DOLAR

32,4245$% -0.2

EURO

34,8703% -0.67

GRAM ALTIN

2.439,17%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.047,00%0,00

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2074965฿%-1.46111

ETHEREUM

102040Ξ%-0.96738

a

MHP TUZLA TEŞKİLATI TEŞEKKÜR YEMEĞİNDE BULUŞTU

MHP TUZLA İLÇE BAŞKANI ASLAN ALİ BAŞ: “BİZLERDE PARTİLEŞME YOKTUR, BİZDE DAVA ARKADAŞLIĞI VARDIR. DAVA NE ALINIR NE SATILIR. NE SATANLARDAN OLACAĞIZ. NE KAÇANLARDAN OLACAĞIZ. NE DE İHANET EDENLERDEN OLACAĞIZ.”

MHP Tuzla İlçe Teşkilatı, 14 Mayıs ve 28 Mayıs Seçimlerinde Görev Alan Sandık Başkanları, Sandık Görevlileri, Müşahitler ve Mahalle Başkanları İle Teşkilat Mensuplarına Orhanlı Kültür Merkezinde Teşekkür Yemeği Düzenledi.

MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş Başkanlığından Düzenlenen ve Binlerce MHP’linin Katıldığı Teşekkür Yemeğine MHP 1. Bölge Başkanı Hakan Aslan, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Cumhur İttifakı İlçe Başkanları Olarak AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, BBP Tuzla İlçe Başkanı Cüneyt Şahin, Yeniden Refah Partisi Tuzla İlçe Başkanı Serdar Sabuncu, Tuzla Ülkü Ocakları Başkanı Halit Yıldırım, MHP Tuzla Belediye Meclis Üyesi Volkan Beşiroğlu ve Ferhat Altunkaynak, AK Parti Tuzla Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Usta, Önceki Dönem İlçe Başkanlarından Erdem Doğruer, Sandık Başkanları, Sandık Görevlileri, Müşahitler ve Mahalle Başkanları İle Teşkilat Mensupları Katıldı.

Yoğun Alkış ve Tezahüratlarla Konuşmalarını Yapan MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş Konuşmasından Şu Sözleri Kaydetti; Bizlerle Beraber Yol Yürüyen Sandık Başkanları, Sandık Görevlileri, Müşahitler ve Mahalle Başkanları İle Teşkilat Mensupları Önce Ülkem ve Milletim Sonra Partim Diyen Sayın Liderim Genel Başkanım Türkmen Beyimizin Devlet Bahçeli Beyefendinin Emir ve Talimatları Doğrultusunda Türkiye’mizde ve Tuzlamızda İl İl İlçe İlçe Kapı Kapı Dolaşarak Başlatılan Çalışmalar ve Ardından da Komşum Nasılsın Programlarını Seçimlerden Önce Yaklaşık İki Buçuk Yıl Önce Başlayarak Sahalardaydık. Bu Esrarengiz Büyük Başarılardan Dolayı Rabbim Genel Başkanımızdan Gani Gani Razı Olsun Rabbim Başımızdan Eksik Etmesin. Dik Duran Bir Liderimiz Var Her Daim Onunla Gurur Duymamız Gerekiyor Ben ve Teşkilatım Bu Konuda Çok Gururluyuz İfadelerini Kullandı.

Aslan Başkan Konuşmasından Sizlerin Adanmışlığı Çalışmaları ve Gayretleriyle Tüm Dünyanın Önemsediği ve Tüm Dünyanın Yakından Gözlemlediği Dünya Gündemini Belirleyecek Seçimlerin Sizlerin Sayesinde Cumhur İttifakın Kazanımlarıyla Taçlandırdık. Emeğinize Sağlık, Yüreğinize Sağlık, Terinize Sağlık, Rabbim Her Birinizden Gani Gani Razı Olsun. Türkiye’mizin İkinci Yüzyılında da Büyük Türkiye Hedefine Sizlerin Gayretleriyle Sizlerin Başarılarıyla Sizlerin Çalışmalarıyla Birlikte Başaracağımıza İnanıyorum.

MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş Son Sözlerinde Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Sözlerini Hatırlatması Teşekkür Yemeğine Damga Vurdu. “Bizlerde Partileşme Yoktur, Bizde Dava Arkadaşlığı Vardır. Dava Ne Alınır Ne Satılır. Ne Satanlardan Olacağız. Ne Kaçanlardan Olacağız. Ne De İhanet Edenlerden Olacağız.” Dedi.

MHP İstanbul 1. Bölge Başkanı Hakan Aslan, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Cumhur İttifakı İlçe Başkanları Olarak AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, BBP Tuzla İlçe Başkanı Cüneyt Şahin, Yeniden Refah Partisi Tuzla İlçe Başkanı Serdar Sabuncu da Yaptıkları Selamlama Konuşmalarında Kazanılan Zaferin Önemine Değinerek Birlik Beraberlik Mesajları Verdiler.

Yapılan Protokol Konuşmaların Ardından 564 Kişiye Seçimlerden Göstermiş Oldukları Başarılardan Dolayı Teşekkür Beratı Verildi.

    

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MURAT KANT İBB MECLİSİNDE CEVAP VERDİ

HIZLI YORUM YAP