DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2068582฿%0.68849

ETHEREUM

107597Ξ%2.37196

a

MUHTAR ADAYI SONER TOKSÖZ ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADI

MERHUM MUHTARIMIZ EMRAH TOKSÖZ’ÜN KARDEŞİ SONER TOKSÖZ MAHALLEMİZİN DEĞERİNE DEĞER KATMAK İÇİN VARIM

MERHUM MUHTARIMIZ EMRAH TOKSÖZ’ÜN KARDEŞİ SONER TOKSÖZ MAHALLEMİZİN DEĞERİNE DEĞER KATMAK İÇİN VARIM

SONER TOKSÖZ: HALKA HİZMET HAKKA HİZMET ANLAYIŞIYLA HİZMETE DEVAM

İNSANLARIN EN HAYIRLISI İNSANLARA FAYDASI OLAN ANLAYIŞLA HİZMETE DEVAM

Son 3 Dönemdir Başarılı Çalışmalara İmza Atan Merhum Muhtarımız Emrah Toksöz’ün Kardeşi, Hoş Görülü, Mütevazi ve Beyefendi Kişiliğiyle Mahallesindeki Vatandaşların Sevgisini Kazanarak Takdirin Toplayan Soner Toksöz Şehitlerimiz ve Merhum Ağabeyi İçin Düzenlediği Kuran Kerimli Dualı Programla Yayla Mahalle Muhtarlık İçin Aday Olduğunu Duyurdu. Yayla Mahallesinin Çok Sayıda Önde Gelen Kanaat Önderlerin Katıldığı Programda Aza Adayları da Hazır Bulundu.

23 Yıllık Kamu Tecrübesiyle 31 Mart 2024 Tarihinde Yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde Muhtar Adayı Olan Soner Toksöz, Mahallesinde Düzenlediği Programla Çalışmalarına Hız Verdi. İnsanların En Hayırlısı İnsanlara Faydası Olan Anlayışla Hizmete Devam Parolasıyla Mahallenin Tanınmış Kıymetli İnsanlarından Oluşan Azalarıyla Birlikte Saha Çalışmalarına Hızlandıran Toksöz, Mahallemizin Değerine Değer Katacağız Dedi.

Yayla Mahalle Muhtar Adayı Soner Toksöz, Mahallemiz Bu Şehrin Sosyal ve Kültürel Hedeflerine Ulaşmış Mahallelerinden Birisidir. Eksiklerimizi Biliyoruz Çalışmalarımızı Azalarımızla Tamamladık Projelerimiz Hazır. 16 Maddelik Projelerini Açıklayan Muhtar Adayı Toksöz Yayla Sakinlerinden Güçlü Destek İstedi.

YAYLA MAHALLE MUHTAR ADAYI SONER TOKSÖZ KİMDİR?

1973 İstanbul Kartal Doğumlu Aslen Erzurumludur. Doğma Büyüme Yayla Mahallesinde İkamet Etmektedir. İlk ve Ortaöğrenimini Tuzla’da Tamamladı. Atatürk Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı 4.Sınıf Öğrencisi Olarak Eğitimine Devam Etmektedir.

Evli Dört Çocuk Babasıdır. 23 Yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Çeşitli Birimlerinde Kamu Personeli Olarak Görev Yaptı.2024 Yılı Başında Emekli Oldu. Siz Saygı Değer Yayla Mahallesi Sakinlerine En İyi Hizmeti Vermek İçin Mahallemiz Muhtarlığına Talibim.

Başarının Çalışmaktan, Samimiyetten ve Dürüstlükten Geçtiğine İnanan, İnsan İlişkilerine Önem Veren, Yardımsever, Eğitim Hayatımızdaki Ehemmiyetini Bilen, Geleceğimizin Teminatı Gençlerin Fikir ve Projelerine Önem Veren Yenilikçi Bir Bireyim.

Merhum Muhtarımız Emrah Toksöz’ün Kardeşiyim. Mahallemizin İhtiyaçlarına ve Sorunlarına Hakimiz ve Bunları Göz Önünde Bulundurarak Birlikte Projeler Geliştireceğim. Bu Projeler Mahallemizin Kalitesine Kalite Katacaktır. Yerel Seçimlerde Kıymetli Oylarınıza Talibim.

DESTEK SİZDEN, HİZMET BİZDEN

GELİN BERABER YÖNETELİM

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AKINCILAR DERNEĞİ TUZLALI ŞEHİDİMİZ AHMET KÖROĞLU İÇİN YÜRÜDÜ

HIZLI YORUM YAP