DOLAR

32,3350$% 0.59

EURO

35,1476% 0.02

GRAM ALTIN

2.243,22%0,74

ÇEYREK ALTIN

4.068,00%3,50

BİST100

8.718,11%-1,25

BİTCOİN

2178738฿%1.99996

ETHEREUM

113337Ξ%-0.34434

a

DR. FATMA YAZICI: KADINLAR TOPLUMUN MİMARIDIR

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Tarafından Düzenlenen Anneler Günü Etkinliğine Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Kent Gönüllüleri Katıldı. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Ailesine Yeni Katılan Kadın Kent Gönüllüleri’ne Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı Tarafından Rozetleri Takıldı.

GERİ DÖNÜŞÜM MALZEMELERİYLE ÇANTA ÜRETTİLER

Programda, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Ar-Ge Komisyonu Tarafından Kadın Kent Gönüllüleri Arasında Düzenlenen Geri Dönüşüm Malzemeleriyle Çanta Üretimi Yarışmasının Ödülleri de Verildi. Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Eğitmenlerinden Oluşan Jürinin Seçimi Sonucunda Aliye Çetinkaya Birinci, Şerife Güleç İkinci, Necibe Öztoprak Üçüncü Seçildi. Saliha Ceylan, Mansiyon Ödülüne Layık Görüldü. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Halk Eğitim Merkezi Eğitmeni Neşe Biçer ve Fatma Emel Çelik’e Çiçek Hediye Ederek Teşekkür Etti, Dereceye Giren Yarışmacıları Ödüllendirdi.

HEM AİLELERİMİZLE İLGİLENİYOR, HEM DE TOPLUMUN KANAYAN YARALARINA MERHEM OLUYORUZ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Kadın Kent Gönüllüleri’nin Anneler Günü’nü Kutladı. “Benim Gözümde Bütün Kadınlar Annedir” Diyen Dr. Fatma Yazıcı, Konuşmasında Şu İfadeleri Kullandı: “Annelik; Merhamet, Fedakarlık Demektir. Ben Bütün Kadınlarda Zaten Bunu Görüyorum. Sadece Doğurulan Çocuğa Değil Bütün Çocuklara da Annelik Yapabiliriz. Bütün Annelerimizin ve Anne Adaylarımızın Anneler Günü’nü Kutluyorum”

Kadın Kent Gönüllüleri’nin Hem Annelik Hem De Gönüllülük İle 2 Kutsal Vazifeyi Tercih Ettiğini Belirterek Teşekkür Eden Dr. Fatma Yazıcı, “İnsan, Hayatının Hangi Döneminde Olursa Olsun Anneye Hep İhtiyaç Duyuyor, İhtiyacı Hiç Bitmiyor. Her Yaşında, Her Zorluğunda, Her Güzel Gününde Hep Onu Arıyor. Dolayısıyla Annenin Yokluğunu Doldurmak Çok Zor. Bize Anneliği Bahşeden Allah’a Şükrediyorum. Sadece Kendi Çocuklarımıza Değil Toplumda Kanayan Yaralar, İlgilenilmesi Gereken Kesimler, Çocuklar, Anneler ve Bunların Türlü Türlü Sorunları Var. Biz Kendi Ailelerimiz İle İlgilenirken Aynı Zamanda Toplumun Kanayan Yaralarına da Merhem Olmaya Talip Olduk. Bu Bakımdan Yaptığımız Vazifenin Çok Kutlu Olduğunu Düşünüyorum. İnşallah O Çocukların, O Annelerin Bir Derdine Merhem Olabilirsek Bizim İçin En Büyük Kazanım Olmuş Olacaktır. Sizlerin Her Birinizi Tebrik Ediyorum. Sadece Kendi Çocuklarınız İle İlgilenip Kendi Hayatınızın Akışında Olabilirdiniz Ama Sizler Bunu Tercih Etmediniz. Gönül Elleri Çarşısı’na Katılarak Farkındalığınızı Ortaya Koydunuz. Biz Annelere Çok Büyük Görevler Düşüyor. Biz Anneler Bu Toplumu Bir Adım Daha Öteye, Daha Yukarıya Taşıyacak Kişileriz. Çünkü Toplumun Mimari Kadınlardır” Şeklinde Konuştu.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ÖZEL ÇOCUKLAR, VATANİ GÖREVLERİNİ TUZLA’DA GERÇEKLEŞTİRDİ

HIZLI YORUM YAP