DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

EKONOMİ BAKANI ZEYBEKÇİ TUZLA İLÇE BAŞKANLIĞI ZİYARETİNDE ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPTI

Ak Parti Tuzla İlçe Başkanlığına Yaptığı Ziyarette Ak Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Ak Parti Skm Başkanı Erdoğan Aydın Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı İlçe Teşkilat Yönetimi Hazır Bulundu.

Zeybekci, Referandum Çalışmaları Kapsamında Ak Parti Tuzla İlçe Başkanlığı’nı Ziyaret Etti. Burada İlçe Yönetimine Konuştu. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “16 Nisan Günü Türkiye Bugüne Kadar Bütün Sıkıntılarının Dertlerinin Ve Hastalıklarının Başına Ne Geldiyse Müsebbibi Olan Mikrop, Virüs Yuvasını Kapatmış Olacak.” Dedi.

Zeybekci, Burada Yaptığı Konuşmada, Son 14-15 Yılda Bir Türkiye Mucizesi Gerçekleştirildiğini İfade Ederek, “Türkiye Mucizesini Gerçekleştirdiğimiz Bu Dönemde Bunun Kilit, Anahtar Formülü İstikrardı, Sürdürülebilir, Güçlü Bir Siyasi İstikrar Ve İktidar Dönemiydi. Bununla Eş Zamanlı Bir Şekilde Biz Ekonomide Başarıları Sağladık.” Diye Konuştu.

Ekonomik Anlamda Popülist Hiçbir Vaatte Bulunmadan Halkı, Restorasyon Ve Yeniden Kalkınmayla İlgili Sürece İkna Ettiklerini Belirten Zeybekci, Türkiye’nin Daha Önceki Dönemlerde Hep Bir Hastalıkla Mücadele Ettiğini Söyledi.

Zeybekci, “İstikrarsızlık, Yani Yönetimde, Ekonomide, Hükümette, Siyasette Belirsizlik Ve İstikrarsızlık Hastalığıyla Ve Bu Delikten Giren Virüsle De Türk Ekonomisi, Türkiye Hep Bir Sıkıntı Yaşadı.” İfadesini Kullandı.

“HÜKÜMET SİSTEMİNDEKİ DEĞİŞİKLİKLE ÖNÜMÜZ AÇILACAK”

Nihat Zeybekci, 1990’ların Başında İktidara Gelebilmek İçin Ekonomik Rüşvetler Verildiğini Belirterek, Konuşmasını Şöyle Sürdürdü:

“Bütün Bu Hastalıkların Bedelini Millet Ödedi. Yine Siyasi İstikrarsızlık, Koalisyonlar Veyahut Da Tek Başına İstikrarlı Hükümet Kuramamanın Negatif Etkilerini Yine Bu Millet Ödedi. Sadece 2001-2002 Krizini Türkiye Yaşamamış Olsaydı, Dünyanın 14’üncü Büyük Ekonomisi Olacaktık. Avrupa’nın 6’ncı Büyük Ekonomisiyiz, Avrupa’nın En Büyük 4’üncü Büyük Ekonomisi Olacaktık. 11 Bin Dolar Milli Gelirimiz… 17-18 Bin Dolar Seviyesine Gelmiş Olacaktık.”

Yaşananların Tek Sebebinin Siyasi Ve Ekonomik İstikrarsızlık Olduğunu Vurgulayan Zeybekci, “16 Nisan Günü Türkiye Bugüne Kadar Bütün Sıkıntılarının, Dertlerinin Ve Hastalıklarının, Başına Ne Geldiyse Müsebbibi Olan Mikrop, Virüs Yuvasını Kapatmış Olacak. Bir Daha Türkiye, Tarih Boyunca Asla Koalisyonlarla, Güçsüz İstikrarsızlık Dönemini Görmeyecek, Kim Gelirse Gelsin, İster Sağdan İster Soldan…” Değerlendirmesinde Bulundu.

Yeni Bir Döneme Girildiğini İfade Eden Zeybekci, Şunları Kaydetti:

“1990 İle 2002 Arasında Dünya İnanılmaz Hızlı Kalkınırken, Büyürken, Biz Yerimizde Kaldık. Şimdi Dünya Yeniden Hareketleniyor. Biz De O Yeniden Hareketlenirken Bütün Sıkıntılarımızdan Kurtulmuş Olarak Bu Yeni Hareketlenmeye Dahil Olacağız. Allah’ın İzniyle Türkiye Erken Bir Ülke Olarak Da Bundan Sonraki Muasır Medeniyet Yürüyüşünde, 2023 Hedefinde, 2053 Ve 2071 Yürüyüşünde, Hep Beraber Bir Seferberlikle, Bir Ray Değişikliği Yapacağız. Hükümet Sistemindeki Değişiklikle Önümüz Açılacak.”

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLALILAR, YAZICI ÇİFTİ’NİN TIP BAYRAMI’NI KUTLADI

HIZLI YORUM YAP