DOLAR

32,2234$% -0.11

EURO

34,9331% 0.17

GRAM ALTIN

2.445,79%0,57

ÇEYREK ALTIN

4.012,00%1,02

BİST100

10.218,58%-0,49

BİTCOİN

1973093฿%-0.14876

ETHEREUM

94103Ξ%-0.61349

a

TUZLA TOKATLILAR DERNEĞİNDE ‘ÖMER BOLAT’ GÜVEN TAZELEDİ

TOKATLILAR TUZLA’DA BİRLİK VE BERABERLİK GÖSTERİSİ YAPTI

Tuzla Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğin 14’ncü Genel Kurul Toplantısında Mevcut Başkan Ömer Bolat Güven Tazeleyerek Yeniden Dernek Başkanı Seçildi.

Tuzla Belediyesi Nikah ve Kültür Sarayından Gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu Tokatlılar’ın Yoğun Katımıyla Gerçekleşti. Divan Başkanlığını MHP Tuzla İlçe Başkanı Tokatlı Erdem Doğruer’in Yaptığı Divan Üyeliklerini Mahmut Uçar ve Emin Taşova Oluşturdu. Divanın Seçilmesinin Ardından Kongre Saygı Duruşu ve İstiklal Marşıyla Başladı. Tuzla Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğin 14’ncü Genel Kurul Toplantısında Mevcut Başkan Ömer Bolat Güven Tazeleyerek Yeniden Dernek Başkanı Seçildi.

Kongrenin Açılış Konuşmasını Yapan Tuzla Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Bolat Kendisinden Önce Bu Görevi Layıkıyla Yürüten Eski Dernek Başkanlarına ve Yönetimlerine Teşekkür Ederek Başladığı Konuşmasından İlk Döneminden Destek Olan Tüm Tokatlı Hemşerilerimize de Teşekkür Ediyorum Dedi. 

Tuzla Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Bolat Yaptığı Konuşmasında Pandemiden Dolayı Zorunlu Kısıtlamalarla Bir Görev Süresi Geçirsekte, Resmi İzin ve Müsaadeler Çerçevesinde Dernek Olmanın Temelini Teşkil Eden Yardımlaşma ve Dayanışma Olgusunu Tüm Zorluklara Rağmen Başta Tuzladaki Hemşehrilerimiz Olmak Üzere Tüm Hemşehrilerimize Desteğimizi Ulaştırmaya Devam Ettik ve Etmeye de Devam Edeceğiz. Bu Vesile İle Pandemi Döneminde Ebediyete Uğurladığımız Hemşehrilerimiz Başta Olmak Üzere Tüm Vefat Eden Değerlerimize Allah’tan Rahmet, Hastalarımıza Acil Şifalar Diliyorum İfadelerini Kullandı.

“Bu Derneği Sizlerin Desteğiyle Yeni Konumlara Yükselteceğiz. Tek Başımıza Değil Hep Birlikte Bunu Başaracağız. Mensubu Bulunmaktan Gurur Duyduğum Tokat’ın Örfünü, Adetini, Gelenek ve Göreneklerini En İyi Şekilde Yaşamak ve Yaşatmak İçin Hep Birlikte Biz Olmalıyız.

“Birlik ve Beraberlik Her Şeyin İlacı Olduğunu Unutmadan, Sivil Toplum Kuruluşlarının Tek Amacı Birlik ve Beraberlik Çatısı Altında Dayanışmadır. Birlik ve Beraberlikle Çözülemeyecek Hiçbir Konu ve Aşılamayacak Hiçbir Engelin Olmadığını Hatırlatmak İsterim.

“30 Yıldır Bir Çınar Gibi Ayakta Dimdik Duran Derneğimiz Bizim İçin Çok Önemlidir. Hemşehri Dernekleri, İnsanlar Arasında Birlik ve Beraberliğin Köprüsüdür.

Derneğimizin Birlik Beraberlik Çatısı Altında Toplanarak Hiçbir Siyasi Görüş Gözetmeksizin, Güzel Tokat’ımızın Hiçbir İlçesini Diğerinden Farklı Görmeksizin Beraberce Çalışarak Başarılı Hizmetlere İmza Atacağımızdan Kesinlikle Eminim.

Hepinizin Bu Çıktığımız Yolda Bizleri Yalnız Bırakmayacağınıza Güveniyor Katılım ve Desteğiniz İçin Şahsım ve Yeni Yönetim Adına Teşekkür Ediyorum Dedi.

Tuzla Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğin 14’ncü Genel Kurul Toplantısına Tokat Konfederasyon Başkanı Ahmet Yılmaz, TURDEF Federasyon Başkanı Musa Koç, Asya Tokat Dernekler Federasyon Başkanı Ekrem Sevinç, TOKKON Genel Sekreteri ve Başkan Yardımcısı Müslüm Akpınar, Pendik Tokatlılar Dernek Başkanı Fevzi Zeybek, Tuzla İTÜ Denizcilik Dekanı Özcan Arslan, Erbaa Dernekler Federasyon Adına Başkan Yardımcıları Muzaffer Demir ve Ahmet Kılıç,  Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Yöneticileri Beraber Yoğun Katılımla Gerçekleşen Tuzla Tokatlılar Kongresine, Tokat Milletvekili Av. Mustafa Arslan, Anayasa Komisyon Başkanı Tokat Milletvekii Av. Yusuf Beyazıt, İstanbul Milletvekili Eyüp Özsoy, Tokat Milletvekili Kadim Durmaz da Önceden Belirlen ve Yoğun Programlarından Dolayı Katılamadıkları Kongrede Çiçek ve Telgaraf Gönderdi.   

Yoğun Katılımla Gerçekleşen Kongrenin Ardından Tuzla Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğin Yönetimi Şu İsimlerden Oluştu;

ASİL YÖNETİM

ÖMER BOLAT (Başkan)

YAKUP ERDEM

FARUK TÜRKYILMAZ

HASAN YILDIZ

EMRAH ÖZTÜRK

BİLAL DİNÇ

MUSTAFA DEMİR

YEDEK YÖNETİM

CEMİL ERDÖNMEZ

BEKİR ÖZTÜRK

SAİM BOLAT

MEDET ARSLAN

EMRAH TAŞOVA

MUHARREM ÖZTAŞ

HASAN DEMİR

DENETLEME KURULU ASİL

ÖZCAN ARSLAN

ADEM UÇAR

MEHMET ÖZTÜRK

DENETLEME KURULU YEDEK

FATİH ÖNAL

KAMİL YILDIZ

FATMA BALCI

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

PROF. DR. BURCU ÖZSOY, EĞİTİM KENTİ TUZLA’DA KIZ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

HIZLI YORUM YAP