DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

KALE OKULLARININ ŞEKER TADINDA ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Kale Okullarının Düzenlemiş Olduğu “Hayalimdeki Bayram” Konulu Resim Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler Ödülleriyle Buluştu.

Kale Okullarının Düzenlemiş Olduğu “Hayalimdeki Bayram” Konulu Resim Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler Ödülleriyle Buluştu. Aileleriyle Ödüllerini Almaya Gelen Öğrencilerin Mutluluk ve Heyecanları Gözlerinden Okunuyordu. Bu Yıl Kısıtlamalarla Geçen Bayram Coşkusunun Eve Yansıyan Hallerini Çocukların Resimle Anlatması, Kendilerini İfade Edebilme Yeteneklerinin Gelişmesi ve Sanatla Olan İlişkilerinin Güçlendirilmesi İçin Resim Yarışması Düzenledi. Çocukların Hayal Güçlerini Geliştirerek Sanat ve Resim Aşılıyor.

Kale Okulları Her Alanda Göstermiş Olduğu Başarılarına Bir Yenisini Daha Ekledi. Kale Okulları Öğrencilerin Sadece Akademik Anlamda Değil Duygusal Sosyal ve Sanatsal Anlamda Gelişimlerini Destekliyor. Kale Okulları Çocukların Hayal Güçlerini Geliştirerek Sanat ve Resim Sevgisini Aşılıyor.

Kale Okulları Yönetimi; ”Resim Yarışmasının Konusunu Belirlerken Öğrencilerin Bayram Sevinci, Bayram Coşkusunu, Çocuklarımızın Unutmamalarını, Gelenek/Görenek, Örf/Adetlerimizi Benimsemelerini Değer Yargılarımıza Sahip Çıkmalarını Öğretmeyi Hedeflediklerini” Söyledi.

DERECE ALAN ÖĞRENCİLERİMİZ VE ÖDÜLLERİ:

1.cilik Ödülü: Dicle Yarar (Tuzla) Bisiklet

2.cilik Ödülü: Avin Yılmaz (Tuzla) Kol Saati

3.cülük Ödülü: Ali Yılmaz (Sakarya) Kol Saati

4.cülük Ödülü: Ela Akbulut (Kocaeli/İzmit) Mansiyon

Katılım Sağlayan Tüm Öğrencilerimize Teşekkür Ederiz. Dereceye Giren Öğrencilerimizi Tebrik Eder Başarılarının Devamını Dileriz.

KALE OKULLARI

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ASTROLOG SELDA ÖZCAN “HİÇ Mİ GÜZEL BİR ŞEY YOK”

HIZLI YORUM YAP