DOLAR

32,5269$% 0.31

EURO

34,8937% 0.69

GRAM ALTIN

2.422,35%1,79

ÇEYREK ALTIN

3.960,00%1,48

BİST100

10.045,74%-0,37

BİTCOİN

1866473฿%-3.48093

ETHEREUM

95640Ξ%-0.1038

a

MHP TUZLA TEŞKİLATI İFTARDA BULUŞTU

CUMHUR İTTİFAKI TUZLA’DA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Tuzla İlçe Teşkilatı İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi. Teşkilat İçi Gerçekleşen İftar Yemeği Yoğun İlgi Gördü.

Milliyetçi Hareket Partisi Tuzla İlçe Teşkilatı’nın Düzenlediği İftar Yemeği Yoğun İlgi Gördü. MHP İlçe Başkanı Erdem Doğruer ve Yönetim Kurulunun Ev Sahipliğinde Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesislerinde Gerçekleşen İftar Programına Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Tuzla Ülkü Ocakları Başkanı Burhan Bektaş, Meclis Üyeleri Volkan Beşiroğlu ve Ferhat Altunkaynak, Kadın Kolları Başkanı Münevver Bayramoğlu ve Yönetimi, Mahalle Başkanları ve Yönetimleriyle Tüm Teşkilat Mensupları Katıldı. MHP Büyük İftarı 23 Nisan Cumartesi Orhanlı’da Gerçekleşecek.

İftar Yemeğinde Bir Konuşma Yapan MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer, Alparslan Türkeş’in Emaneti Olan Bayrağı 53 Yıldır Yere Düşürmeyip Kirletmediklerini Vurguladı. Başbuğ Türkeş Rahmeti Rahmana Kavuştuğu Günden Beri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, Birinci Emanet MHP’yi, İkinci Emaneti Ülkü Ocaklarını ve Üçüncü Emaneti Türk Gençliğini Sırtladı. Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin Talimatlarıyla İl Başkanımız Birol Gür’ün Direktifleri Doğrultusunda Cumhur İttifakı Belediye Başkanımız Dr.Şadi Yazıcı İle Birlikte Daha Güzel Bir Tuzla, Daha Müreffeh Türkiye İçin Durmadık Durmayacağız 2023 İçin Hedeflerimize Yeniden Ulaşacağız Diye Konuştu. Konuşmasından Teşkilat Mensuplarının Eşlerinden de Özür Dileyen Başkan Doğruer Yaklaşık 6,7 Aydır Yapılan Çalışmalarda Evlerini İhmal Edenler Oldu Sürekli Teşkilatlarda Olan Dava Arkadaşlarıma Sabırlar Gösterdiler Her Birine Ayrı Ayrı Şükranlarımı İfade Ediyorum. Allah Eksikliğinizi Göstermesin Ramazan Ayında Biraz Sakin Olsak da İftar Programlarımız Sanayicilerimiz, İş Adamlarımız ve Belediye Başkanımızın Destekleriyle 1600 1700 Koli Erzak Dağıtımlarını Gerçekleştirdik İhtiyaç Olan Varsa da İlçe Başkanlığımıza Bildirsinler. 23 Nisan Cumartesi Orhanlı da Belediyemizin Halı Sahasında Yapılacak Büyük İftarımıza Hepinizi Davet Ediyorum Tüm Ülkücü Yol Arkadaşlarımız Davetlidir. Bu Süreçte Desteklerini Esirgemeyen İl Başkanımıza, Belediye Başkanımıza, Bu Süreçte Cumhur İttifakı Ruhuyla Yanımızda Olan Tüm Ülküdaşlarımıza Teşekkür Ediyorum Dedi.

Biz Ülkücüler Olarak Cumhur İttifakı Ruhuyla 2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde ve 2024 Yerel Yönetimler Seçimlerinde Gelecek Nesillerimiz İçin Canımız İçin Milletimizin Mukattesatı İçin Omuz Omuza Mücadele Edecek Çalışmalarımıza Devam Edeceğiz. Liderimiz Devlet Bahçelinin Talimatları İl Başkanlığımız Direktifleri Doğrultusunda Biz Bize Yakışını Yapacağız İfadelerini Kullandı.

