DOLAR

32,5269$% 0.31

EURO

34,8937% 0.69

GRAM ALTIN

2.422,35%1,79

ÇEYREK ALTIN

3.960,00%1,48

BİST100

10.045,74%-0,37

BİTCOİN

1866473฿%-3.48093

ETHEREUM

95640Ξ%-0.1038

a

MHP’Lİ MİLLETVEKİLİ ADAYI CEMİL OTLU TUZLA TEŞKİLATIYLA İFTARDA BULUŞTU

CEMİL OTLU: "TBMM'DE GÜÇLÜ MHP, GÜÇLÜ CUMHUR İTTİFAKI"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Geçtiğimiz Günlerde Milletvekili Genel Seçiminde, Tüm Seçim Çevrelerinde Olmak Suretiyle Üç Hilal Amblemiyle ve Değerli Milletvekili Adaylarıyla Demokratik Mücadelesini Yapacak, Nihayetinde Hak Ettiği, Layık Olduğu, Hasretle Beklediği Başarıya Kesinlikle Ulaşacaktır. Gayret Bizden, Tevfik Allah’tandır. Çalışma Bizden, Mükafat Millettendir. Türk ve Türkiye Yüzyılına Kutlu Bir Adım Atılacak, Cumhuriyet’in 100’üncü Yıl Dönümü Cumhurun Muazzam Zaferiyle Taçlanacaktır. TBMM’de Güçlü MHP, Güçlü Cumhur İttifakı Milli İradeyle Tecelli Edecektir Açıklamaların Ardından Teşkilatların Çalışması Milletvekili Aday Adaylarıyla Devam Etmekte.

MHP İstanbul 1.Bölge Milletvekili Aday Adayı Cemil Otlu, Tuzla’da İlçe Teşkilat Mensuplarıyla Birlik Beraberliği Pekiştirmek, Safları Sıkı Tutman Adına İstişare Mahiyetli Bir İftar Organize Ederek Teşkilat Mensuplarıyla Buluştu.

1.Bölgede Pankart Çalışması Yapan MHP İstanbul Milletvekili Aday Adayı Cemil Otlu, İlk İftarını MHP Tuzla Teşkilatıyla Gerçekleştirdi.  MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş, Meclis Üyeleri ve Orhanlı Bölge Teşkilatın Katıldığı İftar Programın Ardından Açıklamalarda Bulunan Otlu Aday Adaylık Süreci, Seçim Gündemini Değerlenmelerin Yapıldığı Teşkilatı İçi İftar Programında Çalışmalarımızı Daha da Hızlandırmak Oylarımızı ve Milletvekili Sayısını Artırarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı En Yüksek Oy Oranına Ulaşmasını Sağlayacak Motivasyon İle Kararlılık Vurgusu Yapan Açıklamalarda Bulundu.

İstanbul 1 Bölgede Pankart Çalışmalarını Tamamlayan Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Adayı Cemil Otlu, Tuzla, Pendik, Kartal, Sultanbeyli de Saha Çalışmaları Yaparak Türkiye’nin 14 Mayıs’ta Bir Dönüm Yaşayacağını Kaydeden Otlu, Genel Seçimlerde Cumhur İttifakı İçin Oy İstedi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM

HIZLI YORUM YAP