DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a
  • Selam Tuzla
  • TUZLASPOR
  • GALATASARAY VE FENERBAHÇELİ BAŞKANLARINDAN TUZLASPOR İÇİN DOSTLUK BULUŞMASI

GALATASARAY VE FENERBAHÇELİ BAŞKANLARINDAN TUZLASPOR İÇİN DOSTLUK BULUŞMASI

TEKNİK DİREKTÖR UĞUR TÜTÜNEKER GALATASARAY VE FENERBAHÇE ŞUBE BAŞKANLARIYLA ANTRENMAN ÖNCESİ BULUŞTU

Galatasaray Tuzla Şube Başkanı Özkan Kılıç ve Yöneticileri İle Fenerbahçe Tuzla Şube Başkanı Mustafa Dalyan ve Yöneticileri Tuzlaspor’un Antrenman Öncesi Teknik Direktör Uğur Tütüneker’i Ziyaret Ederek Tatlı ve Çiçek Takdim Ettiler.

Galatasaray Tuzla Şube Başkanı Özkan Kılıç, Başkan Yardımcıları Serkan Lostar ve Gökhan Can Antrenman Öncesi Tuzlaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker İle Buluşarak Sarı Kırmızılı Çiçek Takdim Ederek Unutulmaz Maçlarla Eskileri Yad Ettiler. Renkleri Görüntülerin Oluştuğu Buluşmadan Sonra Tribünlerde Antrenmanı İzlediler.

Fenerbahçe Tuzla Şube Başkanı Mustafa Dalyan ve Yöneticiler Serdar Denizalp, Nevzat Doğan, Mustafa Gürsel, Faruk Durmaz, Ferruh Dinç, Selçuk Eker’den Oluşan Heyet Antrenman Öncesi Tuzlaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker İle Buluşarak Tatlı İkramında Bulundu.  Şube Başkanı Dalyan ve Yöneticileri Daha Sonra Antrenmanı da İzleyerek Teknik Patron Tütüneker ve Tuzlasporlu Futbolculara Moral Oldular.  

Tatlı ve Çiçeklerle Başlayan Antrenmanda Beypiliç Boluspor Hazırlıklarına Devam Eden Tuzlaspor A.Ş Teknik Direktörü Uğur Tütüneker Ziyaretten Duyduğu Memnuniyeti İfade Ederken Cuma Günü 20:30’da Oynanacak Karşılamaya Davet Ederek Tribünlerde Görmek İstiyoruz İfadelerini Kullandı. Galatasaray ve Fenerbahçe Başkanları ve Yöneticileri de Maç Günü Tribünden Olarak Tuzlaspor’a Destek Olacaklarını İfade Ettiler.

Buluşmada Tuzlaspor Yöneticileri İsmet İlhanlı ve Erol Arik de Hazır Bulundu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLASPOR’DA KEYİFLER YERİNDE

HIZLI YORUM YAP