DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2068582฿%0.68849

ETHEREUM

107597Ξ%2.37196

a

TUZLA ÇERÇİLER ÇORAKYÜZÜ DERNEĞİNDEN TİRİT GECESİ

SİNOPLULAR TUZLA’DA TİRİT GECESİNDE ŞEHİTLERİ UNUTMADI

Tuzla Çerçiler Çorakyüzü Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 30 Aralık 2023 Tarihinde Farklı Organizasyonla Düzenlenecek Olan Tirit Gecesi Şehitlerimizden Dolayı Ertelenmiş Bugün Yine Yavuzhan Düğün Salonunda Gerçekleşen Geleneksel Tirit Gecesinde Şehitler Unutulmadı.

Tuzla Çerçiler Çorakyüzü Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Abdullah Özer’in Organize Ettiği TİRİT Gecesine Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, MHP Tuzla İlçe Yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Şerife Mukul ve Yönetimi, Sinoplu İş Adamları, Muhtar Adayları ve Çok Sayıda Sinoplu Katıldı.

Kur’an-I Kerim Tilavetiyle Başlayan TİRİT Programın Açılış Konuşmasını Yapan Tuzla Çerçiler Çorakyüzü Köyü Yardımlaşma Ve Dayanışma Dernek Başkanı Abdullah Özer Birlik Beraberlik Mesajları Vererek Şehitlerimize ALLAH’tan Rahmet Diliyorum Rabbim Birlik Beraberliğimizi Daim Etsin İfadelerini Kullandı.

AK Parti Tuzla Belediye Meclis Üyesi A.Adayı Abdullah Yaşar da Yaptığı Konuşmada Şehitlerimize ALLAH’tan Rahmet Diliyorum. Rabbim Ettiğimiz Duaları Hürmetine Bu Gecenin Hazırlanmasında Emeği Olan Tüm Dostlarımıza ve Siz Kıymetli Misafirlerimizin Yürekten Teşekkür Ediyorum Dedi ve Aday Adaylık Sürecinde Destek İstedi.

Bu Tür Gecelerin Birlik ve Beraberliğin Pekişmesi İçin Önemli Olduğunu Belirten Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Yaptığı Konuşmada Bu Tirit Geceleri Bizim Sinop’u Tanımamıza Vesile Oluyor. Bu Kültürel Değerlerin Yaşatılması Çok Önemli. Memleketinize Gittim Bizzat Şahit Oldum Tiritin Tanıtılması Şüphesiz Sinop’umuzun İçin Çok Önemlidir. Arkadaşlar Aslında Tirit Bahane Önemli Olan Dostluk ve Beraberliktir. Bu Güzel Ülkemizde Bir ve Beraber Olmak Çok Önemlidir. Allah Birliğimizi ve Beraberliğimizi Bozmasın İnşallah. Sizlere Hizmet Etme Fırsatı Veren Rabbime Hamd Ediyorum İfadelerini Kullandı.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur da Yaptığı Konuşmada Değerlerin Yaşatılmasının Çok Önemli Olduğunu Dile Getiren Talha Başkan, “İnsanlar Bir Araya Gelmek İçin Bahane Arar, Sinoplularda Böyle Bir Bahane Buldu, Dernek Yönetimimize Abdullah Başkanımızın Nezdinde Teşekkür Ediyoruz. Allah Bu Birlik ve Beraberliğimizi Bozmasın. Allah Ülkemize ve İstanbul’umuza, Sinop’umuza Tuzlamıza Dirlik, Düzenlik Versin. Rabbim Birlik Beraberliğimizi Daim Etsin İfadelerini Kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK PARTİ TUZLA’DA SKM BAŞKANI BELLİ OLDU

HIZLI YORUM YAP