DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2068582฿%0.68849

ETHEREUM

107597Ξ%2.37196

a

MHP TUZLA’DA KADINLARI UNUTMADI

GÜNDÜZ TUZLA’DA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA 10 BİN KARANFİL DAĞITTI, AKŞAMA DA BİNLERCE ASENA DOYASIYA EĞLENDİ

ASLAN BAŞKAN 31 MART ZAFERİN ARDINDAN KADINLARA 2 YENİ SÖZ DAHA

ŞADİ BAŞKAN: EN SEVDİĞİMİ SİZE BIRAKIYORUM,  TÜM KADINLARIMIZIN GÜNÜNÜ KUTLUYORUM

MHP Tuzla İlçe Teşkilatı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısı İle 10 Bin Karanfil Dağıttı. Gün Boyunca Tuzla’da Meclis Üyeleriyle Birlikte Tüm Mahallede Eş Zamanlı Karanfil Dağıtan MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş Yoğun Tempoda Çalışan Kadın Kollarına ve Tüm MHP’li Kadınlara Özel 2 Bin Kişinin Katıldığı Kadınlar Günü Programına Yoğun Büyük Sevgi Gösterisinde Bozkurt İşaretleriyle Geldiği Sahnede Yaptığı Konuşma da Biliyoruz ki Bu Gece Yeterli Eksiklerimiz ve Kusurlarımız İçin Bizi Bağışlayın. Milliyetçi Hareket Partisi Tuzla İlçe Başkanlığı Olarak Sizleri Unutmamak Adına Böyle Bir Gece Hazırladık. Emeği Geçen Kadın Kolları Başkanımız Fatma Nur Gündoğdu’ya ve Siz Hanımefendilere Çok Teşekkür Ediyorum İyi Ki Varsınız.

Aslan Başkan Konuşmasında Kadınlar Hakkında Yaptığı Tarihi Konuşmada 1878 ve 1879 Yılları Arasında Osmanlı Devleti İle Rusya Savaşı Sırasında Erzurum Aziziye Tabyalarını Ele Geçirdiği Sırada Halk Bunu Duyunca Kenetleniyor Nene Hatun Diye Bir Ninemiz Kucağında Bebeğiyle Komşu ve Akrabalarına Diyor Ki Bu Bebeği ALLAH Verdi Anca ALLAH Alacak Ama Vatan Savunması Daha da Önemli Diyerek Cepheye Savaşmaya Cephanelik Taşımaya Gidiyor. Evet Sizler Öyle Annelerin Ablaların Babaanelerin Torunlarısınız. Biz Aziz Türk Milleti Olarak Sizlerle Gurur Duyuyoruz Hepinizden ALLAH Razı Olsun.

MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş Konuşmasında 31 Mart Seçimlerin Önemine de Değinerek Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin Önderliğinde Bu Seçim Önemli Bir Seçim Olduğunu Cumhur İttifakı Olarak İstanbul’da Murat Kurum Beyefendiyi ve Tuzla’da Güvendiğimiz ve İnandığımız Şadi Yazıcı Beyefendiyi En Yüksek Oyla Seçtirmeye Söz Veriyormusunuz İfadelerini Kullanan Aslan Başkana Salondakilerin Cevabı ve Alkışı Görülmeye Değerdi.

Fatma Başkanımızın Nezdinde 2 Program da Benden Söz Veriyorum Buda Bu Gecenin Anlamına Binayen Bizden Size Hediye Olsun Tüm Hanımefendilerin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutluyorum İfadelerini Kullandı.

Tuzla Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı da Büyük Alkışlar Eşliğinde Sadece Selam Vermek İçin Geldiği Gecede Eşi Başhekim Fatma Yazıcı İle Asenaları Selamladı. Sıcaklığıyla Bir Ailenin ve Bir Toplumun En Önemli Mimarı Olan Kendisi Hem Toplumun Yarısını Oluşturan Diğer Yarısını da Yetiştiren Bütün Kadınlarımızı Saygıyla ve Muhabbet İle Selamlıyorum. Sizlerde ALLAH Razı Olsun 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun. Tuzla’da Yaptığımız Bütün 550 Projenin 68 Yeni Hayalimizin Hepsinde 4 Bin 500 Kadın Kent Gönüllümüz ve Bütün Kadınlarımızın Ruhu Var, Nezaketi Var, Letafeti Var, Merhameti Var. Bir Başarı Varsa Kadınlarımıza Aittir. Bunu da Burada Dünya Kadınlar Gününde İlan Ediyorum Dedi. Tüm Kadınlarımıza Yürekten Teşekkür Ediyor Ediyorum Bu Organizasyonu Gerçekleştiren Kadın Kolları Başkanı Fatma Nur Gündoğdu ve Ekibini Kutluyorum. Eşim Burada Beni Çok Koşturuyorlar Planlanan Ziyaret Programlarına Gideceğim En Sevdiğimi Size Bırakıyorum Gününüzü Kutluyorum. Tuzlamızı Türkiye’de 18.Sıra Soktuk Şimdi Yeni Hedefimiz İlk 10 Girmek Buda Anca Siz Hanımefendilerle Mümkün Şimdi Seçime Kadar Bir Destek Seçimden Sonra Asil Desteği İstiyorum İfadelerini Kullandı.

Başkan Yazıcı Çocukların ve Asenaların Yoğun İlgisiyle Salondan Ayrılırken Fotoğraf Çektirmek İsteyenleri Kırmadı. Yoğun Sevgi ve Fotoğraf Çektirmek İsteyen Hanımlar ve Çocuklar Olunca Uzun Süre Salondan Ayrılamadı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA ARDAHANLILAR DERNEĞİ KAZ GECESİ DÜZENLEDİ

HIZLI YORUM YAP