DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

CHP VEKİLLERİ GİBİ MECLİS ÜYELERİDE HALA ESKİ ÇAĞDA

CHP TUZLA MECLİS ÜYELERİ KURAN KURSU VE MÜFTÜLÜK BİNASINA RED OYU VERDİ

CHP Tüm Değişim İddiaları ve Muhafazakar Partilerle İttifakına Rağmen Din, Dindarlar ve Kur’an Eğitimine Yaklaşımında Bir Arpa Boyu Yol Alamadı. Tuzla Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısında Müftülük Binası ve Kuran Kursu Yapımı İçin Meclise Gelen Dosyaya RED Oyu Verdiler.

Tuzla Belediyesi Mayıs Ayı İkinci Oturumu Tuzla Belediyesi Meclis Salonunda Yaklaşık 4 Saat Sürdü. Meclis 1’nci Başkanvekili Murat Kant Başkanlığından Başlayan Meclis Toplantısı Gündem Dışı Konuşmalardan Sonra 16 Maddenin Müzakeresi Yapıldı. Eskimiş Tuzla Müftülük Binasının Evliya Celebi Mahallesine Yapılması ve Yanına da Kuran Kursu Yapılması Öngörülen 6.Maddeye Gelindiğinde Tansiyon Yükseldi. CHP Adına Söz Alan Ülkü Sakalar RED Oyu Vereceklerini Söylerken AK Parti Adına Söz Alan Av.Güven Yiğit Köprüden Önce Son Çıkış Sözüyle Uyarmasına Rağmen Grup Olarak RED Oyu Verdiler. Güven Yiğit Bakın Kendinizle Çelişiyorsunuz Köprüden Önce Son Çıkış Kuran Kursu ve Müftülük Binasının Yapılmasına RED Oyu Veriyorsunuz Şeklinde Uyarısı Tansiyon Yükseltti.

MUHALEFET OLAN MECLİS ÜYELERİN DİLİ KUR’AN’I YASAKLAYAN CHP’NİN TÂ KENDİSİ

Tuzla Belediyesi ve İBB Meclis Üyesi Av.Güven Yiğit Son Kez Söz Alarak Meclis Kürsüsünden Şöyle Seslendi. LGBT’li Sapkınları Savunan, FETÖ Medyasına Bülbül Gibi Öten, Kandil’de PKK’lı Olmadığı İddiasıyla Terör Örgütünün Avukatlığına Soyunan CHP, Eskimiş Müftülük Binasının Yapımına Kur’an-I Kerim Öğrenmek İsteyen Minik Yavrulara Engel Olmak İçin Kuran Kursu Yapımına da Engel Olmak İçin RED Oyu Veren Camileri Kapatan CHP’nin Tâ Kendisi Olduğuna Dikkat Çekerken “Bu Zihniyetin ‘Helalleşme’ Çağrısına da Samimi Olmadıklarını Altını Çizdi. Takdiri Tuzla’nın Kamuoyuna Bırakıyorum Dedi.

CHP, KUR’AN İLE BARIŞAMADI

Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Levent Ayhan’ın Sona Kadar İzlediği Tuzla Belediye Meclis Salonundan Gerçekleşen Meclis Toplantısının Ardından CHP Bir Türlü Kur’an İle Barışamadı Dedi.

Evliya Celebi Mahallesinde Müftülük Binası ve Kuran Kursu Yapımı İçin Müftülük Talebi Gelince Gönül Belediyeciliğini Slogan Olmaktan Çıkaran Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Konuyu Meclise Taşımış Ortak Akılla Yönettiği Tuzla’ya Yeni Müftülük Binası ve Kuran Kursu Yapımı İçin Gelen Talebi Meclise Göndermiş Tüm Siyasi Partiler Ortak Karar Versin Meclis Üyeleriyle Hep Birlikte Karar Verelim Düşüncesiyle İlgili Madde Meclise Gelmiş Sırf Muhalefet Olmak İçin Başkan Yazıcı ve Ekibinin Tuzla Yararına Düşünülen Her Maddeye RED Veren CHP Zihniyeti Bu Seferde RED Verdi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’nın Tuzla’ya Eğitimden, Spora, Cami’den, Kuran Kursuna ve Cemevine Kadar Tuzla’ya Kazandırdıkları Ortadayken Mecliste Kardeşlikten Bahsedenlerin Kürt Türk Ayrımı Yapılmaması Gerektiğini Savunan Her Seferinde Taraflı Basına Selam Vermeden Söze Başlayamayanların Tüm Müslümanların Ortak Alanı Olan Kuran Kursu ve Müftülük Binası Yapımına Karşı Olanlara Şu Sözlerle Tepki Koydu Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Levent Ayhan, İşte Bu CHP Zihniyeti, Dinle, Kur’an’la Halkıyla, Halkının Değerleriyle Barışamayan Köhnemiş CHP Zihniyeti” Diye Eleştirdi. Ayhan, “28 Şubat’ın Karanlık Dehlizlerinde Kalan Bu Zihniyet Her Fırsat Bulduğunda Yeniden Hortluyor. CHP, Halkıyla Kavgalı Bu Zihniyeti Maalesef Bir Türlü Bırakamıyor. Kimse Kusura Bakmasın Bu Millet 28 Şubat Zihniyetini Sonsuza Kadar Yerin Dibine Gömdü ve Bir Daha Kimsenin Bunu Hortlatmasına İzin Vermez” Şeklinde Konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AV. TALHA TAYFUR VE YÖNETİMİ ŞEHİT, GAZİ VE YAŞLI ANNELERİ UNUTMADI

HIZLI YORUM YAP