33,2309$% 0.34
36,2864€% 1.28
2.608,03%0,23
4.231,00%0,63
10.473,47%-3,01
1963135฿%-1.9886
91455Ξ%-4.87433
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tuzla İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi, teşkilat mensupları, delegeler ve çok sayıda davetlinin katılımıyla coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi. Kongrede mevcut İlçe Başkanı Onur Esen, delegelerin oylarıyla yeniden ilçe başkanlığı görevine seçilerek güven tazeledi.
DİVAN HEYETİ BELLİ İSİMLERDEN OLUŞTU
Kongrenin Divan Başkanlığını 27. Dönem MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz üstlenirken, Av. Hakan Yalçın ve MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Adil Turgut da Divan Heyetinde yer aldı.
Kongreye siyasi partilerin temsilcilerinin yanı sıra Tuzla’nın önde gelen isimleri de katılım gösterdi. AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı tarafından kalabalık bir heyetle temsil edilen kongrede, TUZSİAD Başkanı Uğur Akçadağ, Yayla Mahallesi Muhtarı Soner Toksöz, Aydınlı Mahallesi Muhtarı Ozan Paşa Şen, İçmeler Mahallesi Muhtarı Muammer Pehlivan, okul müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş yer aldı.
BAHÇELİ VE YILMAZ’IN MESAJLARI AYAKTA ALKIŞLANDI
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile MHP İstanbul İl Başkanı Volkan Yılmaz’ın kongreye gönderdikleri video mesajlar katılımcılara izletildi.
Mesajlar, salonda bulunan MHP teşkilat mensupları ve davetliler tarafından ayakta alkışlandı.
KONGRENİN MENÜSÜ: DÖNER VE AYRAN
Yaz sıcaklarına rağmen yoğun katılımın olduğu kongrede, Tuzla’nın sevilen döner işletmelerinden Uzunyayla Döner’in sahibi Hasan Uzunyayla tarafından hazırlanan döner ve ayran, delegelere ve misafirlere ikram edildi.
Bu ikram, kongrenin en dikkat çeken ve konuşulan detaylarından biri oldu.
ONUR ESEN: “ÇALMADIK KAPI, SIKMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ”
Yeniden ilçe başkanlığı görevine seçilen Onur Esen, kongrede yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
Esen, dava arkadaşlarıyla birlikte daha çok çalışacaklarını belirterek, Cumhur İttifakı anlayışı içerisinde Tuzla Belediye Başkanı ile birlikte hareket edeceklerini ifade etti.
Esen konuşmasında, “Çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el bırakmayacağız” mesajını verirken, teşkilat olarak Tuzla’da daha fazla vatandaşla buluşacaklarını söyledi.
Konuşmasının sonunda ise “Birliğimiz daim, davamız muzaffer olsun” ifadelerini kullandı.
TEBRİKLERİ GÜN BOYU KABUL ETTİ
Kongrenin ardından tebrikleri kabul eden MHP Tuzla İlçe Başkanı Onur Esen, kendisini yalnız bırakmayan teşkilat mensupları, delegeler, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, STK temsilcileri ve davetlilerle yakından ilgilendi.
Esen, gün boyunca kongreye gelen misafirlere döner ikramında bulunarak teşekkürlerini iletti.
MHP TUZLA’DA YENİ DÖNEMDE HEDEF: DAHA ÇOK SAHA, DAHA ÇOK VATANDAŞ
Kongrenin ardından MHP Tuzla teşkilatında yeni dönem resmen başlamış olurken, Onur Esen başkanlığındaki yönetimin önümüzdeki süreçte saha çalışmalarına ve vatandaş buluşmalarına ağırlık vermesi bekleniyor.
Kongre, birlik, beraberlik ve teşkilat dayanışması mesajlarıyla tamamlandı. Kongreye önemli isimlerin gönderdikleri çelenkler de kongreye damga vurdu.
MHP TUZLA İLÇE YÖNETİM KURULU TAM LİSTESİ
ONUR ESEN(İLÇE BAŞKANI)
ALİ ÖMER ASLIM
AYKUT KAVAK
EBRAR HAFİF
ERDAL MIRAT
İHSAN BAKİ GÜLŞENER
İLKAY ŞAHİN
KADİR AKSU
M.ALPASLAN UZUNYAYLA
MEHMET AÇICI
MEHMET ARSLAN
MURAT BEYAZ
MUSTAFA AK
NİLÜFER ŞAHİN
ONUR TAŞ
SEDAT AKIN
SEDAT BUĞA
SIRRI AYDEMİR
UĞUR BEŞBAŞ
ÜNAL ERDOĞDU
YAVUZ DEMİR
YETER KOCA
ZAFER KARADAŞ
YÖNETİM KURULU YEDEK
ABDULLAH ÇITAK
ABDULLAH TEPEDELN
ADNAN SERENLİ
ATAKAN SADIK ÇELİK
BEYTULLAH BEKAR
CANER ÇAKIR
DİLEK ORUK
EBRU TETİK
ERGİN ALTINGÖZ
ERHAN BİBER
ERKAN DEMİR
FERDİ ÖZDEMİR
HÜSEYİN KÖK
MEHMET KELEŞ
MERT SAFİ TEKİN
NACİ GÖKTÜRK
ÖMER FURKAN AKSOY
ÖMER YILDIZ
RECEP ARAZ
SALİH KAHRAMAN
ZEYNEP AYDEMİR
İL DELEGESİ – ASİL
ONUR ESEN
ADİL TURGUT
ALİ ÖMER ASIM
HAMİT ŞAHİNOĞLU
İHSAN BAKİ GÜLŞENER
M.ALPASLAN UZUNYAYLA
MURAT DOĞAN
NİLÜFER ŞAHİN
ONUR TAŞ
RECEP ARAZ
SEDAT BUĞA
SIRRI AYDEMİR
ÜNAL ERDOĞDU
İL DELEGESİ – YEDEK
ABDULLAH TEPEDELEN
ERDAL MIRAT
ERGİN ALTINÖZ
İLKAY ŞAHİN
KADİR AKSU
MEHMET AÇICI
MURAT BEYAZ
ÖMER FURKAN AKSOY
ÖMER YILDIZ
SALİH KAHRAMAN
UĞUR BEŞBAŞ
YAVUZ DEMİR
ZAFER KARADAŞ

MURAT DEMİR: SİYASETTE ASIL GÜÇ, MİLLETİN YOLUNU TERCİH EDEBİLMEKTİR
1
“EMEK MÜCADELESİNDE YENİ BİR SAYFA: ANADOLU YAKASINDA ÖRGÜTSÜZ GIDA İŞÇİSİ KALMAYACAK”
482127 kez okundu
2
AK PARTİ TUZLA’DAN EĞİTİME DEV YATIRIM: ŞİFA VE MİMAR SİNAN’A 32 DERSLİKLİ LİSE
429228 kez okundu
3
HASAN ÖZDEMİR: “BU SADECE BİR KÜRT MESELESİ DEĞİL, BU BİR ÜLKE MESELESİDİR”
424773 kez okundu
4
TUZLA BELEDİYESİNİ KİM YÖNETİYOR?
406510 kez okundu
5
AK PARTİ TUZLA İLÇE BAŞKANI ŞEREF ÇOLAK, MEMLEKETİNDE GÖNÜLLERİ FETHETTİ
370652 kez okundu