Ramazanınız Mübarek Olsun Rabbim Nice Ramazana Kavuşmayı Birlikte Olmayı Nasip Eder İnşallah Sözleriyle Konuşma Yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Cumhur İttifakının İlçe Başkanımız Erdem Doğruer ve Ekibine Bu Zamana Kadar Yaptıkları Çalışmalara ve Bundan Sonra Yapacak Oldukları Çalışmalarda Hem Ramazanın Rahmetinden Bereketinden Faydalanarak Hem de Gelecekte Ülkemizin Milli Birlik ve Beraberliğini Milli ve Manevi Değerleriyle Beraber 2023’de Cumhur İttifakını Yeniden İktidar Yapıp, Bunu da Hep Beraber Gerçekleştireceğiz. Birlikte Çalışıyoruz, Birlikte de Çalışacağız Ama Ramazan Ayının Rahmeti ve Bereketinden Faydalanmak Lazım. Oruçtur, Zakattır, Fitredir, Sadakadır, Sofraları Paylaşmaktır, Ramazanda Sofrayı Paylaşmak Aynı Karındaşlıktan Daha Önemlisi Kardeşliktir. Rabbim Hakkıyla Ramazan Ayında Faydalanmayı Nasip Eder İnşallah. Ramazan Bayramına Kavuşmayı da Rabbim Nasip Eder İnşallah. Erdem Başkanımız Konuşmasından Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Dedi Sizlerin de Destekleriyle Seçildikten Sonra Sadece Ramazan Ayında Değil 365 Gün Vatandaşın Yanında Olduk Yetimlerimizle, Engellilerimizle, Yaşlısıyla, Duluyla, Tuzla Halkına En İyisiyle Hizmet Etmeye Çalıştık Bundan Sonrası da Hizmetlerimize Devam Edeceğiz. Bu Aziz Millete Hizmet Etme Fırsatı Veren Rabbime Hamd Ediyorum. Şimdiden Kadir Geceniz Mübarek Olsun Bayramınızı da Tebrik Ediyorum İfadelerini Kullandı.

Ramazan Ayına Kavuşmanın Mutluluğu İçerisinde Olduklarını İfade Eden Ülkü Ocakları Başkanı Burhan Bektaş Türk İslam Aleminin ve Mazlum İnsanların Yardımlaşmaya Vesile Olan Ramazan Ayının Sahip Olduklarımıza Şükretmeye İhtiyaç Sahiplerini Kendimizden Önce Düşünmeye Vesile Olmaktadır. Bizlerde Ülkü Ocakları Tuzla İlçe Başkanlığı Olarak Her Zaman Her Şartta Mazlumların ve İhtiyaç Sahiplerin Yanında Olmayı Kendimize Şiar Edindik. İlçemizde Kapı Kapı Dolaşıp İhtiyaç Sahipleri Kim Varsa Yanında Olmaya Çalıştık Bu Ramazanda da Erzak Yardımı Yapıyor Çalışmalarımızı Her Geçen Gün Daha da Artırıyoruz. Yüce Türk Milletine Hizmeti Gaye Edinerek Vermiş Olduğumuz Mücadeleden Hiçbir Zaman Şaşmadık ve Şaşmayacağız. Vatanımıza Hizmet Edecek Gençleri Yetişmek ve Liderimiz Devlet Bahçeli Beyin Gelecek Sizsiniz Siz Geleceksiniz Sözünü de Aklımızdan Çıkarmayarak Var Gücümüzle Teşkilatımız ve Milletimizin Hizmetinde Çalışıyoruz.  Türk Milleti Mükaddes Bir Millettir. Tarih Boyunca İslama Hizmet Etmiş Adaletin Işığı Arşa Aydınlık Olmuştur. Bu Mukaddes Millet Her Zaman Mazlumun Yanında Olmuş Zalimin Karşısında Olmuştur Ülkü Ocakları Her Daim Buradadır Ne Mutlu Türküm Diyene İfadelerini Kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK PARTİ TUZLA İLÇE TEŞKİLATI YOĞUN KATILIMLA İFTARDA BULUŞTU

HIZLI YORUM YAP