DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2068582฿%0.68849

ETHEREUM

107597Ξ%2.37196

a

CUMHUR İTTİFAKI YAYLA MAHALLESİNDE SONUCU İLAN ETTİ

ASLAN BAŞKAN: CUMHUR İTTİFAKI İLE GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİN TEMEL TAŞLARI TUZLA İLÇESİNDE DAHA DA SAĞLAMLAŞTIĞI, YENİ TÜRKİYE YÜZYILINDA AYIRMADAN AYRIŞMADAN TUZLA İÇİN CANLA BAŞLA PAROLASIYLA DEVAM EDİYOR.

YAYLA MAHALLESİ CUMHUR İTTİFAKIN

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Aslan Ali Baş Başkanlığında Bölge Başkanlıklarından Düzenlenen Tuzla Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı İle Buluşma Programı Yayla Bölge Başkanlığında Gerçekleşti.

MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş’ın Açılış Konuşmasıyla Başlayan Programda Tarihi Bir Gece Daha Yaşandı. Cumhur İttifakı İle Gönül Belediyeciliğinin Temel Taşları Tuzla İlçesinde Daha da Sağlamlaştığı Yeni Türkiye Yüzyılında Ayırmadan Ayrışmadan Tuzla İçin Canla Başla Parolasıyla Devam Ediyor.

Aslan Başkan Konuşmasında “Cumhur İttifakı Olarak Ülkemize, Şehrimize ve İlçemize Eşi Benzeri Görülmemiş Hizmetler Yaptık. Her Alanda Olduğu Gibi Belediyecilik Alanında da Bir Tarih Yazdık. İnşallah Yeni Dönemde de Tuzla Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı İle Tüm Gayretimizle Daha Güzel İşler Yapmaya Kararlılıkla Devam Edeceğiz” Dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş Açıklamalarına İstanbul’a da Değindi. İstanbul Bugün Ehliyetsizliğin, Liyakatsizliğin, İş Bilmezliğin ve Partizanlığın Altında, Karmaşa ve Kaos İçerisindedir. İstanbul’umuzun Bu Düşmüş Olduğu İstikrarsızlık Sarmalından, Hizmet Yoksulluğundan ve Eser Yoksulluğundan Hep Birlikte Cumhur İttifakımızla Birlikte 31 Mart Akşamı ve Milletimizle El Ele 31 Mart Akşamı Cumhur İttifakı Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı ve İBB Adayımı Murat Kurum İle Birlikte Çifte Bayram Yaşayacağız İfadelerini Kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Yayla Bölge Başkanlığında Mahalledeki Asenalar ve Çok Sayıda Ülkücülerle Buluşan Tuzla Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı Vatandaşların Yoğun İlgisi ve Sevgisiyle Karşılaştı. Başkan Yazıcı Daha Önce Orhanlı, Mimarsinan ve Şifa Bölge Başkanlıklarında Partililerle Buluşmuştu.

Başkan Yazıcı Burada Komşularına Seslenirken “Milletimizin Sevgisine Mazhar Olmak Her Partiye Nasip Olmaz. Çok Şükür Cumhur İttifakı Olarak Bizler Milletimizin Gönlünde Yeri Olan Bir Hareketiz. İnşallah Milletimizin Desteğiyle 31 Mart Tarihinden Sonra Daha İyisini ve Daha Güzelini Yapmanın Derdinde Olacağız” Dedi.

“Bizler Cumhur İttifakı İktidarları Olarak Türkiye’nin Başını Hiçbir Zaman Yere Eğdirmedik. Eski Türkiye’nin İzlerini Silerek Yeni Gelişmiş ve Hızla Büyüyen Bir Türkiye Hikâyesini Yeniden Yazdık. Hakk’ı ve Hakikati Daha Gür Bir Sesle ve Daha Güçlü Bir Eda İle İfade Etmekten Hiçbir Zaman Geri Durmadık. Eşi Benzeri Görülmemiş Hizmetleri Milletimizin Emrine Sunarak Farkımızı Ortaya Koyduk. Cumhur İttifakın Şehircilik Anlayışını Tuzla’dan Türkiye Genelinde Yaygınlaştırdık.

İstanbul’un da Muradına Ereceğini İfade Eden Tuzla Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı “AK Parti İle Milliyetçi Hareket Partimizin Birliği Hepimizin İttifakıdır, Cumhurun İttifakıdır ve Bu İttifak Devletin, Milletin İstikbali İçin 15 Temmuz’da Can Verilerek, Kan Verilerek Halkımız Tarafından, Sizler Tarafından Meydanlarda Kurulmuştur.” Dedi. Gerek İstanbul’da Gerek Tuzla’da Gerçek Belediyeciliğin Cumhur İttifakı Olarak Gerçekleştirebileceklerini İfade Ederken Bu Süreçte Yaşanan Bazı Felaketler (Deprem, Corona, Sel Felaketleri) Dolayı Vaatlerimiz ve Hizmetlerimiz Yüzde 92 de Kaldı. Bugüne Ufak Hizmetleri Saymayarak 550 Projeyi Hayata Geçirdiklerini Yeni Dönemde de Hem Eksik Kalanlarımızı Hem de Yeni Projelerimizle Hizmet Edeceklerin Altını Çizdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

YENİ TÜRKİYE YÜZYILINDA YENİ MECLİSE TALİP OLANLAR AK PARTİ’DE BULUŞTU

HIZLI YORUM YAP