DOLAR

32,3621$% -0.38

EURO

34,8120% -0.05

GRAM ALTIN

2.399,01%-0,96

ÇEYREK ALTIN

3.946,00%-0,87

BİST100

10.208,65%1,62

BİTCOİN

1914583฿%0.98289

ETHEREUM

96623Ξ%0.3857

a

TUZLA SU ÜRÜNLERİ KOOPERATİFİ “BÜYÜK AİLE BULUŞMASI” DÜZENLEDİ

TAMER ÇAKIROĞLU, BÜYÜK AİLESİYLE YAZA MERHABA DEDİ

Tuzla Su Ürünleri Kooperatifi Büyük Aile Buluşmasında Yaza Merhaba Dedi. Binlerce İnsanın Katıldığı Açık Büfeli Kahvaltılı Buluşmada Tuzla Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Tamer Çakıroğlu, Yaptığı Konuşmalarda Sizlerin Destekleriyle Yol Alıyoruz Açıklamalarında Bulundu.

Her Siyasi Görüşten İnsanların Katıldığı, Tuzla Su Ürünleri Kooperatifi ‘Büyük Aile Buluşması’na Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyeleri Nevzat Ünlütürk, Şahin Gürz, İstanbul Milletvekili Adayları Erdem Doğruer, İlker Çakıroğlu, Suat Altunkaynak, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları, Hakan Çeçen, Kürşat Kaşıkçı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur ve Yönetim Kurulu, MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş ve Yönetim Kurulu, Tuzla Ülkü Ocakları Başkanı Halit Yıldırım, Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Çangır, Tuzla İlçe Tarım ve Orman Müdürü Şahin Çat, Tapu Müdürü Hakan Dinçer, Çok Sayıda Tuzla’nın Mahalle Muhtarları ve STK Başkanlarıyla Birlikte Tuzla Su Ürünleri Kooperatif Üyeleri Katıldı.

Tuzla Su Ürünleri Kooperatifi Merkezinde Açık Havada Yapılan Kahvaltılı Yaza Merhaba Buluşmasında Açıklamalarda Bulunan Başkan Tamer Çakıroğlu, Kah Kahvaltıda, Kah Balıkta, Kah Sporda, Kah Ticarette, Son Olarak Siyasette Hep Sizlerin Destekleriyle Yol Aldık. MHP İl Yönetimde Bulunan Çakıroğlu, Kıymetli Dostlarım, Değerli Amcalarım, Abilerim, Elleri Öpülesi Analarım, Yüreği Güzel Kardeşlerim İyi ki Kahvaltımıza Geldiniz İyi Ki Buradasınız Şeklinde Seslendi.

Birlik ve Beraberlik Mesajları Veren Başkan Çakıroğlu, 35 Yıldan Beri Tuzla’ya Kendini Adamış Bir Kardeşiniz Olarak Burada Çabalıyoruz Sizlerle Yol Alıyoruz Sizlerle Birlikte Başarıyoruz Yani Sizlerle Birlikte Büyük Bir Aileyiz. Doğru Olanı Yapmaya Aynı Kararlılıkla Yürümeye Devam Ediyoruz İfadelerini Kullanarak Kocaman Bir Aile Vurgusu Yaparak Konuşmasını Tamamladı.

Güzel Bir Organizasyonla Hazırlanan Açık Büfe Kahvaltı Buluşmada Çocuklarda Unutulmayarak Palyaçolarla Çocukları İstedikleri Şekillere Girerek Hem Günün Tadını Çıkaran Çocuklar Hem de Patlamış Mısır, Pamuk Şekerle Pazar Gününü Açık Havada Doyasıya Keyfini Çıkardılar.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BAŞKAN YAZICI TUZLASPOR AKADEMİ BULUŞMASINDA MÜJDEYİ VERDİ

HIZLI YORUM YAP