DOLAR

32,2451$% -0.05

EURO

34,6926% -0.09

GRAM ALTIN

2.393,67%-0,26

ÇEYREK ALTIN

3.939,00%-0,37

BİST100

10.247,75%-0,86

BİTCOİN

1986929฿%-2.24339

ETHEREUM

95109Ξ%-3.30654

a

MURAT KANT İBB MECLİSİNDE CEVAP VERDİ

İBB KONTROLÜNDE OLAN TUZLA’DA KESİLEN AĞAÇLARDAN BAHSET Kİ SAMİMİYETİNİ GÖRELİM MESELE AĞAÇ MI? DEĞİL Mİ? ANLAYAMADIK

Şehit Ömer Halisdemir Gençlik ve Doğa Kampın Hizmetlerini Söyleyemeyen İyi Parti Meclis Üyesi Akın Gürkan İBB Meclisi Haziran Ayı Toplantılarında Mikrofonu Alarak Yanan Ağaçları Konuşarak Kendince Gündem Oluşturma Çalışmalarını Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı ve İBB Meclis Üyesi Murat Kant Mecliste Açıklamalarıyla Çürüttü.

Her Gün Tuzla’da Yürüdüğü Yolarda İBB Kontrolünde Olan Alanlardaki Kesilen Ağaçları Görmeyerek Tuzla‘da Gençlerin Hizmetinde Olan Şehit Ömer Halisdemir Gençlik ve Doğa Kampın da Yapılan Çalışmaları Gölgelemek Adına Yanan Ağaçları Gündeme Taşımasını Mesele Ağaç Mı Anlayamadık?

İBB Meclisinin Haziran Ayı Çalışmalarında Yapılan Konuşmalarda Akın Gürkan’ın Konuşmasına Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı ve İBB Meclis Üyesi Murat Kant Cevap Verdi. Başkan Yardımcısı Kant Yapmış Olduğu Konuşmasında Şehit Ömer Halisdemir Gençlik ve Doğa Kampında Biz Yıllardır Türkiye’nin Her Yerinden Genç Kardeşlerimizi, Öğrenci Kardeşlerimizi, Bungalov Evler Yaparak Hafta Sonları Kamplar Gerçekleştiriyoruz. Son İki Yıldır Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Bünyesinde 81 Vilayetimizin Her Birinden Her Hafta Sonu Öğrencilerimiz Geliyor Bu Hizmetlerden Yararlanıyor. Burada Yaşanmış Yanan Bir İki Ağaç Olabilir Net Değil Araştırması Yapılmakta.

Mesela Ağaçsa Tuzla’daki Sahil Yolu Caddesinde Akın Beyin Her Gün Yürüdüğü Restaurant’ın Önünde Kesilen İBB Kontrolünde Olan Ağaçları Burada Konuşmasını Beklerdim. Mesele Ağaç Mı? Değil Mi? Anlayamadık İfadelerini Kullandı.

ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR GENÇLİK VE DOĞA KAMPI

Tuzla Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Kampı, Tuzla Belediyesi’nin Akfırat Ormanlık Alanında Bu Hizmet İçin Kiraladığı 150 Dönümlük Alanda 2015 Yılında Kuruldu. Kamp Alanında Gençlerin Barınması İçin Bungalov Tipi Evler, Yemekhane, Amfi Tiyatro, Wc-Duş Gibi Donanımlar Bulunmaktadır. Çeşitli Oyun Birimlerinden Oluşan Macera Parkurunun Yanı Sıra Paintball, Futbol ve Voleybol Sahaları, Bisiklet Parkuru, Okçuluk, Spor Aktivite, Binicilik, Satranç, Masa Tenisi, Oryantiring Alanları Bulunmaktadır. 24 Saat Hizmet Verilen Kampta Eğitmen, Takım Liderleri, İdari Personel, Aşçı, Temizlik ve Güvenlik Olmak Üzere 30 Personel Görev Yapıyor. Olası Sağlık Sorunlarına Anında Müdahalede Bulunmak İçin Alanda Bir Ambulans ve Sağlık Personeli de Bulunmaktadır.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA AK PARTİ’DEN BİNLERCE KİŞİ İLE “YÜZÜNCÜ YILIMIZIN SEÇİMİ” TEMALI TEŞEKKÜR YEMEĞİ

HIZLI YORUM YAP