DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

TUZLA BELEDİYESİ ZABITALARI 4 METRE ÇUKURA DÜŞEN KÖPEĞİ KURTARMAK İÇİN SEFERBER OLDU

KÖPEĞİN ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTUĞU ANLAR KAMERALARA SANİYE SANİYE YANSIDI ÇUKURDA AÇLIKTAN ÖLMEK ÜZERE OLAN KÖPEĞİ KURTARAN ZABITA EKİPLERİNİ TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI ÖDÜLLENDİRİLDİ

  • KAÇAK DEFİNE ARAMA ÇUKURUNA DÜŞEN KÖPEK GÜNLER SONRA KURTARILDI
  • KÖPEĞİN ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTUĞU ANLAR KAMERALARA SANİYE SANİYE YANSIDI
  • ÇUKURDA AÇLIKTAN ÖLMEK ÜZERE OLAN KÖPEĞİ KURTARAN ZABITA EKİPLERİNİ TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI ÖDÜLLENDİRİLDİ
  • ÇUKURA DÜŞEN KÖPEĞE ÇOK ÖNEMLİ BİR ANDA MÜDAHALE ETTİNİZ
  • TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI; “HAYVANSEVERLİK SADECE SÖZDE DEĞİL, BÖYLE İŞİ İLE BİRLİKTE, EN GÜZEL ŞEKİLDE, HAYVANLAR VE CANLILARA KIYMET VERMEKLE OLUR”
https://youtu.be/vprVGZAQo4g

İstanbul Tuzla Akfırat Mahallesi’nde Bulunan Ormanlık Alan İçerisinde Kazılan Kaçak Define Çukuruna Düşen Köpek, Günler Sonra Tuzla Belediyesi Zabıta Ekipleri Tarafından Kurtarıldı. Yaklaşık 2 Saat Süren Kurtarma Anları, Zabıta Ekiplerinin Sevinci Cep Telefonu Kamerasına Saniye Saniye Yansıdı. Zabıta Ekiplerinin Bu Duyarlı Davranışı Ödüllendiren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Hayvanseverlik Sadece Sözde Değil Böyle İşi İle Birlikte En İyi En Güzel Şekilde, Hayvanlara ve Tüm Canlılara Kıymet Vermekle Olur.” Dedi. 

Tuzla’nın Akfırat Mahallesi’nde Bulunan Ormanlık Alanda Kimliği Belli Olmayan Kişiler Tarafından Kaçak Arama Yapan Define Avcıları, Yaklaşık 4 Metre Derinliğindeki Çukuru Kapatmadan Bıraktı. Tuzla Belediyesi Zabıta Ekipleri Bölgede Gerçekleştirdiği Kontroller Sırasında Çukur İçerisine Sıkışmış Köpeği Gördü. Ekipler, Hızlıca Kurtarma Çalışmalarına Başladı. Çukura İnemeyen Zabıta Ekipleri Belediyeden Getirdikleri İş Makinasının Kepçesinin Yardımıyla Bir Zabıta Çukura İnerek Köpeği Kucağında Çıkarmayı Denedi Ama Tüm Çabalarına Rağmen Başarılı Olamadı. Günlerce Yalnız Başına Çukurda Aç ve Halsiz Kalan Köpek, Zabıta Memurunun Tüm Çabalarına Karşı Korkudan Yaklaşmadı. Köpeğe Yaklaşmaya Çalışan Zabıtaya Saldıran Köpek Bir Türlü İkna Edilemedi.

KÖPEĞİN ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTUĞU ANLAR KAMERALARA SANİYE SANİYE YANSIDI

Saatlerce Yapılan Mücadelenin Ardından Köpeğe Yaklaşamayan Ekipler, Kepçe İle Çukurun Kenarından Yol Açarak Köpeğin Özgürlüğüne Kavuşmasını Sağladı. Zabıtanın Yönlendirmesiyle Açılan Yoldan Tırmanarak Çıkan Köpek Koşarak Ormanın İçerisinde Kayboldu. Yaklaşık 2 Saat Süren Kurtarma Anları, Zabıta Ekiplerinin Sevinci Cep Telefonu Kameralarına Saniye Saniye Yansıdı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Köpeği Kurtaran Zabıta Memurları Mehmet Can ve Avni Avcı’yı Ağırlayarak Çalışmalarından Dolayı Teşekkür Etti.

“ÇOK ÖNEMLİ BİR ANDA MÜDAHALE ETTİNİZ”

Çukura Düşen Köpeği Kurtaran Zabıta Ekiplerini Makamında Ağırlayarak Ödüllendiren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Yaptığınız Çok Güzel Bir Duyarlılık. Marifet İltifata Tabidir. Bir Köpeğin Çukura Düşmesi ve Orada Mahsur Kalması, Açlıkta Ölecek Duruma Gelmesi. Çok Önemli Bir Anda Müdahale Ettiniz. Sizlere Tekrar Teşekkür Ediyoruz. Hayvanseverlik Sadece Sözde Değil Böyle İşi İle Birlikte En İyi En Güzel Şekilde, Hayvanlara ve Tüm Canlılara Kıymet Vermekle Olur.” Dedi. 

youtube izlenme satın al

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ZABITA EKİPLERİ HEM GRAMAJ HEM DE FİYAT DENETİMİ YAPTI

HIZLI YORUM YAP