DOLAR

32,3476$% -0.09

EURO

34,8740% 0.15

GRAM ALTIN

2.386,57%-0,41

ÇEYREK ALTIN

3.938,00%0,12

BİST100

10.276,88%0,67

BİTCOİN

1998125฿%4.38498

ETHEREUM

99291Ξ%2.72786

a

“BÜTÜN GİYSİLERİ YIRTSAK YERİDİR, YETER BİZE VEFA ELBİSELERİ”

EĞİTİMDE VEFANIN ADI “TALAT YAVUZ”

Önceki Dönem Şube Başkanı, Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Talat Yavuz İçin Vefa Gecesi Düzenlendi.

Talat Yavuz’a Vefa Gecesine Çok Sayıda Davetli Katıldı. Misafirlerini Pendik Yunus Emre Kültür Merkezi’nde Ağırlayan Eğitim BİR-SEN 4 No’lu Şube 18:30’da Fuaye Alanında İkram İle Başlayan Programda 20.00’de Salon Programı, Hediyelerin Takdimi İle Müthiş Bir Vefa Gecesine İmza Atarak “Bütün Giysileri Yırtsak Yeridir, Yeter Bize Vefa Elbiseleri” Sözlerine Anlam Kazandırdı.

Yoğun Katılım İle Gerçekleşen Programda Konuşan Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 No’lu Şube Başkanı Bilal Duran” Soğuk Bir 2014 Kasım Akşamı Bir Telefonla Başlayan, Birlikte Çalışalım Teklifi İle Hayat Bulan Yolculuğunun Bugün Kendisini Talat Yavuz’un Halefi Olduğu Noktaya Kadar Taşıdığını İfade Etti. Bilal Başkan da Konuşmasında Duygusal Anlar Yaşandı.

Memur-Sen İstanbul İl Başkanı Cesur Öztürk’te Bir Selamlama Konuşması Gerçekleştirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ömer Faruk Yelkenci Yaptığı Selamlama Konuşmasında “Programda Bulunmakta Olmanın Mutluluğunu Yaşadığını Dile Getirirken “Vefa” Duygusunun Hale Dile Getirilebilir Olmasını Sevindirici Bulduğunu İfade Etti. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Önderliğinde Yeni Dönemine Başlayan Eğitim-Öğretimin Öğrencilere, Eğitim Çalışanlarına, Tüm Paydaşlara Hayırlı Olması Dileklerini İletti. Sene Başı Yapılması Gerekenleri Bir Genelge İle İllere İletmekte İken Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in Öğretmenler Odalarında Edindiği Bilgileri, Talepleri Topladığı Notlarını Çıkardığını ve “Bu Konulara Özellikle Değinelim” Dediğini Söyledi. Yeni Dönemin İpucu Olan Bu Gelişme Tüm Sorunlarla Yakından İlgilenildiğinin ve Çözüm Noktasında Gayret Sarf Edildiğinin En Belirgin Göstergesidir Dedi.

Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Talat Yavuz İle On Yılı Aşan Bir Tanışıklığının Olduğunu Dile Getiren Yelkenci Yeni Görevinde Talat Yavuz’a Başarılar Diledi.

Kendisi Adına Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 Nolu Şube Basın ve İletişim Sekretaryası Tarafından Hazırlanan Sinevizyon Gösterisinin Ardından Söz Alan Talat Yavuz, Duygularını Yönetmekte Zorluk Yaşadığını, Geçmişe Adeta Bir Yolculuk Yaptığını, Katılan Davetlilere Çok Teşekkür Ettiğini Dile Getirerek Sözlerine Başladı.

Eğitim-Bir-Sen Maltepe İlçe Yönetim Kurulundan, Maltepe İlçe Temsilciliğine, İstanbul 4 Nolu Şube Yönetim Kurulundan, Şube Başkanlığına Uzanan Yolun Bugün Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreterliğine Kadar Kendisini Getirdiğini ve Bu Süreçte Yaşananları Kısaca Anlattığı Konuşmasında” Vefat Eden Çalışma Arkadaşları Murat Şit, Celal Gündoğdu, Tahir Kaya, Tanju Yılmaz’a Rahmet Dileyerek Çok Kıymetli Arkadaşlarla Uzun Seneler Çalışmanın Mutluluğunu Dile Getirdi. Yaşanan Zorlukların Örgütlü Bir Yapı İle Çözüldüğünü, Sendikanın Var Oluş Sebeplerini, Özlük ve Özgürlük Mücadelelerine Hiç Durmadan Devam Ettiklerini Dile Getirerek Sözlerine Devam Etti.

Sendikal Çalışmaları Nedeni İle Yeri Geldiğinden Ailesinden Zaman Aldığını Söyleyen Talat Yavuz Yaptıkları İşin Dışarıdan Göründüğü Gibi Olmadığını ve Zorluklarını Söyleyerek Cümlelerine Son Verdi.

EBS İstanbul 4 Nolu Şube Yönetimi Adına Şube Başkan Yardımcısı Buket Akfırat Şahin’in Plaket Takdim Ettiği Talat Yavuz’a Şube Yönetim Kurulu ve İlçe Başkanları Tarafından Talat Yavuz Resimlerinden Oluşan Portre Resim Çalışması Hediye Edildi. Memur-Sen İstanbul İl Temsilciliği Tarafından Çiçek Takdim Edilirken Eğitim-Bir-Sen İstanbul Şubeleri İse Tablo Hediye Etti.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ömer Faruk Yelkenci, Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu, AK Parti Adalar İlçe Başkan Vekili Fahrettin Özdemir, Memur-Sen İstanbul İl Başkanı Cesur Öztürk, Eğitime Destek Platformu Yöneticileri Şerafettin Taştan ve Mükayil Bektaş,  Eğitim-Bir-Sen İstanbul Şube Başkanları, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Eğitim Yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları, Öğretmenler, Eğitim Çalışanları Gibi Farklı Kollardan Bir Çok Talat Yavuz Dostları Programa Katılım Gösterdi.

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 No’lu Şubesi Geceye Katılan Talat Yavuz Dostlarına Teşekkürlerimizi Sunarak Bitirilen Program Günün Anısına Toplu Fotoğraf Çekilerek Son Buldu. Programda Hazırlanmasında Emeği Geçen Herkese Teşekkür Edildi, Pendik Yunus Emre Kültür Merkezinin Tahsisi İçin Pendik Belediyesi’ne de Ayrıca Teşekkür Ederiz İfadeleri Kullanıldı.

Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Talat Yavuz Ayrıca Aynı Gün Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü, Pendik Çamçeşme İlkokulunu Ziyaret Etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BBP İL BAŞKANI DURSUN ÇAĞLAYAN’DAN TUZLA ZİYARETİ

HIZLI YORUM YAP