DOLAR

32,5217$% 0

EURO

34,8390% 0.48

GRAM ALTIN

2.428,68%-0,16

ÇEYREK ALTIN

4.078,00%-1,17

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2157471฿%-0.20293

ETHEREUM

104351Ξ%0.53603

a

KALE’Lİ OLMAN İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Türkiye’nin Eğitimde Güven Veren Markası Özel Kale Okulları Tuzla Makine ve Tasarım Teknolojileri Lisesi Son Kayıtlarını Alıyor.

Özel Kale Okulları Tuzla Makine ve Tasarım Teknolojileri Lisesi İçin Sınırlı Sayıdaki Kontenjanlar Dolmadan Mutla Bilgi Almayı Unutmayın.

Özel Kale Okulları Yeni Açtığı Meslek Lisesi Binalarını, Bulunduğu İl ve Çevresel Faktörlere Bağlı, Gerekli Fizibilite Çalışmaları Sonucunda İhtiyaç Olan Meslek Dallarını Tercih Ederek Açmaktadır. Bu Kapsamda Yakın Çevresinde Yoğun Sanayi Bölgesi Bulunan İstanbul / Tuzla Bölgesinde Açılmış Olan Makine ve Tasarım Teknolojileri Bölümü Yakın Çevresinde Bulunan Tasarım ve Üretim Tesislerine Kalifiye Personeller Yetiştirirken Öğrencilerin Son Sınıf Stajlarında Çalışmak İstedikleri Alanlar Doğrultusunda Öğrencilerine Gerekli Yönlendirme Faaliyetlerinde Bulunmaktadır. Bu Sistem ve Organizasyonlar Neticesinde Tasarım ve Üretim Tesislerinde Aranan Kalifiye Personeller, Tesislerin Kendi Yetiştirdiği, Mesleğinin ve Yapacağı İşin Temel Bilgilerini Öğrenmiş Personeller Olurken Öğrenciler Açısından Bakıldığında Staj Esnasında Kendilerine Verilen Görev ve Sorumluluklarını Yerine Getirdiklerinde Kendileri İçin İş Garantisi de Sağlamış Olmaktadırlar.

Üniversite Yolunda İse Öğrenciler; Meslek Lisesinden Sonra YKS Sınavında; Kendi Alanlarında Tercih Yapıldığında 4 Yıllık (Lisans) Programlarına Geçişte MTOK (Kontenjan Ayrımı) Sistemi İle Öncelikli Yerleşim İmkanı İle Karşılaşılırken, Alan Dışı Tercih Esnasında Herhangi Bir Hak Kaybına Uğramadan Tercihlerini Gerçekleştirebilirler. Ayrıca Üniversitelerin 2 Yıllık (Ön Lisans) Program Tercihlerinde de “Ek Puan” Avantajı İle Rakiplerinin Her Daim Bir Adım Önünde Bulunmaktadırlar.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AÇTIĞINIZ TARİHİN BİR PARÇASI OLMAK İÇİN TUZLA HER ZAMAN HAZIR

HIZLI YORUM YAP