DOLAR

32,2234$% -0.11

EURO

34,9331% 0.17

GRAM ALTIN

2.445,79%0,57

ÇEYREK ALTIN

4.012,00%1,02

BİST100

10.218,58%-0,49

BİTCOİN

1975042฿%0.87916

ETHEREUM

94643Ξ%1.20406

a

TURAN ALEMİN ÖNCÜ OLDU, GÜMÜŞHANELİLER YUNUS EMRE VE ÖMER ASAF İÇİN TEK YÜREK OLDU

TUZLA GÜMÜŞHANELİLER İL DERNEĞİ, YUNUS EMRE VE ÖMER ASAF İÇİN HORON VE ALKIŞLARLA GÜÇ İLE MORAL, SMS VE BAĞIŞLARLA NEFES OLDU

YUNUS EMRE İÇİN: 6729 SMS

ÖMER ASAF İÇİN: 1140 SMS

Tuzla Gümüşhane İl ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi ve Kadın Kolları, Yunus Emre ve Ömer Asaf İçin Tek Yürek Oldu.

Tuzla Gümüşhane İl ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Turan Alemin Düzenlediği Yardım Gecesinde Çevre İl ve İlçelerden Gelenler Yunus Emre ve Ömer Asaf İçin Toplandı. Tuzlaspor Eski Başkanı ve Tuzla Belediye Meclis Üyesi Ahmet Çabuk Açık Artırımla Satılan 29 Numaralı Gümüşhanespor Formasını Sonu 61 İle Biten Hatırı Sayılır Bir Rakama Satın Alarak, Bolu Kasap Sahibi Serdar Toprak Sonu 14 İle Biten Hatırı Sayılır Rakama Aldığı Kürekle, Gümüşhaneliler Sonu 29 İle Biten Ciddi Hatırı Sayılı Rakamlara Satılan Ürünleri Alarak SMA Hastası Yunus Emre ve Ömer Asaf’a Moral ve Destek Olarak Büyük Alkış Aldılar.  Yardım Gecesinde Sahne Alan Sanatçılar Yöresel Sanatçılar Olunca Gecede Yardım, SMS ve Eğlence Tüm Gece Sürdü.

Tuzla Gümüşhane İl ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Turan Alemin Takdir Topladığı Yunus Emre ve Ömer Asaf İçin Yardım Gecesi Müthiş Kalabalık Yoğun SMS ve Yardımlarla Gerçekleşti. Büyük Gecenin Önemli Konukları Vardı. İşte O Geceye Katılanlar. Kürtün Belediye Başkanı Enver Şen, Tuzla Belediye Başkan Danışmanı Recep Demir, AK Parti Tuzla İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Atlı, AK Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan, MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş ve Yönetim Kurulu, AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkanı Dr.Tuğba Arslan Karakaya ve Yönetim Kurulu, Tuzla Gümüşhaneliler İl Derneği Kurucu Başkanı ve Tuzla Belediye Meclis Üyesi Cevdet Alemin, Tuzla Belediye Meclis Üyesi Ahmet Çabuk, Tuzla Belediyesi MHP Meclis Üyesi Ferhat Altunkaynak, Kürtün Belediye Meclis Üyeleri Ömer Akdeniz ve Turgut Ceylan, BBP Tuzla İlçe Başkanı Cüneyt Şahin, Alperen Ocakları Tuzla İlçe Başkanı Tolga Yoktan ve Yönetim Kurulu, Yeniden Refah Partisi Tuzla İlçe Başkanı Serdar Sabuncu, İyi Parti Gümüşhane- Kürtün İlçe Başkan Yardımcısı Tuncer Yiğit, Kürtün Platform Başkanı Salim Koca,  İHH Kadın Kolları Başkanı Derya Baykaptan, Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyon Başkanı Selami Koku, USMED Yönetim Kurulu Üyesi Büşra,  Çepni Gençlik Kolları Fatih Türk, Trabzon Ağasarlılar Dernek Başkanı Enes Kahraman, Şekerpınar Toruk-Kürtün Dernek Başkanı Yılmaz Tevfik, Gümüşhane Kelkitli Kuruluş Osman Dizisinde Osman Alp’i Oynayan İsmail Alan, Poyraz Orman Ürünleri Serkan Ünlü, Ceylanlar Toptan Satış Mağazası ve CEYMAR Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Ceylan, Tuzla Engelli Hakları ve Dayanışma Dernek Başkan Vekili İzzet Bayraktar, Bless Reklam Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Seyhan Pektemek, Gaydaş Dijital Baskı Yönetim Kurulu Başkanı ve Reklam Sponsoru Musa Çağdaş, Elif Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Yurdakul Yılmaz, Gümüşhane Kürtün GEYPA LTD.ŞTİ Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan, Tuzla Şifa Mahalle Muhtarı Kemal Güven, Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Erkan Arslan, Gebze Kirazpınar Mahalle Muhtarı Nadi Kırcı ve Çok Sayıda Gümüşhaneli Katılarak Gecede Nefes Oldu.

Tuzla Gümüşhane İl ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Turan Alemin Gecenin Açılış Konuşmasında Yunus Emre ve Ömer Asaf Gümüşhaneli SMA Hastası Yardımlarınızı Bekliyor. Yavrularımız Yaşasın Onlara Destek Olarak Nefes Almalarına Yardımcı Olalım. Katılan Tüm Protokole Katkılarından Dolayı Tüm Hemşerilerimize Teşekkür Ederim İfadelerini Kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA PİYADE OKULUNDAN İHALE DUYURUSU

HIZLI YORUM YAP