DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

CUMHUR İTTİFAKI ORTAĞI MHP’NİN ÇALIŞMALARI TUZLAYI ISITIYOR

*ERDEM DOĞRUER TUZLAYI CUMHUR İTTİFAKIN KALESİ YAPACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Tuzla’da Geçtiğimiz Hafta Sonu İl Başkanı Birol Gür İle Telekonferansla Yaptığı İlçe Toplantısının Ardından İlçe Başkanı Erdem Doğruer Pandemi Süreci Olmasına Rağmen Oluşturdukları Mahalle Yönetimleri ve Kadın Kolları Başkanı Münevver Bayramoğlu Oluşturduğu Yönetimleriyle Güçlü Kadrosuyla Çalmadık Kapı Bırakmamak İçin Kolları Sıvadı.  Cumhur İttifakı Ortağı MHP’nin Çalışmaları Tuzla’yı Isıtmaya Devam Ediyor.

Ne Olduysa MHP Tuzla İlçe Teşkilatında İl Başkanı Birol Gür’ün Katıldığı İlçe Toplantısının Ardından İlçe Başkanı Doğruer Ekibiyle Harıl Harıl Çalışmaya Başladı. Geçtiğimiz Günlerde Canlı Yayında Konuk Aldığımız MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer’in Mahallerde Teşkilatlanmayı Hızla Tamamlayarak Sahaya Çıktığını Yayınımız Olduğu Günlerde Pandemi de Kısa Bir Ara Verdiklerini Düşüyorduk. Kadın Kolları Başkanı Münevver Bayramoğlu Yönetimini Oluşturmaya Çalışsa da Teşkilatı Yalnız Bırakmadan Çalışmalarını Hızlandırdığı Edindiğimiz Bilgiler Arasında.

Gece Gündüz Farklı Çalışmalar Yürüten Doğruer Gündüz İşadamlarını Ziyaret Ediyor, Akşamları Mahalle Teşkilatlarıyla Bire Bir veya İkişerli Gruplar Halinde Görüşmeler Gerçekleştiriyor, Mahalle Yönetimlerine Tavsiyelerde Bulunuyor, Taktikler Veriyor, Bulundukları Mahalle ve Sokaklar Hakkında Bilgileri Toplayarak Eksikler Konusunda Yardımcı Olmaya Devam Ediyor.

MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer,  Tuzlayı Cumhur İttifakın Kalesi Yapacağız İfadelerini Kullandı. Cumhur İttifakı Olarak MHP’li, AK Partili Meclis Üyelerin Başarılı Çalışmaları ve Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı İle Birlikte Tuzla’da Oluşan Bu Birlik ve Beraberlik Ortamını, Gönül Birlikteliği Halinde Sürdüreceğiz. Cumhur İttifakı Kurulduğu Günden Bu Güne Kadar Olduğu Gibi Bundan Sonrasında da Hep Birlikte, Milletimizin ve Devletimizin Hayrına Olan Çalışmalar Katkı Sunacağız. Amacımız Güzel Tuzla’mızı Getirdiğimiz Noktadan Daha da İleriye Taşımak ve Tuzla Halkına Hizmet Etmek Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BEŞİROĞLU: BAŞKAN YAZICI, KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ MECLİSE GETİRDİ, CHP OLARAK KARŞI ÇIKTINIZ

HIZLI YORUM YAP