DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

TUZLA’DA YILIN SON GÜNÜNDE İŞ SAHİBİ OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADILAR

Tuzla’da İş Arayan Vatandaşlar İşe İşveren Arasında İstihdam Köprüsü Kuran Tuzla Belediyesi Kariyer ve İstihdam Merkezi(TUZKAM), 2020 Yılının Son Haftasında Yaptığı Toplu İş Görüşmesi İle 45 Kişiyi Daha İş Görüşmesine Yönlendirdi. Yönlendirme Sonrası İşe Giren Vatandaşlar İçin Yılın Son Gününde İşe Alım ve Eğitim Süreci Başladı. Yılın Son Gününde İş Sahibi Olan Vatandaşlar İse Salondan Mutlu Ayrıldılar.

Tuzla’da İşveren İle İş Arayan Vatandaşlar Arasında İstihdam Köprüsü Oluşturulması Amacıyla Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Talimatlarıyla Hayata Geçirilen TUZKAM, Yaptığı Toplu İş Görüşmeleri İle Yüzlerce Vatandaşı İş Sahibi Yapıyor. Bu Kapsamda 2020 Yılının Son Toplu İş Görüşmesi Tuzla Belediyesi Nikâh Sarayı ve Kültür Merkezi’nde Gerçekleştirildi. Görüşmeye, 45 İş Arayan Vatandaş Katılırken Tamamı İşe Yönlendirildi. Koronavirüs Salgını Nedeniyle Alınan Tedbirler Kapsamında Maske, Mesafe ve Temizlik Kurallarına Uyularak Gerçekleştirilen Görüşmeye Her Yaş Grubundan Vatandaşlar Katıldı. İş Görüşmesinin Ardından Yılın Son Günü İşe Kabul Edilen Vatandaşların İş Sağlığı Güvenliği Eğitimi Verildi. Yılın Son Gününde İşe Sahibi Olan Vatandaşlar Salondan Mutlu Ayrıldılar

“İŞ ARAYAN VATANDAŞLARA YARDIMCI OLUYORLAR”

Tuzla Belediyesi’ne Teşekkür Eden Hasibe Doğan, ”İnternet Üzerinden Gördüm. TUZKAM’a Oradan Başvurdum. Daha Doğrusu İstihdam Olarak Düşünmemiştim. Normal Bir İlan Sitesi Gibi Düşündüm. Geldim İstihdam Sitesiymiş. Gerçekten Çok Güzel. Tuzla Belediyesi’ne Teşekkür Ediyorum” Dedi. TUZKAM İle İş Arayan Vatandaşlara Yardımcı Olunduğunu Belirten Bir Vatandaş İse,” Tuzla Belediyesi Kariyer ve İstihdam Merkezi TUZKAM, Tuzla Belediyesi’nin Güzel Bir Projesidir. Başka İlçelerden Gelen İnsanlara da Yardımcı Oluyorlar. Gerek Kısa Mesaj Yoluyla, Gerek Arayarak İşsiz Olan İnsanlara Yardımcı Olmaya Çalışıyorlar. Güzel Bir Proje. Devamlarını Dileriz” Dedi.

“HER ŞEYİMİZLE İLGİLENDİLER VE İŞ SAHİBİ OLDUK”

Yılın Son Gününde İş Sahibi Olmanın Mutluluğunu Yaşayan Emir Poyraz “ Bu Proje İçin Öncelikle Teşekkür Ederiz. İnşallah Hepimiz İçin Hayırlı Olur. Mutluyuz. Toplu İş Görüşmesine Gelirken Bu Kadar Çabuk İş Sahibi Olacağımı Düşünmüyordum. Sağ Olsunlar Her Şeyimizle İlgilendiler ve İş Sahibi Olduk Dedi. Pandemi Döneminde Bu Kadar Çabuk İş Sahibi Olduğu İçin Mutlu Olduğunu Belirten Neslihan Karabulut, ”Güzel Bir Gün. Bu Kadar Kısa Sürede İş Sahibi Olmayı Beklemiyordum. Herkesin Hayalini Kurduğu İyi Bir Firma.  Gerçekten Çok Güzel Oldu. Çok Teşekkür Ederiz. Pandemi Döneminde Bu Kadar Çabuk İş Sahibi Yaptıkları İçin Memnunuz. İş Arayanların TUZKAM’a Başvurup Bu Sürece Dâhil Olmalarını Öneriyorum” Dedi.

“FİRMALAR NİTELİKLİ ADAY BULMA KONUSUNDA ÇOK HIZLI SONUÇLAR ELDE EDEBİLİRLER”

İstihdam Görüşmeleri United Group Firmasının İşe Alım Müdürü Filiz Köy, “Öncelikle Bize Bu Platformu Sağladıkları İçin Tuzla Belediyesi Kariyer ve İstihdam Merkezi’ne Çok Teşekkür Ediyorum. Özellikle Bizim Yeni Açılış Projelerimize Çok 2 Haftalık Bir Süre Kala Vermiş Oldukları Hizmetlerinden Dolayı, Nitelikli Aday Bulma Konusunda Çok Yardımcı Oldular. Şimdi Burada da Projemiz İçin Gerekli Adayların Görüşmeler ve İş Sağlığı Güvenliği Eğitimleri İçin Bulunuyoruz. Yarın da Proje Açılışımız Var. Dolayısıyla Bir Haftadan Az Bir Süre Kala TUZKAM İle Sağlamış Olduğu Nitelikli Adaylara Ulaşmış Oluyoruz. Buradan Tüm İşverenlere de Ben Bir Duyuru Yapmak İstiyorum. Yine Tuzla Belediyesi İstihdam Konusunda İrtibata Geçerek Nitelikli Aday Bulma Konusunda Çok Hızlıca Sonuçlar Elde Edebilirler” Dedi.

Tuzla Belediyesi Kariyer ve İstihdam Merkezi 2020 Yılında Yaptığı Toplu İş Görüşmelerini, 2021 Yılında da Yaparak İş Arayan İle İşveren Arasında İstihdam Köprüsü Oluşturmaya Devam Edecek.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA 600 YILLIK AĞAÇ, DUT AĞACINA VE ARILARA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

HIZLI YORUM YAP