DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2068582฿%0.68849

ETHEREUM

107597Ξ%2.37196

a

SAMSUNLULAR, TUZLA’DA TİRİT GECESİNDE BULUŞTU

DR.ŞADİ YAZICI: İÇİNİZDEN BİRİSİYLE SEVDALANIP EVLENECEK KADAR SEVDİĞİM SAMSUNLULARLA KİMSE AK PARTİNİN ARASINI AÇAMAZ

Tuzla’da Samsun Dernekler Platformu, Berat Kandili Gecesi Semazen Gösterisi ve Kuran- Kerim Tilavetiyle Geleneksel Tirit Gecesi Düzenledi. Gerçekleşen Gecede Semazen Gösterisi ve Tüm Şehitlerimiz İçin Kuran-ı Kerim Tilavetiyle Dualar Edildi.

Tuzla’da Bulunan Samsunlular Derneklerin Buluştuğu Platformun Organize Ettiği Tirit Gecesine Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş, LAFED Genel Başkanı Sinan Tiryaki, SAMKON ve SAMDEF Federasyonların Temsilcileri, CHP Tuzla İlçe Başkanı Hasan Ulvi Zengin, Belediye Başkan Adayı Eren Ali Bingöl, Deva Partisi Belediye Başkan Adayı Ceylan Yalçın, DEGEM Denizlik Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Deniz, AK Parti Tuzla Belediyesi Meclis Üyesi ve Adayları İbrahim Nazmi İş, Bilal Çalışıcı, Bekir Akkaya, Arif Durmaz, İki Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Çetin ve Birçok Sanayici, İş Adamı Katıldı.

Açılış Konuşması Yapan Samsun Platform Başkanı Cemil Doruk, Düzenlediğimiz Tirit Gecesi Programın Kolay Olmadığını ve Emek İstediğini Söyleyerek, Bu Emekte Bulunan Kadın Kollarımıza ve Bunun Mutfağında Bulunan Emek Harcayan Tüm Kadınlarımıza ve Gençlik Kollarımıza Teşekkür Ediyorum İfadelerini Kullandı. Samsunlu Dernekler Hiçbir Siyasi Partinin Arka Bahçesi Olamaz Şeklinde Konuşan Platform Başkanı Cemil Doruk Tirit Programların Geleneksel Hale Getireceklerini İfade Ederek Derneklerin Düzenledikleri Etkinliklerden Bahsederek Geçen Sene 11 İlde Gerçekleşen Asrın Felaketinde Adıyaman İlimizde Sizlerinde Destekleriyle Birlikte Samsun Köyü Kurduklarını Her Akşam İftar ve Sahur Verdiklerini Kadın Kolları ve Gençlik Kollarıyla Birlikte Önemli Çalışmalara İmza Attıklarını ve Bundan Sonra Artarak Devam Edeceğini Bu Sene Ramazan Ayı İçinde Çalışmalarımızı Hazırladık. Katılımınızdan Dolayı Hepinize Teşekkür Ediyor Berat Geceniz Mübarek Olsun Dedi.

Samsunlu Olan MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş da Bağımsızlık Ateşini Başladığı Biz Bitti Demeden Bitmez Sözleriyle Tarif Ettiğimiz Çok Kıymetli Samsunlu Hemşerilerimiz Sözleriyle Yaptığı Konuşmada Tirit Geceniz Berat Geceniz Mübarek Olsun Sözlerine Amin Diye Cevap Verilmesi Üzerine İnşallah Samsunsporumuz Şampiyon Olur Bizde O Mutluluğu Hep Birlikte Yaşarız Sözleri Salondaki Bulunanlar Tarafından Uzun Süre Alkışlandı. Dernek Başkanlarına Birlik Beraberlik İçerisinde Düzenledikleri Tirit Programında Emekleri Olan Amcalarımıza Teşekkür Ediyorum.  Hepsinde Bir İsteğim Var Tiritin Samsunumuzun Öz Yemeğinin Gelişerek Yaygınlaşması Gerektiğini İfade Ederek Büyüklerimizden Rica Ediyoruz Gelecek Nesillerimize Öğretin Bilsinler Örf ve Adetimizi, Tiritimiz Gelişerek Yaygınlaşsın Dedi. Bir Samsunlu Kardeşiniz Olarak Milliyetçi Hareket Partisi Tuzla İlçe Başkanıyım Biliyorum Ki Samsunlu Evladına Sahip Çıkar Kendimi Bir Samsunlu Olarak Sizlere Emanet Ediyorum İfadelerini Kullandı.

Tuzla Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı Yaptığı Konuşmada İçinizden Birisiyle Sevdalanıp Evlenecek Kadar Sevdiğim Samsunlular Benim İçin Çok Anlamlısınız. Samsunda Evlenmiş Birisi Olarak Havzadan Gelip Şifalı Suların Havasını Aldıktan Sonra, Kavakta Yaşar Doğunun Havasını Hissetmek, Samsuna Girdiğinizde Samsunun Sahilini Yeşiliyle Tepeleriyle Çiftlikte Bir Tur Atmadan Gelmediğimiz Veya Bafra’ya Kadar Bal Kaymak Yediğimiz, Pidesiyle Beraber Alacamda Zaman Zamanda Güreşlere Katıldığımız Bir Taraftan Kayınvalidemizin İlçesi Çarşamba da Bulunduğum, Samsunun Her Havası Benim İçin Güzel Sizlerle Tuzla’da da Aynı Güzelliklerle Yaşıyorum. Hepinizi Çok Seviyorum Sizlerle Birlikte Olmaktan Onur ve Gurur Duyuyorum. Samsun Sevdalısı, Samsunluların Eniştesi Olarak Onur ve Gurur Duydum Ama Bir Aday Olarak En Büyük Siyasi Parti İlçe Başkanı AK Parti İlçe Başkanımızın Konuşturulmamasını Özellikle İfade Etmek İsterim Ki Şık Bir Durum Değildir. Siyasi Nezaket Vardır Kimse Samsunlularla AK Partinin Arasını Açamaz Bu Doğru Bir Hareket Değildir. Bugüne Kadar Yaşadığım 17 Seçimde Siyasi Nezaket İçerisinde Hareket Ettik. Yıllarca Burada Birlik Beraberlik İçerisinde Hizmet Ettik. Bununda Devamı İçin En Büyük Teminatlardan Biride Samsundur ve Samsunlulardır Buna da Yürekten İnanıyorum. Çünkü Ben Her Zaman Bu Birlik ve Beraberliği Gördüm. Gecemizin Filistinli Kardeşlerimizin Kurtuluşuna Vesile Olmasını Temenni Ediyor Berat Gecemiz Mübarek Olsun Dedi.

Samsun Dernekler Platformu, Gecede Protokole Tepside Tiritin Tanıtımını Yaparken, Geleneksel Tirit Gecesine Sponsor Olanlara Plaket Takdim Ederek Teşekkür Etti. Gecede Ayrıca Ladik’li SMA Hastası Amina Ravza Sancak Adına Ailesi Valilik Onaylı Stand Açtı Çok Sayıda Samsunlu da Maddi Destek Oldu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA DÜNDEN BUGÜNE SEÇİMİN YILDIZLARI BULUŞTU

HIZLI YORUM YAP