DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

KUR YÜKSELİŞİ DEĞİL OPERASYON

Gazetemizin Köşe Yazarlarından Ramazan Sevilmiş Son Günlerde Ülkemizde Yaşananlarla Alakalı “KUR YÜKSELİŞİ DEĞİL OPERASYON” Adlı Güzel Bir Yazı Kaleme Aldı. Keyifle Okumanızı Dileriz…

Sevgili dostlar, şu aziz vatanımızın doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine, dağdaki çobanından, dairedeki memuruna varana kadar, herkesin vatan ve milli meseleler hakkında bir söz hakkı vardır. Sözlerim her ne kadar siyasi olarak algılanacak olsa da, esasen siyasetle hiç bir alakası yoktur. Vatan, millet ve dini değerlerimiz söz konusu olduğunda, nasıl ki bu toprakları yurt belleyen, ay yıldızlı bayrağımızı canından aziz bilen her vatandaşın söz söylemeye hakkı varsa, benimde bu yazımla yapmak istediğim tek şey, sadece budur. Ezcümle söz hakkımı kullanmaktır.

Son zamanlarda doların yükselip kısa bir süre içinde ikiye katlanması, fiyatların yükselmesi, gıda ve temel ihtiyaç olan ürünlere hemen her gün zam gelmesi, her ne kadar ekonominin çöküşü ve ülkenin yönetilemeyişi gibi lanse edilse de, hakikat görünenden çok farklıdır. Yükselen dolar, artan fiyatlar, bütün bunlar gerçek amacın gizli tutulması için kullanılan birer vasıtadır. Doların yükselişi; Türk lirasının değer kaybedişi, istikrarın kaybedilmesi, ekonominin bozulması gibi görünse de, aslında gerçek bunun dışındadır. Asıl hakikat, bütün bunların ülkeye yapılan apaçık bir operasyon olduğu gerçeğidir.

Yunan adalarına, Trakya sınırına, Suriye sınırına eli kanlı teröristlerini yerleştirip, ülkemizi çembere almaya çalışan ABD; son hamlesini ekonomik darbe ile yaparak, halkı isyan ettirip, kaos ortamı yaratarak, ülkeyi bir yönetim ve otorite boşluğuna itip, ele geçirmek istiyor. İçeride tuttuğu bir dolarlık boynu tasmalı adamlarını kullanarak, sosyal medya üzerinden algılar yapıp, halkı devlete karşı kışkırtıp, istediği yönetim ve otorite boşluğunu sağlayıp kirli emellerini hayata geçirmeyi hedefliyor. Geçmişte birbirini asla sevmeyen, nefret eden, düşman olan grupların bir araya gelmesi, aynı sofraya oturup, aynı davulu çalması, tesadüf değildir. Hepsi bu projenin, bu operasyonun bir parçasıdır. Bunlar ağababalarına sadakatle hizmet ederek, pastadan kendilerine düşecek payı bekliyor.

ABD’nin öteden beri tek derdi; her Müslüman ülkede uyguladığı, böl parçala yönet sistemini ülkemizde de uygulayıp, hayata geçirmektir. Yaptığı bütün bu oyunların, kurduğu bütün tuzakların altında, hep aynı amaç yatmaktadır. Eğer bugüne kadar bunu başaramadıysa, ALLÂH’ın yardımı, yüreği ALLÂH AŞK’ı ile yanan aziz şehitlerimizin ve Milletimizin iman ve inanç gücü sayesindedir. Şimdi bize de düşen; aynı iman ve inanç gücüyle, bu planlara, bu oyunlara karşı, tıpkı geçmişte olduğu gibi sağlam bir irade ortaya koyup, kurulan bütün tuzakları yıkmaktır. Çünkü bu bir beka mücadelesidir, bu bir varoluş kavgasıdır. Bu kavga; vatan için, millet için, bayrak için canından vazgeçenlerin yardımına muhtaçtır. Bu kavga kendinden başka hiçbir şeyi düşünmeyenlerin, menfaati uğruna her şeyi yok sayanların, onursuz ve haysiyetsizlerin kazanabileceği bir kavga değildir. Bu kavga; ezanı, hilali, davayı yücelten, kalpleri AŞK ateşi ile yanan, ölümü vuslat olarak görenlerin kazanabileceği bir kavgadır. Bu kavgada; yetimin ve öksüzün hakkına tecavüz etmek için rüşvet verene, faiz yapana, insanların haklarını yemek için pusuya yatana, piyasada suni darlık meydana getirip, fiyatları yükseltmek için stokçuluk yapan fırsatçılara, yer yoktur. Onların layık olduğu tek yer cehennemdir. Ve akıbetleri ateşli bir ahtır.

Sevgili dostlarım, hepimizin yapılan oyunların, kurulan tuzakların, fakirlik ve açlık üzerine oluşturulan algıların farkında olması gerekmektedir. Bu hepimizin üzerine farzdır. Aksi takdirde sonuçlarının çok ağır olacağı kaçınılmaz bir gerçektir. Bizden gibi görünüp fakat bizden olmayan, kalbi ve ruhu bize benzemeyen, vatan ve millet hainlerinin algı ve yalanlarına kanmamız hâlinde, bedelini bizlerin, ailemizin, hatta çocuklarımızın çok ağır şekilde ödeyeceğini sizlere hatırlatmak isterim. Sözlerime son vermeden önce, sürçü lisan edip, esnâ-yı kelâmda kusur ettiysek affınıza sığınır, selâm ve duâ ile saygı ve sevgilerimi sunarım.

ALLÂH’aısmarladık..

Ramazan SEVİLMİŞ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Yasin
    2 yıl önce
    0 0

    Diline sağlık kardeşim çok güzel ifade etmişsin

Sıradaki haber:

ASTROLOG ’SELDA ÖZCAN’ MAYIS AYINI YAZDI! BURÇLARA GÖRE MAYIS AYI NASIL GEÇECEK

HIZLI YORUM YAP