DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

BAŞKAN YAZICI, GENÇLERLE BİRLİKTE İZLEDİĞİ MATRİX FİLMİNİ YORUMLADI

Dünyanın En Çok İzlenen Bilim Kurgu Filmlerinin Başında Gelen Matrix Serisinin Son Filmi Vizyona Girdi. Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi Öğrencileri Matrix Serisinin Son Filmini Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı İle Birlikte İzlemek İstedi.

Dünyanın En Çok İzlenen Bilim Kurgu Filmlerinin Başında Gelen Matrix Serisinin Son Filmi Vizyona Girdi. Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi Öğrencileri Matrix Serisinin Son Filmini Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı İle Birlikte İzlemek İstedi. Başkan Yazıcı, Öğrencilerin İsteğini Geri Çevirmedi ve Filmi Öğrenciler İle Beraber İzlediler. Başkan Yazıcı ve Öğrencilere, Teknoloji Editörü Hakkı Alkan da Eşlik Etti.

Dünyanın En Çok İzlenen Bilim Kurgu Filmlerinin Başında Gelen Matrix Serisinin 18 Yıldır Merakla Beklenen 4’üncü Filmi Seyirci İle Buluştu. Matrix Hayranları, Filmin Vizyona Girdiği Günden İtibaren Sinema Salonlarına Akın Etti.  Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi Öğrencileri de Matrix Filmini, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı İle Birlikte İzlemek İstediler. Başkan Yazıcı, Öğrencilerin Teklifi Kabul Ederek, Filmi Öğrenciler İle Birlikte İzledi. Başkan Yazıcı Film Başlamadan Önce, Öğrenciler İle Birlikte Film Üzerine Sohbet Etti. Tuzla Marina’da Düzenlenen Etkinliğe Teknoloji Editörü Hakkı Alkan da Katıldı. Başkan Yazıcı, Kişisel Youtube Sayfasında Matrix Serisinin En İyi Bilim Kurgu Filmlerinden Bir Tanesi Olduğunu Belirtmişti. Başkan Yazıcı, Filmle İlgili Görüşlerini Kişisel Youtube Sayfasında Açıkladı.

“GENÇLER İLE BİRLİKTE FİLMİN DÖRDÜNCÜSÜNÜ BİRLİKTE İZLEYECEĞİZ”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Bugün Gençler İle Birlikte Matrix Serisinin Yıllarca Beklemiş Olduğumuz Dördüncüsünü Birlikte İzleyeceğiz. Matrix Aslında, Gerçekliği Arayan Bilimin, Geçmişte Olan Felsefenin Gerçekliği Aramasının ve Gerçeklik Nedir Sorusuna Veremediğimiz Cevabın Sorgulanabilir Yönlerini Anlatan Bir Şeydir. Beynimizin İçerisinde Oluşmuş Duyulardan Gelen Sinyallerin Mi Gerçek Olduğunu Yoksa Simülasyon Bir Evrende Mi Yaşıyoruz Sorusunu Matrix Sorguluyor” Dedi.

“MATRİX’İN YENİ BİR VERSİYONUNU GÖRÜYORUZ”

Film Sonrasında Açıklamalarda Bulunan Başkan Yazıcı,” Bir Defa Üçleme İle Birlikte Neo ve Trinity’nin Ölümü İle Biten Bir Durumda Makinelerin Bunları Tekrar Yaşatıyor Olması, Yine Makineler Şehrinde Enerji Krizi İle Birlikte İki Gücün Ortaya Çıkması ve İki Gücün Birbiri İle Savaşıyor Olması İle Birlikte Makinelerin İnsanlar İle İletişim Kuruyor Olmasını Gördük. Makineler İnsanlara Dokunmuyor. Ama Bir Şey Daha Görüyoruz. Matrix’in Yeni Bir Versiyonunu Görüyoruz” Dedi.

Teknoloji Editörü Hakkı Alkan,” Filmi Warner Bros Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı İçin Yapmış. Gerçekten Bu Filmi En Çok Birlikte İzlemek İstediğim Kişi İle İzledim. Çünkü Bu Film Yaklaşık İki Buçuk Saat Sürüyor. İki Buçuk Saat İzliyorsunuz. İki Buçuk Ay Bunun Sohbetini Yapabilirsiniz. Kiminle Yapabilirsiniz, Bu Filmler İzlemiş, Hayatını Teknolojiye Adamış Birisiyle İzlemek Çok Kıymetli. Ben Şu Anda O Keyfi Yaşadım” Dedi. 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA KAN BAĞIŞ KAMPANYASI BAŞLADI

HIZLI YORUM YAP