DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

BBP TUZLA İLÇE BAŞKANI CÜNEYT ŞAHİN BASINLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Büyük Birlik Partisi Tuzla İlçe Başkanı Cüneyt Şahin ve Yönetiminin, Tuzla Gazeteciler Derneği (TUGADER) Yönetimiyle Bir Araya Geldiği Kahvaltıya; BBP İl Başkan Vekili Hayrettin Çınar, Yönetim Kurulu Üyeleri ve 1. Bölge Başkanı Kadir Turan ve İl Sekreteri Müjdat Durak’da Katıldı.

Kahvaltı Programın Açılış Konuşmasını Yapan Büyük Birlik Partisi (BBP) Tuzla İlçe Başkanı Cüneyt Şahin, “ Tuzla’mızın Basın Mensubu Arkadaşlarımıza Bizleri Kırmayıp Kahvaltımıza Katıldıkları İçin Teşekkür Ediyorum. Bildiğiniz Üzere Ülkemiz Sınırlarını Korumak Amaçlı, Afrin’e Yönelik Zeytindalı Harekatı Başlamıştır. Ülkemizin İçerisinde Bulunduğu Bu Süreçte, Siz Değerli Basın Mensuplarına da Çok Büyük Görevler Düşüyor. Bizlerde Ülkesini Seven ve Vatanperver Bireyler Olarak Yapılan Bu Operasyonun Sonuna Kadar Destekçisiyiz. Üzerimize Düşen Tüm Sorumlulukları Sonuna Kadar Yerine Getirmeye Hazır Olduğumuzu Belirtmek İstiyorum. Vatanımızın Her Zerre Toprağını Korumak İçin Canımızı Vermeye Hazırız. Sizlerin Huzurunda Buradan Afrin’de Vatanımızın Bölünmezliğini Korumak, Bizleri ve Vatanımızı Korumak İçin Yılmadan Mücadele Eden Mehmetçiklerimizin Alnından Öpüyorum” Dedi.

Büyük Birlik Partisi Tuzla İlçe Başkanı Cüneyt Şahin Konuşmasında, “Partimiz Hakkında Çıkan Anti Atatürkçü Olduğunu Dile Getiren Kişilerin Bilmesini İsterim Ki, Biz Büyük Birlik Partisi Olarak Atamızın Yolundan Hiçbir Zaman Ayrılmayacağız ve Onun İlke ve İnkılaplarını Hiçbir Zaman Yok Saymayacak, Adına Laf Getirmeyecek Kadar Atatürk Sevdalısı Bir Parti Olduğumuzu Dile Getirmek İstiyorum. Saygıdeğer Basın Mensupları Her Zaman Doğru, Tarafsız ve İlkeli Yayın Yaptığınız İçin Sizlere Bir Kez Daha Teşekkür Ediyorum. Bu Kutsal Vazifenizde Her Daim Yanınızda Olacağımıza Büyük Birlik Partisi Tuzla İlçe Teşkilatı Olarak Söz Veriyorum” Dedi.

Büyük Birlik Partisi İl Başkan Vekili Hayrettin Çınar’da Yaptığı Konuşmada, Gündeme Dair Konuşma Yaparak, Büyük Birlik Partisi Olarak Afrin Harekatında Kahraman Mehmetçiklerimizin Yanlarında Olduklarını Belirtti.

Büyük Birlik Partisi Tuzla İlçe Yönetiminin Kahvaltısı Edilen Duanın Ardından Toplu Resim Çekimiyle Sona Erdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI’NDA DEVİR TESLİM YAPILDI

HIZLI YORUM YAP