DOLAR

32,4531$% 0.25

EURO

34,6009% 0.24

GRAM ALTIN

2.482,70%1,82

ÇEYREK ALTIN

4.221,00%-5,14

BİST100

9.679,80%-1,37

BİTCOİN

2052227฿%-0.65801

ETHEREUM

100235Ξ%1.0617

a

TUZLA BELEDİYESİ GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI’NDA BAŞKASININ GÖZÜNDEN MUTLULUĞU ÖĞRENDİK

Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde Toplantıya Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı Ev Sahipliği Yaptı. Toplantıya Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Derya Bacacı, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yönetim Kurulu Üyeleri ve Aktif Kadın Kent Gönüllüleri Katıldı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda Görev Alan Aktif Kadın Kent Gönüllüleri İle Tek Tek Selamlaşarak Sohbet Etti.

BİZ, BAŞKASININ GÖZÜNDEN MUTLU OLMAYI ÖĞRENDİK
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Toplantıda Yaptığı Konuşmada İhtiyaç Sahiplerine Yardım İçin Bir Araya Gelen Kadın Kent Gönüllüleri’ne Teşekkür Etti. Kadın Kent Gönüllüleri’nin Gönül Elleri Çarşısı’nda Birikimini, Zamanını ve Enerjisini Başkasının Mutluluğuna Adadığını Belirten Dr. Fatma Yazıcı, “Başkaları İçin Bir Şey Yapmak Adına 10 Yıldır Bir Aradayız ve Birbirimizi Bu Yolda Hiç Yalnız Bırakmadık. Bunun İçin Sizlere Çok Teşekkür Ediyorum. Bizler Yaşımızın, Düşüncelerimizin Hiçbir Önemi Olmaksızın Buradayız, Birlikteyiz. Yıllar Önce Yola Çıkarken “Acaba Hayal Mi, Hayal Mi Görüyorlar. Bu Kadar Kadın Nasıl Yapar? Birkaç Yıl Yapar, Devam Edemez” Düşüncesiyle Bizi Yıldırmaya Çalışanlar Vardı. Bugün Görüyoruz ki 10. Yılı Birlikte Deviriyoruz. Tuzla’da Birikimini, Zamanını, Enerjisini Başkalarının Mutluluğuna Ayıracak yada Başkaları İçin Bir Şey Yapacak yada Kendinden Başkasını Düşünebilecek Kadınlar Vardı. Ben Şahsen Bunu Düşünmüştüm, Görmüştüm. Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı, Gönül Elleri Çarşısı’nı En Değerli Projesi Olarak Gördü ve Tüm Faaliyetlerimizi Destekledi. 10 Yılın Sonunda Sayımımız Azalmadı, Her Gün Arttı. Tuzla İçin İyi ve Güzel Çalışmalarda Bulunduk. Tuzla’ya Katkı Sağlarken, Başkasının Gözünden Mutlu Olmayı Öğrendik. Birikimimizi Başkalarına Aktarabilmenin Mutluluğunu Yaşadık. Çünkü Niyetimiz Çok Halis. Biz Kimsenin Düşüncesine, Fikrine, İnancına, Görüntüsüne ve Irkına Bakmadan Tek Ortak Şartımız Gerçek İhtiyaç Sahibi yada Maddi-Manevi Yardıma İhtiyacı Olana Yardım Elini Uzatabilmeyi Hedefliyoruz” Dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Kadın Kent Gönüllüleri’nden Sokak Gönüllüsü Projesine Destek İstedi. Projenin Amacını “Bizden Haberdar Olmayan İhtiyaç Sahibi Ailelerimize Ulaşmalıyız” Şeklinde İfade Eden Dr. Fatma Yazıcı, Sokak Gönüllülerinin Önemini “Bizden Haberi Olmayan, Yardım İstemeye Çekinen ve Utanan Gerçek İhtiyaç Sahiplerine Her Sokakta, Her Mahallede ve Her Sitede Bizlere Yardımcı Olacak Sokak Gönüllülerimiz İle Ulaşabiliriz” Sözleriyle Vurguladı.
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda Görev Alan Aktif Kadın Kent Gönüllüleri, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Eşi Dr. Fatma Yazıcı’ya Teşekkür Etti. Toplantı, Günün Anısına Fotoğraf Çekimi İle Sona Erdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ, DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ’NDE HİJYEN VE ÖNEMİ SEMİNERİ DÜZENLEDİ

HIZLI YORUM YAP