DOLAR

32,3400$% -0.07

EURO

34,8790% 0.06

GRAM ALTIN

2.392,77%-0,15

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%0,37

BİST100

10.276,88%0,67

BİTCOİN

2061097฿%-0.30686

ETHEREUM

101483Ξ%0.18085

a

SANCAKTEPE’DE SAMSUN RÜZGÂRI

VATANINA SAHİP ÇIKAN “İBRAHİM DENİZ” SAMSUNLULARIN GURURU OLDU

ANADOLU SADEF VE SANCAKTEPE SAMSUNLULAR DERNEĞİ GENEL BAŞKANI HALİL KATI: İBRAHİM DENİZ SAMSUN AŞKI OLAN GÖNÜL DOSTU

İBRAHİM DENİZ SAMSUN BİZİM SEVDAMIZ

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’nün Önderliğinde, Anadolu SADEF ve Sancaktepe Samsunlular Derneği Genel Başkanı Halit Katı’nın Ev Sahipliğinde İller Buluşması “Samsun Vatanına Sahip Çıkıyor“ Temasıyla Gerçekleşti. 1500 Samsunlu Gecede Buluşarak Türkiye’nin Yeni Yüzyılında Birlik Beraberlik Mesajları Verdi. Her Sene Düzenlenen Gecede İbrahim Deniz Keşkek Ağası Oldu.

İstanbul Valiliği Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkan Yardımcısı, Anadolu SADEF ve Sancaktepe Samsunlular Derneği Genel Sekreteri, Tuzla Belediyesi Önceki Dönem Meclis Üyesi, DEGEM Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Samsunluların Gururu, İş Dünyasının Önemli İsimlerinden İbrahim Deniz Keşkek Ağası Olduğu Gecede Plaketle Taçlandırıldı. Geceye Samsunlu Olan MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş da Katıldı.

Başarılı Çalışmalarını ve Projeleriyle Hep İlklere İmza Atan DEGEM Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkan Yardımcısı, Anadolu SADEF ve Sancaktepe Samsunlular Derneği Genel Sekreteri, İstanbul Valiliği Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi İbrahim Deniz Sancaktepe Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde Anadolu SADEF ve Sancaktepe Samsunlular Derneği Genel Başkanı Halit Katı ve Yönetiminin, Ana Teması ’’SAMSUN VATANINA SAHİP ÇIKIYOR’’ Olan Programında Başarılı Çalışmalarının Karşılığını Anlamlı Başarı Plaketi Alarak İspatladı.

İBRAHİM DENİZ SAMSUN BİZİM SEVDAMIZ

Müthiş Gecenin, Plaket Törenin Ardından Bir Açıklama Yapan Tuzla Belediyesi Önceki Dönem Meclis Üyesi, DEGEM Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, Samsunlu İş İnsanı İbrahim Deniz, Bu Anlamlı ve Birlik-Beraberlik Gecesinde Emekleri Büyük Olan Başta Sancaktepe Belediye Başkanı Sayın Şeyma Döğücü, Anadolu SADEF ve Sancaktepe Samsunlular Derneği Genel Başkanı Halit Katı ve Yönetimine En Kalbi Şükranlarımı Sunarken Katılım Sağlayan Herkese de Teşekkür Ederim. Samsun’un Adını Her Vesileyle Bayrak Gibi Taşımak Bizim Emelimiz, Gayemiz Oldu. Samsunluların Birçok Alandaki ve Sektördeki Başarılarını İlgiyle ve Gururla Takip Ediyoruz. Bu Başarıların Her Sahada Daha da İlerletilmesi İçin Hemşerilerimizle Kola Kola Yürümeye Devam Edeceğiz. Kurtulan Değil, Kurtaran Şehrin Evlatları Olarak, Atatürk’ün Şehrine Yakışan Vakar İle Ay Yıldızlı Bayrağın Altında Dilimizdeki Dua İle Samsunumuzun Adını Zirveye Taşımak İçin Tüm Gücümüzle Çalışacağız.’’ Açıklamalarında Bulundu.

‘İBRAHİM DENİZ’ SAMSUN AŞKI OLAN GÖNÜL DOSTUDUR

Anadolu SADEF ve Sancaktepe Samsunlular Derneği Genel Başkanı Halil Katı Gecede Ve Sosyal Medya Hesaplarından Yaptığı Açıklamalarda İbrahim Deniz Samsun Aşkı Olan Çok Kıymetli Gönül Dostu Olduğunu İfade Etti.

DEGEM Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, Samsunlu İş İnsanı İbrahim Deniz Başkanımıza Birlikte Yol Yürüdüğümüz İçin Şahsım Kurumumuz ve Tüm İçinde SAMSUN Aşkı Olan Gönül Dostlarımız Adına En Kalbi Duygularımla Teşekkür Ediyorum (İyiki Varsın) Bu Ödül Sana Çok Yakıştı Açıklamalarından Bulundu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Yunus Gürol
    1 yıl önce
    0 0

    Sayın bakanımıza ve Samsunlu siyasetçi iş adamlarımıza başarılar diliyorum katılım sağlayan halkımıza teşekkür ediyorum

Sıradaki haber:

ÜNLÜ KADIN HAKLARI SAVUNUCUSU SOSYOLOG YAZAR ‘ERDAL SARIÇAM’DAN KADINLARA ÖZEL EĞİTİM SEMİNERİ

HIZLI YORUM YAP