DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

İSTANBUL BEYEFENDİSİ KABAKTEPE TUZLA’DA İFTAR AÇTI

TUZLA’DA KABAKTEPE RÜZGARI ESTİ

AK PARTİ İstanbul İl Başkanı İstanbul Beyefendisi Osman Nuri Kabaktepe Şifa Mahallesinde İftar Açtı, Aydınlı Mahallesinde Cami Cemaatiyle Buluşu.

Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe Ramazan Ayı’nın Son Günlerinde Tuzla’da Ziyaretler Gerçekleştirmek İçin İlçeye Geldi. Şifa Mahallesinde Süleyman Yeşil’in Evine Konuk Olarak Ramazan Ayının Sevincine Yaklaşan Bayramın Heyecanına Ortak Oldu.

Şifa Mahallesinde Gerçekleşen İftar Ziyaretine AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Şifa Mahalle Başkanı Hayati Der de Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’ye Eşlik Etti.

Evlerinde Misafir Eden Süleyman Yeşil ve Ailesine Teşekkür Eden Kabaktepe, O Anları Sosyal Medya Hesabından Gözümüzün Nuru #Ramazan’ın Son Günlerinde Hemşehrilerimizle İftar Sevincini Paylaşmaya Devam Ediyoruz. Bizleri Misafir Eden Kardeşlerimize Çok Teşekkür Ediyorum Sözleriyle Paylaştı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Teravih Namazını Aydınlı Mahallesinde Kıldı. Namaz Sonrası Vatandaşlarla Bir Araya Gelen Kabaktepe, Hem Ramazan Ayının Maneviyatı Hakkında Konuştu Hem de Vatandaşın Talep ve Şikayetlerini Dinledi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur ve Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı İle Ramazan Ayı Dolayısıyla Merkez Camii’nde Kılınan Teravih Namazının Ardından Cami Cemaati İle Bir Araya Geldi.

Caminin Çay Ocağına Geçen Başkanlar, İlçe Halkıyla Hasbihalde Bulundu. Sohbet Sırasında Hem Ramazan Ayının Maneviyatı Hakkında Konuşuldu Hem de Vatandaşın Taleplerini Dinlendi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BÜYÜK TOKAT BULUŞMASI KADİR GECESİNDE GERÇEKLEŞTİ

HIZLI YORUM YAP