DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

MİLLİ EĞİTİM BAKANI AÇIKLADI, TEOG BU SENE YAPILMAYACAK

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, Bu Yıl Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavının Yapılmayacağını Açıkladı.

TEOG’la İlgili Bir Açıklama Yapan Yılmaz, 18 Milyon Evladının Bulunduğunu Belirterek, “Bu Evlatlarımın Hiçbirisinin Kendilerinin Geleceğinden Kaygı Duymasına Gerek Yok.” Dedi.

Milli Eğitim Bakanlığının Ölçme, Değerlendirme Konusunda En Deneyimli Kuruluş Olduğunu Vurgulayan Yılmaz, “Dolayısıyla Tüm Velilerimizden İstirhamım Şu Ki; Evlatlarınız Evladımız; Kafalarında En Ufacık Bir Soru Dahi Olmasın. Kendilerini Kaygıya, Sıkıntıya Düşürecek Hiçbir Şey Olmayacaktır.” Diye Konuştu.

Her Yaptıkları Değişikliğin Daha İyiye Gitmek İçin Olduğunu Vurgulayan Yılmaz, Şöyle Devam Etti;

“İnşallah Bu TEOG’un Kaldırılması da Çok Daha İyi Olacaktır. Uygulamada Herkes Görecektir Ki ‘Gerçekten İyi Oldu Teşekkür Ederiz’ Diyeceklerdir. Avrasya Yapılırken Tartışma Oldu, Şimdi Avrasya Yapıldı İtiraz Eden Var Mı? Yine Anadolu Tüneli’ni Yaparken Geciktirildi de Şimdi Her Geçen ‘Teşekkür Ederiz’ Diyor. Yani Yapılmadan Önce İtiraz Var, Yapıldıktan Sonra ‘Herhalde Gereksiz Yere İtiraz Etmişiz’ Diyorlar. TEOG’un Kaldırılmasına Karar Verildi. TEOG’un Kaldırılması da Türkiye’nin Önünün Açılması, Evlatlarımızı Yarış Atı Konumuna Koyduk Yani. İnanın Evlatlarımız Büyüyor, Büyüdüğünü Fark Edemiyorsunuz.”

Yılmaz, Etüt Merkezlerinin Sırf TEOG’dan Dolayı Arttığına İşaret Ederek, “Dolayısıyla Da Daha Çocukluktan Başlayarak Her Evladımızın Yarış Atı Konumuna Girmesini Hangi Anne Baba İster? Biraz Sevin, Biraz Sayın, Biraz Evinde Kalsın, Ailesiyle, Kardeşleriyle Kalsın. Son Sözümüz Şu, Bize Güvenin. Niyetimiz Halis. Türkiye’yi Hep Beraber 21. Yüzyıla Taşıyacağız.” Değerlendirmesinde Bulundu.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

‘EĞİTİM KENTİ TUZLA’DA YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TÖRENLE BAŞLADI

HIZLI YORUM YAP