DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

BAŞKAN YAZICI, TUZSİAD İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Tuzla Sanayici ve İşadamları Derneği (TUZSİAD) Yönetim Kurulu Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’yla Kahvaltı Bir Araya Gelerek Ülkenin Gündem Olan 16 Nisan Yapılacak Referandumla Alakalı İstişareler Yapıldı.

Tuzla’da Sanayiciler ve İş Adamlarıyla Yaptığı Önemli Hizmetlerle Anılan TUZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Başarılı İş Adamı Eski Tuzlaspor Asbaşkanı Erkan Yavuz Atagün Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’ya TUZSİAD’a Verdiği Destek ve Ziyaret İçin Teşekkür Etti. Başkan Atagün’e Yönetim Kurulunun Tamamı Kahvaltıya Katılarak Destek Oldu.

TUZSİAD Toplantı Salonunda Gerçekleştirilen İstişare Toplantısında Başkan Yazıcı Tuzlalı İşadamlarını Dinledi. 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin Bertaraf Edilmesinde Tuzlada Sanayiciler Ve İşadamlarının Çok Katkısı Oldu Yaşanan Bu Olumsuz Gelişmelerden Sonra Uluslararası Kredi Derecelendirme Kuruluşlarının Da Arka Arkaya Türkiye’nin Notunu Düşürdüğünü Belirten Yazıcı Bunlara Rağmen Milletin Yılmadığını, Alınan Tedbirler Ve Teşviklerle Ekonominin Kısa Zamanda Toparlandığını İfade Etti.

BAŞKAN YAZICI “BİZ DİYORUZ Kİ ARTIK BİR KOALİSYON OLMASIN”

5 Yılsa Seçimler 5 Yılda Önünüzü Görebilmeniz Lazım Ve Mutlaka Bir İktidar Çıkması Lazım. 7 Haziran Gibi Bir Türkiye’yi Bu Milletin Bir Daha Yaşamaması Gerekir. Veya Geçmişteki Koalisyonlar Dolayısıyla Bu Milletin Sermayesinin, Enerjisinin, İnsan Kaynaklarının Nasıl Heba Olduğunu Burada Birçok Arkadaşımız Yaşı İtibariyle Bilirler. Biz Diyoruz Ki Artık Bir Koalisyon Olmasın, Tek Başına Bir İktidar Çıksın. Cumhurbaşkanlığı Sistemiyle Mutlaka Ve Mutlaka Bir Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde İşlerin Hızlandırılması Mekanizmasının Oluşturulması Lazımdı Ve Tek Bir Sorumlusuyla Bu İşin Hep Beraber Yürümesi Lazım. Biz Bir Daha 15 Temmuz’ları Yaşamak İstemiyorsak, Bir Daha Geçmiş Dönemlerde Çift Başlılıklardan Dolayı Başbakanlar Ve Cumhurbaşkanları Arasındaki Kavgaları Yaşamak İstemiyorsak 16 Nisan’da Evet Diyeceğinize Ben İnanıyorum.” Şeklinde Konuştu.

Programın Sonunda İş Adamlarıyla ve Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı İle Hasbihal Ederek Gündemi Değerlendiren Tuzlalıların Gururu TUZSİAD Üyesi Kastamonu Milletvekili Murat Demir Burada ki Sohbettinde Yönetim Kurulu Başkanı Atagün ve Ekibine Ülke Gündemine Kattığı Değerden Yapılan Hizmetlerden Dolayı Teşekkür Etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA OKUL AİLE BİRLİKLERİNİN DURUŞU NET

HIZLI YORUM YAP