DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

TÜRK KIZILAY TUZLA ŞUBESİ HATAY’DA

İLK İFTAR HATAY’DA YETİMLERLE YAPILDI

Türk Kızılay Tuzla Şube Başkanı Sebahattin Demirci ve Yönetim Kurulu Hatay da 2 Gün Boyunca Açılışlar ve Yardım Kolisi Dağıtarak İlk İftarı Sınırda Suriye ve Türkiye’de Yaşayan Suriyeli Dul ve Yetimler Yaptı.

Yönetim Kuruluyla Birlikte Hatay’a İki Günlük Bir Ziyaret Gerçekleştiren Türk Kızılay Tuzla Şube Başkanı Sebahattin Demirci, Kızılay’ın Sadece Afet Dönemlerinde Değil Hayatın Her Anında Türkiye’nin Her Yerinden İhtiyaç Sahiplerinin Yanında Olduğunu Belirtti.

Türk Kızılay Tuzla Şube Başkanı Sebahattin Demirci ve Yönetim Kurulu HAYAD Derneği Merkezinde Gıda Bankası, Giyim Merkezi Ziyaret Ederek Yeni Yapılan Yetimhanenin Açılışını Yaparak Gıda Yardımdan Bulundu. Hatay Sınırında Ramazan Ayının İlk Gününde Suriyeli Yetimlerle İftar Açan Başkan Demirci ve Yönetim Kurulu 2 Günlük Ziyaretlerini Tamamlayarak Tuzla’ya Döndü. Ramazan Ayı Boyunca Günlük 3 Bin Kişilik Yemek Çıkacak Hatay’da Tuzla Kızılay Olarak Destek Olacak Malzemeleri Elimizden Geldiğince Gönderdik Göndermeye de Devam Edeceğiz.

Bugün Burada Tuzla Kızılay Şubesi Olarak, Tuzla Belediyemizle Birlikte Daha Önce Gönderdiğimiz Yardım Malzemelerini İnsanlık Dramının Yaşandığı Bölgeye Bir Nebze Katkımız Olsun İstedik ve Dağıtımını Yönetim Kurulundaki Arkadaşlarımızla Gerçekleştirdik. Bölgede HAYAD Derneğinin Ciddi Çalışmaları İle Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’nın Emeklerini ve Katkılarına Şahit Olduk.  Başkanımız Burada Gönüller Yapmakla Kalmamış Yetimhane, Yaralı Evi, Dul Evi, Okullar, Misafirhaneler, Çadır Kamplarına Kadar Bir Çok İhtiyacın Karşılanmasına Vesile Olmuş Bizlerde Kızılay Olarak Yardımlarımızla Destek Olduk Yeni Yetimhanenin de Açılışını Dualarla Gerçekleştirdik, İlk İftarımızı da Sınırda Suriye ve Türkiye’de Yaşayan Suriyeli Dul ve Yetimler Yaparak Ziyaretlerimiz Tamamladık Desteklerimiz Bağışçılarımızın Destekleriyle Artarak Devam Edecek Açıklamalarında Bulundu.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK GENÇLİKTEN ANLAMLI ETKİNLİK İFTARA YETİŞEMEYENLERE İKRAM

HIZLI YORUM YAP