DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

HAZİNE VE MALİYE BAKANI NEBATİ: STOKÇULUĞA VE FIRSATÇILIĞA KESİNLİKLE MÜSAMAHA GÖSTERMEYECEĞİZ

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Twitter Hesabından, Konut Sektörü Temsilcileriyle Yaptıkları Toplantıya İlişkin Paylaşımda Bulundu.

“Birlikten Berekete” Temasıyla Konut Sektöründe Faaliyet Gösteren İş İnsanlarıyla Bir Araya Geldiklerini Belirten Nebati, Şunları Kaydetti:

“Hepimizin Ortak Meselesi Olan Enflasyonla Mücadelede Vatandaşlarımızı Rahatlatacak Adımların Atılması Hususunda Kapsamlı Bir Görüşme Gerçekleştirdik. Çözüm Alternatifleri Üreterek Yenilikçi Uygulamalar Geliştiren, İyi Niyetli ve Cesur Girişimlerde Bulunan Kurumlarımızı Sonuna Kadar Destekleyeceğimizin Altını Çizerek Stokçuluğa ve Fırsatçılığa Kesinlikle Müsamaha Göstermeyeceğimizi İfade Ettik.”

Nebati, Bu Kapsamda Konut Sektörüne Yönelik Açıklanan Destek Paketi Dahil Olmak Üzere Piyasadaki Fiyatları Mercek Altına Alarak Birçok Sektöre İlişkin Denetimleri Kesintisiz Şekilde Sürdürdüklerini, Fiyat Değişimlerini Yakından Takip Ederek Detaylı Bir Şekilde Denetlediklerini Bildirdi.

“FİRMALARIMIZIN ATACAĞI TAMAMLAYICI NİTELİKTEKİ CESUR ADIMLARI ÖNEMSİYORUZ”

Bakan Nebati, Twitter Hesabından, Temizlik Sektörü Temsilcileriyle Yaptıkları Toplantıya İlişkin Paylaşımda Bulundu.

“Birlikten Berekete” Temasıyla Temizlik Sektöründe Faaliyet Gösteren İş İnsanlarıyla Bir Araya Geldiklerini Belirten Nebati, Şunları Kaydetti:

“Kamu Olarak Maliye Politikası Araçlarımızı Etkin ve Hızlı Bir Şekilde Devreye Aldığımız Bu Dönemde Firmalarımızın da Ortak Mücadelemiz Olan Enflasyonla Mücadelede Atacağı Tamamlayıcı Nitelikteki Cesur Adımları Önemsiyor ve Değerli Buluyoruz. Tarihsel Birikimlerimiz Bize Birlikten Bereket Doğduğunu Öğretmiştir. Birlik İçinde Oldukça Önümüzdeki Engelleri de Birlikte Aşacak, Daha Müreffeh Bir Türkiye İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TARIM VE ORMAN BAKANI KİRİŞCİ: YANGINLARA KARŞI HAVA VE KARA GÜCÜMÜZÜ DAHA DA GÜÇLENDİRİYORUZ

HIZLI YORUM YAP