DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2068582฿%0.68849

ETHEREUM

107597Ξ%2.37196

a

İSTANBUL BEYEFENDİSİ KABAKTEPE’DEN TUZLA TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR

KABAKTEPE: HİÇ KİMSENİN KAYBETMEDİĞİ, 85 MİLYON İNSANIMIZIN KAZANDIĞI BİR ZAFERİ BİRLİKTE YAZDIK

OSMAN NURİ KABAKTEPE, 14 MAYIS VE 28 MAYIS ZAFERLERİNİ YEREL SEÇİMLER ZAFERİYLE TAÇLANDIRMAYI HEDEFLEDİKLERİNİ VURGULADI

İstanbul Beyefendisi AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Tuzla Teşkilatına Teşekkür Ziyaretinde Bulundu. Ülke ve Millet Sevdasıyla Gece Gündüz Demeden Çalışan, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Yanında Duran Tuzla Teşkilatımıza Teşekkür Ediyorum Dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İl Yöneticileri ve Tuzla Sorumlusu Bekir Aksu ve Nurullah Aktaş İle Birlikte Tuzla Teşkilatını Ziyaret Ederek İlçe Başkanından, Ana Kademesine, Mahalle Başkanı ve Yönetimlerine, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetimlerine Belediye Başkanı ve Meclis Üyelerine Kadar Her Bir AK Partiliye Teşekkür Ediyorum İfadelerini Kullandı. Kabaktepe Tamamlanan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinin Ardından 2024’te Yapılacak Yerel Seçimler İçin Teşkilatlara Şimdiden Çalışmalara Başlama Talimatı Verdi.

Açılış Konuşmasını Yapan AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, İlk Defa Bir İl Başkanın Seçim Sonuçlarından Sonra Tuzla Teşkilatımıza Gelerek Teşekkür Ziyaretinde Bulundu. Başkanımıza Ziyaretleri ve Jestlerinden Dolayı Teşekkür Ediyorum İfadelerini Kullanarak Süleymaniye Camisinde Bulunan Levhaların Üzerinde Yazan Fatir Süresinin 41.Ayeti Olan ve Aynı Şekilde Fatiha Süresinin Birinci ve İkinci Kısımları Yazılan Olan Eserde Osman Gaziden Kanuniye Kadar Olan Padişahların İsimleri Yazılan Çok Özel Bir Koleksiyondan Oluşan Anlamlı Bir Hediye Takdim Etti. Başkan Tayfur’dan Sonra Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kenesarı AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Dr.Tuğba Arslan Karakaya da Birer Selamlama Konuşması Yaptı. SKM Başkanı Nuri Özyavuz da Kabaktepeye Anlamlı Bir Tesbih Hediye Ederek Teşekkür Etti.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe 2024’te Yapılacak Yerel Seçimler İçin Çalışmaların Başladığının Mesajını Verdi.

Kabaktepe, Tamamlanan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinin Ardından Rehavete Kapılmadan 2024’te Yapılacak Yerel Seçim İçin Çalışmalara Başlama Talimatı Verdi. Kabaktepe, 14 Mayıs ve 28 Mayıs Zaferlerini Yerel Seçimler Zaferiyle Taçlandırmayı Hedeflediklerini Vurguladı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

REİS’İN LİDERLİĞİNDE, TÜRKİYE YÜZYILI BAŞLIYOR

HIZLI YORUM YAP