DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

RUMELİLER İSTEDİ BAŞKAN YAZICI GEMİYLE DE UÇAKLA DA GİDERİZ!

Tuzla Belediyesi Ve Tuzla Hemşehri Dernekleri Platformu İşbirliğiyle Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı Ve Kültür Merkezi’nde Düzenlenen Geceye Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Ve Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Tuzla Ve Çevresinde Yaşayan Mübadiller Katıldı. Yöresel Sanatçıların Sahne Aldığı Gecede, Folklor Ekibinin Gösterisi Büyük Beğeni Topladı. Rumeli Lezzetleri İzleyicilerin Beğenisine Sunuldu.
BAŞKAN YAZICI, HER ZAMAN RUMELİLER’İN YANINDA OLDU
Tuzla Rumelililer Derneği Başkanı Mustafa Sezer Gecede Yaptığı Konuşmada, “Bu Buluşmayı Bize Temin Eden, Büyük Desteklerini Veren, Her Zaman Yanımızda Olan Belediye Başkanımız Sayın Dr. Şadi Yazıcı’ya Teşekkür Ediyorum. Sayın Başkanımız, Her Zaman Yanımızda Oldu, Bizi Yalnız Bırakmadı” Dedi.
GEMİYLE DE GİDER, UÇAKLA DA GİDERİZ!
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Konuşmasında Rumeli’nin Tarihimizdeki Yeri Ve Önemini Vurguladı. Tuzla Belediyesi’nin Mübadelenin 90. Yılında Tuzla’dan Yunanistan’a Düzenlediği Tarihi Yolculuğa Atıfta Bulunan Başkan Yazıcı, “Rumeli’deki İzlerimizi Ne Kadar Silmeye Çalışsalar Da Rumeli’ye Gemiyle De Gider, Uçakla Da Gideriz. Bizim Bu Topraklara Gitmemizi İstemiyorlar Ama İnadına Gitmemiz Lazım, Mutlaka Gitmemiz Lazım” Dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Gecede Yaptığı Konuşmada Şu İfadeleri Kullandı: “Tuzla’da Yaşayan Kültürlerin Birbirleriyle Tanışması, Kaynaşması, Kendi Kültürlerini, Geleneklerini Yaşatması İçin Bu Ortamı Sağlıyoruz. Tuzla’da Her Değerin Birbiriyle Kaynaşmasını, Tanışmasını, Ne Kadar Farklılıklarımız Olsa Da Daha Da Fazla Kat Kat Fazla Ortak Noktamızın Olduğunu Çok İyi Biliyoruz. Biz Buradayız Ama Rumeli’de De Hâlâ Nefesimiz Var, İzlerimiz Var. Bu İzleri Ne Kadar Silmeye Çalışsalar Da Gemiyle De Gider, Uçakla Da Gideriz. Bizim Bu Topraklara Gitmemizi İstemiyorlar Ama İnadına Gitmemiz Lazım, Mutlaka Gitmemiz Lazım. Bizi Oradan Kopartmaya Çalışanlara Da İnadına Orada Olmamız Gerektiğini De Tekrar Göstermemiz Lazım. Allah Bu Birlikteliğimizi Bozmasın Bozmaya Çalışanlara Da İnşallah Fırsat Vermesin. İnşallah Gelecek Nesillerimiz Farklılıklarımızı Büyük Zenginliklerimizin Kaynağı Olarak Görerek Birbirine Daha Çok Kenetlenerek Geleceğimizi Çizecek”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AĞRI DAĞIN ETEĞİNDE UÇAN GÜVERCİN OLSAM

HIZLI YORUM YAP