DOLAR

32,5137$% 0

EURO

34,6600% -0.14

GRAM ALTIN

2.432,14%-2,69

ÇEYREK ALTIN

4.129,00%-3,20

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2161792฿%3.17083

ETHEREUM

103793Ξ%1.74851

a
  • Selam Tuzla
  • TUZLA HABERLERİ
  • OSMAN NURİ KABAKTEPE: GÖNÜLLERE DOKUNAN İŞLERİYLE BELEDİYEMİZ, DAVAYI OMUZLAYAN TEŞKİLATIMIZ İLE TUZLA EMİN ELLERDE

OSMAN NURİ KABAKTEPE: GÖNÜLLERE DOKUNAN İŞLERİYLE BELEDİYEMİZ, DAVAYI OMUZLAYAN TEŞKİLATIMIZ İLE TUZLA EMİN ELLERDE

BAŞKAN KABAKTEPE "BAZI YERLER VARDIR 10 DAKİKA DURURSUNUZ AMA ÇOK SIKILIRSINIZ SİZE 10 SAAT GİBİ GELİR. BAZI YERLER DE VARDIR Kİ, TUZLA İLÇE TEŞKİLATIMIZ GİBİ, 10 SAAT DURSANIZ DA O KADAR GÜZEL VAKİT GEÇİRİRSİNİZ Kİ SİZE 10 DAKİKA GİBİ GELİR.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe İlk Önce Tuzla Belediyesinde Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı ve Başkan Yardımcılarıyla Buluştu. Ardından İlçe Binasında Teşkilat Mensuplarıyla Biraraya Gelerek Teşkilatın 2023 ve 2024 Heyecanına Ortak Oldu. Ardından Önceki Dönemde İlçe Teşkilatında Görev Alan Murat Koç’un Vefat Eden Babasının Cenazesine Katılarak Vefa Örneği Gösterdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe Tuzla’da Belediye ve İlçe Teşkilat Mensuplarıyla Buluştu. Ziyaretler Sonrasında Tuzla’yla Alakalı Sosyal Medya Hesabından İstanbul’un Giriş Kapısı, Şehrimizin En Doğu Yakası, Güzel İlçemiz Tuzla’dayız. Gönüllere Dokunan İşleriyle Belediyemiz, Davayı Omuzlayan Teşkilatımız İle Tuzla Emin Ellerde İfadelerini Kullandı.

Kabaktepe İlçe Ziyaretine Geldiğinden Konfetilerle Karşılanırken İlçe Başkanı Av. Talha Tayfur Başkanlığında İlçe Yönetimini, İl Kadın Kolları Başkanı Av.Dr.Rabia Kalender İlhan İle Birlikte Kadın Kolları Başkanı Dr.Tuğba Arslanoğlu Karakaya ve Yönetimini, İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Tomakin İle Birlikte Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kenesarı ve Ekibini Makamlarında Ziyaret Etti. Osman Nuri Kabaktepe Sabah Saatlerinde İl Binasında Biraraya Geldiği Kadın Kolları Toplantısında İfade Ettiği Gibi İşimiz Vaktimizden Çok, Mühür’ün Kadınlarda Olduğunu Bir Kez Daha İfade Ederek 2023 ve 2024 Seçimlerinde AK Kadınların Önemine Değinerek Hanımların Gönlünde Yer Aldı.

Başkan Kabaktepe “Bazı Yerler Vardır 10 Dakika Durursunuz Ama Çok Sıkılırsınız Size 10 Saat Gibi Gelir. Bazı Yerler de Vardır ki, Tuzla İlçe Teşkilatımız Gibi, 10 Saat Dursanız da O Kadar Güzel Vakit Geçirirsiniz ki Size 10 Dakika Gibi Gelir.” Sözleriyle de Tuzla Ziyarettin de Duyduğu Memnuniyeti İfade Etti.

AK Parti Tuzla ilçe Başkanı Av.Talha Tayfur İlçe Binasından Ziyaretlerini Tamamlayan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Kabaktepe’ye Ayasofya’daki Fatih’in Sancağını Hediye Etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

HAZİNE VE MALİYE BAKAN YARDIMCISI DR. NURETTİN NEBATİ TUZLA TÜRKİYE’NİN NADİDE BİR İNCİSİ

HIZLI YORUM YAP