DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

MHP ADIM ADIM 2023 HEDEFİ İÇİN TUZLA’YA ÇIKARTMA YAPTI

GENEL MERKEZ VE MİLLETVEKİLLERİNDEN ERDEM BAŞKANA ÖVGÜLER, ASENALARIN TUZLA'DA 2023 MÜHRÜ

2023 Hedefine Kilitlenen MHP, Değerleriyle İl İl Anadolu Programlarıyla Dokunmadık Kalp, Gönül Bırakmıyor.

Adım Adım 2023 İl İl Anadolu Hedefi İçin MHP Tuzla’da Hanımların Ağırlıklı Olduğu Teşkilat Mensuplarıyla Bir Araya Geldi. Tuzla MHP İlçe Başkanı Erdem Doğruer’in Ev Sahipliğini Yaptığı Tuzla Ayyıldız Sosyal Tesislerinde Yapılan Toplantıda MHP’nin Kurmay Milletvekilleri ve MYK Üyeleri Hazır Bulunurken Tuzlanın Asenaları da Yerlerini Aldılar.

Program Sunuculuğunu İlçe Sekreteri Murat Yıldırım Yaparken Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’in Ani Rahatsızlığından Dolayı Katılamadığı Tuzla Programında İlçe Başkanı Erdem Doğruer Konuşmasından Teşkilat Adına Geçmiş Olsun Temennisinde Bulundu.

Yoğun Katılımla Gerçekleşen Programda Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Afşin Birben, Şahin Gürz, Yüksel Kaleci, Hüseyin Edis, İdris Aydın, Yüksel Aydın, Mahmut Cüneyt Göz, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Taner Gökçek, İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, Kayseri Milletvekili Baki Ersoy Heyete Yerlerini Aldılar. Tuzla Belediyesi MHP Grup Başkanvekili Volkan Beşiroğlu, Meclis Üyesi Ferhat Altunkaynak, Tuzla Ülkü Ocakları Başkanı Burhan Bektaş İle Çevre İlçelerin İlçe Başkanları ve Çok Sayıda Hanımların Ağırlıklı Olduğu Partililer Bu Özel Davette Yerlerini Aldılar.

Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi, Milletvekilleri Birer Konuşma Yaptıkları Programda 40 Yıldır Ulaştığımız Bir Terör Var, Arkalarında Kimler Olduğu Belli. Açıkça da Söylüyorlar Dün Geliyor Gelmekte Olan Diye Söylemlerde Bulunanlara Geleceğiniz Varsa Göreceğiniz de Var Diyoruz, Onları Bir Planın Varsa Allah’ında Bir Planı Var. Kur Fiyatları İle Hızlı Kuşatma Altındayız. Bunun Altında Kaos Var. Bu Oyunları Hep Beraber Bozacağız Dedi. Anayasanın İlk Dört Maddesinin Baki Olduğunu, Bayrağı İndiremeyeceklerini, Ezanı Dindiremeyeceklerini Vatanı Bölemeyeceklerini Bir Kez Daha Haykıran Heyet Selahattin Demirtaş Teröristtir Sözleri Salonda Dakikalarca Alkışlandı.

İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş Programın Sonunda İki Katı Dolduran Yoğunluğun Asenalardan Oluşan Programı Organize Eden MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer’i Tebrik Ederken Kapanış Konuşması İçin Mikrofonu Verdi. Tuzla Olarak Söyleyecek Sözlerimiz Var Diyerek Bir Konuşma Yapan Doğruer 273 Bin Tuzlalıların Hizmetinde Olduklarını Cumhur İttifakı Olarak Genel Merkezimizin Direktifleri Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin Emrinde Olduklarını Altına Çizerek Önce Ülkemiz ve Milletimiz Demekten Bir An Önce Vazgeçmiyoruz. İlçemiz de Her Kesimi Ziyaret Ederek Ülkemizde Kurulan Tuzağı Anlatıyoruz Teşkilat Çalışmalarında Kadınlara Daha Çok Önem Verdiklerini Katılımlarınızdan Dolayı Teşekkür Ederiz İfadelerini Kullandı.

Ayyıldız Sosyal Tesislerinde Gerçekleşen Kahvaltı Programın Ardından Teşkilat Mensuplarıyla Beraber Heyetle Beraber Şifa Mahallesinde Bulunan İl Derneği Olan Çankırılılar Derneği ve Trabzonlular Derneğini Ziyaret Ederek Tuzla’dan Ayrıldı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AYDINLI MAHALLE DANIŞMA MECLİSİ 2023’E DAMGA VURDU

HIZLI YORUM YAP