlk Evim Kampanyamızla İstanbul’a 50 Bin, Tuzla’ya da 20 Bin 120 Konutu İnşa Ediyoruz. Bu Kapsamda Orhanlı’da 1. Etapta 381 Konutun ve 2. Etapta 577 Konutun İhalesini Yakında Yapacak ve İlk Kazmayı Vuracağız. Aydınlı Mahallesi’nde 1. Etapta 627 Konutun ve 2. Etapta 625 Konutun İhalesini Yaparak Kazmayı Vurduk. İnşallah Buradaki Konutlarımızı Kardeşlerimize 2024 Yılında Teslim Edeceğiz. Yine Aydınlı Mahallesi Konaşlı Mevkiinde de 508 Konutun Yapımına Devam Ediyoruz. İnşallah Bu Yılın Sonunda Hak Sahiplerine Teslim Edeceğiz. Kimse Merak Etmesin, Tuzla Merak Etmesin, İstanbul Merak Etmesin. Sayın Cumhurbaşkanımızın Liderliğinde Biz Yüzünü İstanbul’dan Başka Her Yere Dönenlere İnşallah En Güzel Cevabı 14 Mayıs’ta Bir Kez Daha Vereceğiz” Dedi.

Yapılan Açıklamalardan Sonra Sorulan Sorulara da Cevap Veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum Tuzla Metrosunu 2029’da Yapılmasını Öngören İBB Yönetimini Eleştirirken Tuzla Metrosunun En Kısa Süre Yapılacağını da Müjdeledi. Kentsel Dönüşüm Sorunu Olan Sitelerin Yöneticilerinde ve 65 Yıldır Devam Eden 726 Parsel Sahiplerinde Katıldığı Toplantıda Neşteri Vuran Bakan Kurum Tuzla Merak Etmesin, Sözümüz Söz Hepsini Tamamlayarak Tuzlalıların Hizmetine Sunacağız Açıklamalarında Bulundu.

BAŞKAN YAZICI, TOGG’UN ŞOFÖR KOLTUĞUNA GEÇEREK BAKAN KURUM İLE BİRLİKTE TUZLA ÇEVRESİNDE TUR ATTI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Program Sonunda Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’ya TOGG Kullandın Mı Diye Soran Bakan Kurum Türkiye’nin İlk Yerli ve Millî Otomobili TOGG’u Anahtarını Başkan Yazıcı’ya Verdi. Başkan Yazıcı, Togg’un Şoför Koltuğuna Geçerek Bakan Kurum İle Birlikte Tuzla Çevresinde Tur Attı. Başkan Yazıcı, Araba Müthiş, Çok İyiymiş, Acayip Konforlu. Ses Yok, Çok Hızlı, Pratik Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA MHP’DEN ‘BEREKET SOFRASINDA GÖNÜL BİRLİĞİ’ İFTARI

HIZLI YORUM YAP