DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2068582฿%0.68849

ETHEREUM

107597Ξ%2.37196

a

HEMŞEHRİ DERNEKLERİ “BAŞKAN YAZICI” BİZİM KIYMETLİMİZDİR

TUZLA DERNEKLER PLATFORMUNDAN BAŞKAN YAZICI’YA ZİYARET

Tuzla Dernekler Platformunda Bulunan STK’ların Yoğun Ziyaret Taleplerin Sonrası Ayyıldız Sosyal Tesislerinden Gerçekleşen Ziyarette STK Temsilcileri Başkan Yazıcı’yı Yanında Olduklarını İfade Ederek Bizim Kıymetlimizsiniz Sözleri Başkan Yazıcı’yı Duygulandırdı.

Tuzla’da İSKİ Atık Su Arıtma Tesisinin 3. Kademe Açılış Töreninde Konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Başkan Erdoğan’a Teşekkür Edince Programa CHP’liler Tarafından Protesto Edilmiş, Alandan Ayrılırken de Saldırıya Uğramıştı. Tuzla’da Bulunan Hemşehri Derneklerin Başkanları ve Temsilcileri Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Geçmiş Olsun Ziyaretinde Bulundu. Ziyarette Konuşan STK Başkanların Ortak Açıklamaları “Başkan Yazıcı” Bizim Kıymetlimizdir Oldu. Ziyaret ve Açıklamalar Karşısında Başkan Yazıcı Duygulandı.

Bazı Dernek Başkanların Söz Alarak Konuştuğu Sitem Ettiği Ziyarette Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Hem Davet Edilip Hem de Tuzla’da Yapılmasını Arzu Ettiğini Projelerin Hayata Geçmesini İstemesi Kadar Doğal Bir Durum Yoktur. Hiçbir Siyasi Anlayışa Sığmayan Açılış Programında Saygısızlık Yapılmıştır Kınıyoruz İfadelerini Kullandılar.

Geçmiş Dönemde Bu Eseri İnşa Etmiş Yapmış Cumhurbaşkanlık Makamına Yükselmiş Bir İnsana Teşekkür Etmek Kadar Normal Bir Durum Yoktur. Hiçbir Durum Bu Olayı Tasvip Etmez. Cumhurbaşkanlık Makamınıza Saygınız Olsun Şeklinde Konuşan STK Temsilcilerine Teşekkür Eden Başkan Yazıcı Duygulandığı Gecede Biz Bir ve Beraber Olduktan Sonra Gerisinin Önemi Yoktur. Bizler Yarın Yine Hep Birlikte Çalışmalarımıza Devam Edeceğiz Dedi. Söz Alan Bir Dernek Başkanıyla 10 Yıl Öncesinde Yaşanan Tamda Bugünün Gündemini Anlatan Bir Anıda Konuşuldu.

Başkan Yazıcı Tüm STK Başkanlarını Kapıya Kadar Yolcu Ederek Gösterdikleri Desteklerden Dolayı Teşekkür Ederek Tüm Üyelerinize Selamlarımı İletin Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ASLAN BAŞKAN ‘ŞADİ YAZICI’ YALNIZ DEĞİLDİR

HIZLI YORUM YAP