DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

SARI YAZMALI ŞERİFE BACI’NIN TORUNLARINDAN BİRLİK BERABERLİK İFTARI

KAS-DER Tuzla Şube Başkanı Hasan Elbuz’un Ev Sahipliğinde Gerçekleşen İftar Programında Misafirleri Başkan Elbuz ve Dernek Yönetimiyle Birlikte Kastamonulu Meclis Üyesi Yakup Yılmaz Kapıda Karşıladı.

Kıymetli Beyfendiler Hanımefendiler Kastamonumuzun Gururu Gençler Hepinizi En Kalbi Duygularımla Selamlıyorum Sözleriyle Konuşmasına Başlayan KAS-DER Tuzla Şube Başkanı Hasan Elbuz İçinde Bulunduğumuz 11 Ayın Sultanı Ramazan-I Şerif Ayınız Mübarek Olsun. Tuttuğumuz Oruçlarımızın Ecri Sevabı Günahlarımızın Affına Rabbimizin Bizler İçin Vadettiği Cennetine Girmeyi Cemalini Görmeyi Hepimize Nasip Kısmet Eylesin.

Kıymetli Dostlar Hepiniz Hoş Geldiniz, Safhalar Getirdiniz. Tuzlamızda Yaşayan Ülkemizin Ilımlı Uyumlu Vatansever Yaşadığı Yere Adapte Olan Sahiplenen Vatanına Milletine Maneviyatına Dikilen Göze, Kaldıran Başa, Müsaade Etmeyen Bu Uğurda Canı Pahasına Taş Üzerine Taş Omuz Üzerinde Baş Koymayacak Şekilde Her Zaman Vatanın Milletinin Emrinde Olan, Anadolu’nun 4 Manevi Direklerinden Hacı Bektaş Veli, Hacı Bayram Veli, Mevlana Celaleddin Rumi İle Beraber Pir Şeyh Şabani Velinin İli Havası Sert İnsanı Mert Kastamonulular

ELBUZ’DAN BAŞKAN YAZICI’YA TEŞEKKÜR

Değerli Hemşerilerim Dernek Başkanlığına Geldim Günden Bu Yana Hep Yanımızda Olan Hemşeriliklerimiz Adına Yasal ve Sosyal Anlamda İhtiyaçlarımızı Geri, Çevirmeyen Yine Hep Söylediğim Gibi Tuzlamızda Tanışma Kaynaşma ve Dayanışmayla Beraber Yaşanabilir Bir Kent Oluşturan İlçemizin Şehrül-Emini Tuzla Belediye Başkanımız Dr.Şadi Yazıcı Beye Tüm Kastamonular Adına Teşekkür Ediyorum.

BAŞKAN ELBUZ KASTAMONU KONAĞI İÇİN DÜĞMEYE BASTI

Değerli Dostlar Kastamonulular Adına Konuşulacak Daha Çok Şeyimiz Var İnşallah Tuzlamızda Bir Kültür Merkezi Kastamonu Konağımız Olsun İstiyoruz Zaman İçerisinde Hep Beraberce İstişare Edeceğiz Şeklinde Konuştu.

Başkan Elbuz Konuşmalarının Sonunda Yaklaşan Kadir Gecenizi Akabinde Ramazan Bayramınızı Tebrik Eder Şeyh Şabanı Velinin Sözüyle GELİŞİNİZ GÜLE GÜLE GİDİŞİNİZ GÜLE GÜLE HER İŞİNİZ GÜLE GÜLE OLSUN Dedi    

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK PARTİ TUZLA İLÇE TEŞKİLATI BÜYÜK TEŞKİLAT İFTARINDA BİR ARAYA GELDİ

HIZLI YORUM YAP