DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

BAŞKAN YAZICI, ANADOLU AJANSI FOTOĞRAF YARIŞMASINDA OY KULLANDI

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Anadolu Ajansı’nın (AA) Düzenlediği “Yılın Fotoğrafları” Oylamasına Katılarak 3 Kategoride Beğendiği Fotoğrafları Oyladı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AA’nın Düzenlediği “Yılın Fotoğrafları” Oylaması İçin AA Foto Muhabirleri ve Muhabirlerinin Yurt İçi ve Dışında Çektiği, “Haber”, “Yaşam” ve “Spor” Kategorilerindeki Fotoğrafları İnceledi. Fotoğraflar Hakkında Bilgi Alan Başkan Yazıcı, Haber Kategorisinde Tayfun Coşkun’un Çektiği, ‘ABD’de Dokturun Koronavirüs Yorgunluğu’ Fotoğrafına, Spor Kategorisinde Ashraf Amra’nın ‘Gazze Sahilinde Spor’ Fotoğrafına ve Yaşam Kategorisinde Juancho Torres’in ‘Kolombiya’da Okullarda Ev Yapımı Maske’ Fotoğrafına Oy Verdi.

“ANADOLU AJANSI’NI TEBRİK EDİYORUM”

Fotoğraf Yarışmasını Değerlendiren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Anadolu Ajansına Teşekkür Ederek Şunları Söyledi. “Öncelikle Böyle Güzel Bir Yılın Fotoğraf Yarışmasını Düzenleyen Anadolu Ajansı’nı Tebrik Ediyorum. Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyorum. Önemli ve Güzel, Gerçekten Beğenerek, Seçmekte Çok Zorlandığım Ama Birkaç Tanesini Beğendim ve Oy Kullandım. Anadolu Ajansı Bizim. Tabi ki Gerek Bir Kamu Görevlisi Olarak Gerek Bir Vatandaş Olarak Medya Her Zaman Bizim İçin Bir Duyurudur, Bilgilenmedir. Türkiye’de İse Bunu En İyi Yapan Anadolu Ajansı’nı Tebrik Ediyorum. Dünya’da Ses Getiren Haberleri ve Yapmış Olduğu Çalışmalar İle Beraber Dünya’da da Damgasını Vurmuş Anadolu Ajansı’nı Kutluyorum. Şahsım ve Ülkem Adına Teşekkür Ediyorum. Emeği Geçen ve Çalışan Herkese Yürekten Teşekkürlerimi Sunuyorum” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA YILIN SON GÜNÜNDE İŞ SAHİBİ OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADILAR

HIZLI YORUM YAP