DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

EĞİTİMİN AÇIK ARA LİDERİ KALE!

Öğrenme Kayıplarının Telafisi İçin Toplumsal Seferberliğe Geçilen Bu Günlerin Öncüsü Kale Okulları Oldu!

Dünyayı Etkisi Altına Alan Koronavirüsün En Çok Zarara Uğrattığı Süreçlerden Biri Eğitim Süreci Olmuştu. Öğrenme Kayıpları Ciddi Boyutlara Ulaşmış, Çocukların Sosyal ve Duygusal Gelişimleri Sekteye Uğramıştı. Öğrenciler, Öğretmenler ve Veliler Uzaktan Eğitim Sürecinde Oldukça Yıpranmış ve Fedakarlıkta Bulunmuştu. Bu Süreci Etkili ve Verimli Yönetmek İse Eğitim Kurumlarının Başlıca Görevi Oldu. Örnek Eğitim Modeli İle Hareket Eden Kale Okulları, Pandemi Nedeniyle Uzaktan Eğitime Geçildiğinde Süreci Başarılı Bir Şekilde Yönetmiş, Pek Çok Konuda Öncülük Etmişti. Ancak Herşeye Rağmen Yaşanan Öğrenme Kayıplarının Artmaması İçin Kale Okulları Kolları Sıvadı.

KALE’DEN YAZ TELAFİ PROGRAMI

Öğrencilerin Derslerinde Daha Başarılı Olması ve Eğitimden Kopmaması Adına Yaz Telafi Programını Başlatan Kale Okulları, Programın İlk Haftasında Renkli ve Etkinlik Dolu Telafi Eğitimi Planlamasını Öğrenci ve Velileriyle Paylaştı.

Covid-19 Salgını Sebebiyle Uzaktan Eğitimde Aktif Katılım Sağlayamayan Öğrencileri, Yüz Yüze Telafi Eğitimi İle Kaliteli Eğitim Düzeyini Daha da Arttırmaya Devam Eden Kale Okulları, Telafi Eğitiminde Bütün Yıl İşlenen Konuların Tekrarı Mahiyetinde Etkin ve Özel Bir Program Hazırladı. Öğrencilerin Aktif Katılım Sağlaması İçin Gerekli Bilgilendirmeler Yapılıp, Danışman Öğretmenler Tarafından Öğrenciler İle Programlar Oluşturuldu.

Telafi Programını Büyük Bir Özveri İle Hazırladıklarını İfade Eden Kale Okulları Yöneticileri, “Öğrencilerimize Bugünden İtibaren Tempolu Bir Şekilde Programı Sunmaya ve Bu Konuda Öğrencilerimizi Aktif Kılmak İçin Her Türlü Motivasyonu Sağlamaya Başladık. Telafi Derslerinde “Bende Varım” Diyen Öğrencilerimiz Yarım Gün Yüz Yüze Eğitim İle Konu Anlatımları ve Soru Çözümleri İle Dönemin Tekrarını Yapacak. Bu Sürece Oldukça Tempolu Bir Giriş Yaptık. Telafi Dersleri Dışında Danışman Öğretmenleriyle Birlikte Öğrencilerimiz, Önümüzdeki Yılın Çalışma Planı ve Programlarını Yapıyor. “Kaleli Olmak Ayrıcalıktır” Diye Öğrencilerimiz, Eğitimlerinin Her Alanında Bu Farkı Yaşayacaklar” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KALE OKULLARININ ŞEKER TADINDA ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

HIZLI YORUM YAP