DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2055488฿%-0.92358

ETHEREUM

105111Ξ%3.02666

a

RESUL KILIÇ’TAN DERNEKLERE VE MUHTARLARA AĞIR İTHAMLAR

Saadet Partisi Tuzla İlçe Başkanı Resul Kılıç, Tuzla’daki Derneklere Çok Ağır İthamlarda Bulundu;

Saadet Partisi Tuzla İlçe Başkanı Resul Kılıç, Katılmış Olduğu Sosyal Medya Canlı Yayınında Tuzla’da Faaliyet Gösteren Hemşeri Derneklerine Çok Ağır İthamlarda Bulunarak, “ Bir Televizyon Ya da Başka Bir Şey Almak İçin, Belediye Başkanına Yaranmaya Çalışıyorlar” Dedi.

Son Dönemlerde Popüler Hale Gelen Sosyal Medya Canlı Yayınlarına Saadet Partisi Tuzla İlçe Başkanı Resul Kılıç’ta Katıldı. Tuzla İle Alakalı Birçok Konunun Konuşulduğu Sohbette Tuzla’da Faaliyet Gösteren Derneklere Yüklenen Kılıç, Çok Ağır İthamlarda Bulundu.

Kılıç, Dernek Kapılarının Kendilerine Kapatıldığını, Randevu Alamadıklarını, Bunun da Sebebinin Dernek Başkanlarının İktidara Yaranmak Gibi Bir Dertleri Olduğunun Altını Çizdi.

“BİR TV ALMAK İÇİN YARANIYORLAR”

Şok Sözlerine Devam Eden Saadet Partisi Tuzla İlçe Başkanı Resul Kılıç, “Bir Derneğin Kendi Ayakları Üzerinde Durması Çok Zor Bir Şey Değildir. Yüzlerce, Binlerce Üyesi Var, Yani Gidip de Bir Belediye Başkanına Yaranmak İçin, Bir Televizyon, Bir Ne Bileyim Bir Şey Almak İçin, Böyle Bir Girişimde Bulunmasınlar. Hakikaten Bugün İstanbul’da Yaşayıp, Ayakta Duramıyorlarsa Dernek Açmasınlar” Dedi.

MUHTARLAR DA NASİBİNİ ALDI

Tuzla’daki Muhtarlar İlgili Tuhaf Bir Çıkış Yapan Kılıç, Muhtarların Siyasi Kimlikle Seçime Katıldığını Söyleyerek Ezberleri Bozdu. Muhtarların Seçildikten Sonra Siyasi Kimliklerini Bir Kenara Bırakması Gerektiğini İfade Eden Kılıç, “Muhtarların Kendi Pusulalarıyla Seçime Girdiğini Bilmiyor Mu? Muhtarlar Her Hangi Bir Siyasi Parti Logosu Altında Seçimlere Katılmıyor, Bu Nereden Çıktı Şimdi” Dedirtirdi.

Kılıç, “ Derneklere Söylediğimi Muhtarlara da Söylüyorum. Her Muhtarın Gönlünde Bir Siyasi Parti Olabilir. Ama Ne Zamana Kadar, Seçilene Kadar. Seçildikten Sonra Siyasi Parti Kimliğini Bir Kenara Bırakacak. Mahallesine Hizmet Edecek. Bizim İstediğimiz Bu” Diyerek, Tuhaf Bir Çıkışa İmza Atmış Oldu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

GÜRSOY VE AKKÖSE CHP GENÇLİĞİNE UMUT OLDU

HIZLI YORUM YAP