DOLAR

32,3350$% 0.59

EURO

35,1476% 0.02

GRAM ALTIN

2.243,22%0,74

ÇEYREK ALTIN

4.068,00%3,50

BİST100

8.718,11%-1,25

BİTCOİN

2178738฿%1.99996

ETHEREUM

113337Ξ%-0.34434

a

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI; “GENÇLİK EŞİTTİR GELECEK DEMEKTİR

GENÇLİK EŞİTTİR GELECEK DEMEKTİR

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Sosyal Medya Platformu Instagram Üzerinden Yayınlanan Program İle Okan Üniversitesi’nin Öğrencileri İle Buluştu. Gençlik, Gelecek, Bilim ve Teknoloji Konularının Ele Alındığı Programda Konuşan Başkan Yazıcı, “Gençlik Eşittir Gelecek Demektir. Aslında Bu Bir Formüldür. Türkiye’yi ve Tuzla’yı Altınla Kaplasanız, Bir Anlamı Yoktur. Gençliğe Yatırım Yapmak Lazım. Gelecekte Var Olmamızın Yolu, Gençlerimizin Kendini Geçmişten Gelen Bilgi Birikimlerle Geleceğe Hazırlayabilmeleridir.” Dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Sosyal Medya Platformu Instagram Üzerinden Canlı Yayınlanan ‘Başkan, Üniversite Gençliği İle Buluşuyor’ Programına Katıldı. Said Selçuk Moderatörlüğünde Okan Üniversitesi’nin Öğrencileriyle Buluşan Başkan Yazıcı, Gençlik, Gelecek, Bilim ve Teknoloji Konusunda Önemli Açıklamalarda Bulundu. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Gençlik Eşittir Gelecek Demektir. Aslında Bu Bir Formüldür. Geçmişten Gelen Bir Realitedir. Türkiye’yi ve Tuzla’yı Altınla Kaplasanız, Bir Anlamı Yoktur. Gençliğe Yatırım Yapmak Lazım. Gelecekte Var Olmamızın Yolu, Gençlerimizin Kendini Geçmişten Gelen Bilgi Birikimlerle Geleceğe Hazırlayabilmeleridir. Biz de Bu İşi Teslim Ettikten Sonra En İyi Şekilde Yukarılara Götürebilecek Çalışmaları Yapabilmeleri İçin Gerekli Donanımlara, Bilgi ve Birikime İhtiyaçları Olacak Bütün Materyalleri Sağlamamız Lazım. Ama Gençlerin de Kendisinin İstemesi Lazım. Gençlik Eşittir, Gelecek Formülü Bütün Dünyada Oturmuş Bir Formüldür. Eğer ki Yetişmiş ve Emanet Alacak İyi Bir Gençlik ve Nesil Yetiştirmezseniz Geleceğe Dahil Kaygı Duyan, Dünya Kadar Paranızda Olsa Çok Büyük Bilime de Hakim Olsanız, Geleceğe Emin Adımlar İle İlerleyecek Gençliğiniz Yok İse Hüsrandasınız Demektir. Ben Gençliği Önemsiyorum. Gençlere Yatırım Boşa Gitmez” Dedi.

“TÜRKİYE’DE İLK KEZ TUZLA BELEDİYESİ BİR TEKNOLOJİ MERKEZİ KURUYORUZ”

Tuzla Belediyesi Olarak Yapılan Bilim ve Teknoloji Çalışmalarından Bahseden Başkan Yazıcı,” Tuzla’da Bütün Okullarda TUBİTAK Destekli Çalışmalar İle Biz Her Yerde Mutlaka Bilim ve Teknoloji Yarışmaları Düzenledik. Gençlerin Kodlama Dahil Olmak Üzere Yazıcılar Oluşturma İnsansız Hava Araçları Yapma Konusunda Bilimsel Makale Yazma Konusunda Yorumlar Yapma Konusunda Desteklerimizi Sunuyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğü İle Yaptığımız İş Birlikleriyle Tuzla’da Yapılan Çalışmalar Son 5 Yılda 3-5 Kat Arttı. Bilim Merkezimiz Var. Fizik, Kimya, Biyoloji Laboratuvarları Oluşturuyoruz. Bir Belediye Olarak İlk Kez Tuzla Belediyesi Bir Teknoloji Merkezi (TEKMER) Kuruyoruz. Burada Bir İlki Gerçekleştirmiş Oluyoruz. Bu Konuda Tuzla Sınırları İçerisinde veya Etrafında ‘Benim Bir Fikrim Var’ Diyenleri Rahatlıkla Yeşerebilecekleri Bir Ortam Oluşturuyoruz“ Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLADI

HIZLI YORUM YAP