DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

DERYA BACACI HANIMLARLA ÖYLE BİR PROGRAM YAPTI Kİ…!!!

Doubletree By Hilton Hotel Düzenlenen Akşam Yemeğine AK Parti İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Tuzla Sorumlusu Av. Semiha Sariçam Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’nın Eşi Başhekim Fatma Yazıcı Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Güllüce Şamlı İlçe Kadın Kolları Yönetimi ve Çok Sayıda Esnaf Bayanlar Katıldı.

Açılış Konuşması Yapan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı Katılımlarından Dolayı Tüm Hanımlara Teşekkür Etti. 16 Nisan´da Yapılacak Cumhurbaşkanlığı Halk Oylaması Öncesinde Buluştuğu Esnaf Bayanlara “GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN EVET” Demeye Davet Etti. Yaptığınız Çalışmalarınızla Evine Çocuklarınıza Helalinden Kazanarak Ekmek Götürüyorsunuz Hepinizi Ziyaret Etmeye Çalıştım Yaptığınız Çalışmaları Yerinde Gördüm Avrupa Başta Olmak Üzere Yapılanları Biliyorsunuz Gördünüz Hepinizden Daha Güçlü Bir Türkiye İçin Destek İstiyorum İfadesini Kullandı.

Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Güllüce Şamlı Yaptığı Konuşmada 16 Nisan’daki Referandumun Öneminde Değindi. Bu Referandum Gelecek İçin Çok Önemli Bir Referandum Olduğunu Belirtmek İstiyorum. Lütfen Siyasi Düşüncelerinizi Bir Kenara Bırakarak Vatanımız İçin Faydalı Olan EVET’in Altına İmzanızı Atmanızı İstiyorum” Dedi.

FATMA YAZICI; EKONOMİ BİZDEN SORULUYOR

Üreten Önderlik Yapan Esnaflık Yapan Bayanlarımızla Bir Arada Olmaktan Dolayı Duyduğu Memnuniyeti İfade Ederek Sözlerine Başlayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Başhekim Fatma Yazıcı Ev Hanımı Olsak da Bir İşyeri Çalıştırsak da Ekonomi Bizden Soruluyor.  Bu Yüzden Ülkemizin Geleceği Biz Bayanları Daha Çok İlgilendirmektedir. Malumunuz Bir Referandum Sürecine Girdik. Ülke Olarak Çok Önemli Günlerden Geçmekteyiz. Bütün Düşmanlar Şer Odakları Avrupa Hayır’da Birleşmişken Bizlerin Türkiye’de Birlik Olup Bu Mücadeleye Omuz Vermemiz Gerekiyor. Bunun İçin Elimizden Geldiğince Bu Sürece Katkı Vermeliyiz. Biz Kadınlar Çok Güçlüyüz. Yaptığımız Her İşi Güzel Yaparız. Aldığımız Her Vazifeyi Güzel Yapmaya Çalışırız. Bu Açıdan Şimdiden Verdiğiniz Destek ve Katkıdan Dolayı Teşekkür Ediyorum. Biz Kadınlar Olarak Niçin EVET Diyoruz Neden Hayır Diyoruz Bunu Çok İyi Anlamamız Gerekiyor. Bizzat Okuyarak Öğrenerek Bilinçli Seçmen Olarak Oy Vermeliyiz Bizler Güçlü İktidarlar İle Neler Yapılabileceğini Bu 15 Yıllık Süreçte Gördük. Bütün Şer Odakları Bir Olsa da Düşmeyecek Hükümetler Olması İçin Hep Birlikte EVET’le Birlikte Avrupa’ya Gereken Dersi Vereceğimize İnanıyorum Dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır Konuşmasında 16 Nisan’da Yapılacak Referandum İle İlgili Katılan Bayanlara Yönelik Bilgiler Verdi. Referandum’da Neden EVET Denilmesi Gerektiğini Anlatan Milletvekili Mihrimah Belma Satır Kadınlara da Bu Noktada Çok İş Düştüğünü Belirtti. Satır Muhalefetin Bağırmasının Sebebi % 50.01 Oy Alamayana Ekmek Yok Artık. Bütün Sıkıntıları Bundan Geliyor. Çalışan Kazanacak. Onun İçin Bu Sistemi Getiriyoruz. Bizim Halkımız Hiçbir Zaman Yanlış Düşünceye Kapılmaz. Buna da İnanıyoruz. Biz Halkımızın Tercihine Saygı Duyacağız. 16 Nisan’da Halkımız EVET Oylarıyla Bunlara En Güzel Cevabı Sandıkta Verecektir Dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Konuşmasının Ardından Katılan Bayanların Kendisine Sorduğu Soruları Kürsüden Tek Tek Cevapladı. Mihrimah Belma Satır Hükümet Olarak Her Zaman Bayan Esnaflarımızın Yanındayız Dedi.

Programın Sonunda AK Parti Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Milletvekili Mihrimah Belma Satır’a Çiçek Takdim Ederek Teşekkür Etti.

AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları’nın Tuzla’da Faaliyet Gösteren Bayan Esnaflarla Yemeği Toplu Resim Çekiminin Ardından Sona Erdi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SARI YAZMALI ŞERİFE BACI’NIN TORUNLARI KASTAMONUYU TUZLAYA TAŞIDI

HIZLI YORUM YAP